Aktuální články

Výsledek hledání: region Brno-venkov
Pouze kuchyňské linky na míru splní všechny představy
Pokud chceme, aby naše nová kuchyně splňovala přesně naše představy, je nezbytné nechat si ji vyrobit na míru. Firma ALEŠ VÍT NÁBYTEK vám tu vaši představí ještě předtím, nežli se pustí do díla. Díky počítačovému programu si ji totiž budete moci prohlédnout v trojrozměrném obraze.
Kvalitní truhlářství poznáte podle několika kritérií
Vybavení interiéru kvalitním nábytkem a spotřebiči je finančně náročnější záležitost. Proto je velice důležitá správná volba firmy, která se právě tou vaší zakázkou bude zabývat. To, jak dopadne finální výsledek, můžete odhadnout už na začátku jednání. Truhlářství Aleše Víta vám pomocí speciálního počítačového programu hned na samém počátku ukáže, ...
Kvalitní zahradní a lesní technika pro Brno-venkov, Ivančice, Rosice, Pohořelice
Zahradní a lesní technika, kterou vlastní Miloš Hlaváč, byla založena již v roce 1995. Mezi hlavní zaměření této společnosti patří prodej a servis zahradní techniky značky Stihl a Viking. Jedna z mála firem, která je jejich autorizovaným prodejcem.
Kovovýroba se vším všudy - CNC, robotické svařování i prášková lakovna na jednom místě
Hledáte spolehlivého partnera v oblasti kovovýroby a strojírenství? Obraťte se na společnost SW – MOTECH. Kovovýroba od prvotního návrhu až po konečnou povrchovou úpravu výrobku je naší specialitou. Problém pro nás není ohýbání plechů a trubek, CNC řezání ani robotické svařování. O perfektní povrchovou úpravu se pak postará naše prášková lakovna. ...
Dokonalost kuchyňské linky dotváří vkusné kování i stylové spotřebiče
Kvalitní kování dovede prodloužit životnost kuchyňské linky o mnoho let. Proto firma ALEŠ VÍT NÁBYTEK spolupracuje pouze s dodavateli, kterým může v tomto ohledu důvěřovat. To samé také platí při výběru výrobců vestavěných spotřebičů. Pouze kvalita a dokonalý design je dostatečně dobrý pro zákazníky této renomované truhlářské dílny.
Vše pro výstavbu i údržbu trafostanic
Trafostanice jsou nedílnou součástí elektrifikace každé oblasti. Je ale zapotřebí je nejen kvalitně vystavět, ale také pravidelně kontrolovat jejich funkce, aby nedošlo k některé nežádoucí nebo dokonce pro okolí nebezpečné poruše.
Regulace vytápění, tepelné systémy, chytrá domácnost, regulace topení, vytápění bytů a rodinných domů - poradenství
Máte problémy s topením? Potřebujete zajistit nový systém vytápění nebo rovnou vyměnit celý kotel? V tom případě se můžete obrátit na služby firmy Ing. Miloš Bartušek, která provádí výměnu kotlů a topných systémů, montáž radiátorů i solárních panelů. Nabízí také profesionálně odvedenou instalatérkou práci.
Vestavěné skříně vám přinesou pohodu
Dnešním trendem v oblasti bydlení je z jedné stany úspora místa a z druhé možnost mít co nejvíce úložných prostor. Tyto požadavky lze jednoduše skloubit tím, že si necháme vyrobit vestavené skříně přímo na míru do našeho interiéru a přesně podle našich představ.
Nízkorychlostní odšťavňovače HUROM
Máte rádi čerstvou ovocnou šťávu? Nebo zeleninové smothie? Vychutnejte si je z pohodlí svého domova. Nízkorychlostní odšťavňovače HUROM jsou zárukou kvality. S nimi si jednoduše vychutnáte doušky čerstvé šťávy kdykoliv budete chtít!
Moderní technologie přináší klid a pohodu
K tomu, abychom se doma cítili naprosto bezpečně, už dávno nestačí jen za sebou otočit klíčem v zámku. Proto současní projektanti počítají s tím, že v jimi navržených domech bude pochopitelně i místo pro elektronického videovrátného.
Výroba plastových oken s trojsklem Pohořelice, Ivančice, Moravský Krumlov
Okna patří k základnímu a velice důležitému vybavení každého domu, bytu, firemního či jiného objektu. Důležitá je nejen kvalita a cena, ale také zabezpečení, design a prvky, které vedou k dlouhé životnosti oken. Pokud hledáte vše a ještě něco navíc, tak vsaďte na plastová okna s trojsklem od výrobce IVAPLAST s.r.o. Ivančice.
Frézované úchytky kuchyňských dvířek a kuchyní
Kuchyně a kuchyňské linky jsou součástí každého interiéru v domácnosti a jsou jedním z hlavních bodů prostředí. Proto i pozornost na ně je vysoce důležitá a jde i o ten nejmenší detail jako jsou třeba úchytky na dvířka. O dokonalost kuchyní se ve všech směrech postará firma Draft Inc., s.r.o., Židlochovice.
Truhlářské práce pro region Brno-venkov
Zařízení interiéru patří k důležitým prvkům pro útulné a harmonické bydlení. Na trhu je spousta možností pro výběr nábytku, ale mnohdy nesplňují konkrétní představy, možnosti a požadavky zákazníka. Pokud si však najdete šikovného truhláře, tak získáte realizaci nábytku podle vašich představ. A pro Brno venkov svoje služby poskytuje Truhlářství ...
