Aktuální články

Výsledek hledání: region Brno-venkov
Jak jsme v naší firmě přešli na elektromobilitu a získali dotaci z OPPIK
V roce 2020 jsme v naší firmě WELDPOINT s.r.o. zahájili přechod na nízkouhlíkovou dopravu a v rámci operačního programu Podnikání a inovace pro konkurence schopnost – Nízkouhlíkové technologie - Elektromobilita – Výzva V. V rámci tohoto programu jsme pořídili první elektromobil. Výběr elektrického vozidla probíhal prakticky po celý rok 2019. ...
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Svářecí technika – svářečky, plazmové řezačky
Svářecí technika patří k základnímu vybavení každé dílny, garáže či výrobní firmy, kde se pracuje s kovy. Proto je důležitá nejen bezpečnost při používání techniky, ale také kvalita tohoto vybavení. Nakupujte proto ve společnosti, která vybavení rozumí jako firma WELDPOINT s.r.o., Zakřany.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
1A TRADE: Okna a dveře pro každého
Okna, dveře, vrata a brány té nejvyšší kvality na jednom místě? Ano je to možné, stačí se obrátit na společnost 1A TRADE. Již řadu let vám poskytujeme kompletní služby na poli provádění a