Svařence a odlitky v kusové a malosériové výrobě
Společnost METAL ACTIVITY s.r.o., je ryze strojírenskou firmou, která se zaměřuje na výrobu strojních součástí pro pily na dřevo, pily na železo, lisy, strojní nůžky, důlní stroje, zemědělské stroje, součásti turbín, převodové skříně a mnoho dalších různých dílů.
Výhodný výkup kovového odpadu pro Ivančice a okolí
Potřebujete se zbavit starého nádobí, železného šrotu, hliníkových dřezů a dalšího nepotřebného kovošrotu? Pokud ano a jste navíc z Ivančic a okolí, určitě se vám bude hodit firma Karel Bašta EKOMETAL, která nabízí výkup kovového odpadu, a sice z různých, i barevných kovových materiálů.
Obchodní společnost Agrogen, spol. s.r.o.
Tři samostatná pracoviště zaručují úspěšnost naší práce. Jedná se o šlechtitelskou stanici Slavice, která leží v okrese Třebíč. Dále je to šlechtitelská stanice Želešice, okres Brno-venkov. A v neposlední řadě je to obchodně manažerské středisko, týká se správy společnosti. Opět Brno-venkov, obec Troubsko.
Spolehlivé strojní součásti od společnosti Metal activity
Sháníte strojní součásti pro pily, turbíny, lisy, zemědělské, důlní či jiné stroje? Hledáte někoho, pro koho není problém CNC obrábění kovů, někoho kdo má zkušenosti s obráběním obyčejné i ušlechtilé oceli, nereze, speciálních slitin a spousty dalších materiálů? Pak je tady firma Metal activity právě pro vás.
Metal Activity s.r.o. je firma, která vám poskytne kvalitní strojní součásti nebo obrábění kovů
Firma Metal Activity s.r.o. poskytuje strojní součásti k různým účelům, např. na lisy, pro strojní nůžky, zaměřují se i na důlní stroje, součásti turbín nebo zemědělské stroje či převodové skříně a mnoho dalšího.
Dejte svému interiéru nový kabát v podobě lakovaného nábytku
Nic neoživí váš interiér lépe než kvalitní lakovaný nábytek. Ve společnosti Draft Inc to víme, a proto se už od roku 1995 zabýváme výrobou a lakováním kuchyňských dvířek, ale i dalšího nábytku. To ale není vše. V našem interiérovém studiu v Brně vám pomůžeme vytvořit interiér snů od původního návrhu až po montáž poslední skříňky.
Vchodové i interiérové dveře z odolných materiálů
Přejete si cítit se doma v bezpečí? V tom případě si pořiďte kvalitní vchodové dveře. Vstup do domu by neměl pouze dobře vypadat, musí i splňovat svůj hlavní účel – nevpustit žádného nezvaného hosta. Firma IVAPLAST s.r.o. Ivančice vám zajistí takové dveře s perfektním vzhledem, na které se můžete spolehnout.
Střešní okna a zimní zahrady pro maximální komfort bydlení
Střešní okna stejně jako zimní zahrady jsou důležité nejen z hlediska svých izolačních vlastností. Jsou významným estetickým i funkčním prvkem každého bydlení. Kvalitní střešní okna i zimní zahrady přináší interiérovým i exteriérovým prostorům oživující prvek, který se navíc pyšní mnohaletou životností. Společnost IVAPLAST s.r.o., sídlící v ...
Plastová okna a okenní doplňky s důrazem na kvalitu a příznivou cenu
Společnost IVAPLAST s.r.o. se sídlem v Ivančicích u Brna se již 20 let zabývá výrobou, montáží a poradenstvím v oblasti plastových oken a okenních doplňků. Svým klientům z Brna, Ivančic a dalších měst a krajů poskytuje nadstandardní přístup při výběru a montáži plastových oken, rovněž zajišťuje zaměření a poradenství na místě zdarma včetně ...
Zahradní a lesní technika STIHL A VIKING.
Pečujete o lesy, parky či zahrady? Nebo máte jen kolem domu zahrádku, kterou chcete mít dokonalou? Pak navštivte firmu Zahradní a lesní technika Miloš Hlaváč, která vám poskytne všechno vybavení potřebné k udržení nádherné zeleně. Nezaměřuje se přitom pouze na prodej zahradní techniky, ale například i na broušení řetězů motorových pil a na další ...
Kuchyňské linky a nábytek na míru z truhlářství Radima Sladkého
Když se řekne zařízení nábytkem na míru, tak nejde jen o vestavěné skříně, ale také o kuchyňské linky a další nábytek do pokojů v domácnostech a do kanceláří ve firmách. Každá představa se nechá zhmotnit a v tom vám ve všech směrech ochotně podá svojí ruku Radim Sladký a jeho truhlářství.
Internetový i kamenný obchod se zahradní a zemědělskou technikou i stroji
Ať už patříte mezi hobby zahrádkáře nebo profesionální pracovníky v oblasti zahradnictví a zemědělství, bez kvalitní techniky se neobejdete. Široký sortiment firmy AGS Agro Sortiment pokryje vše, co budete z této i jiných oblastí potřebovat. Zahradní a zemědělskou techniku přitom můžete objednat snadno přes internet.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment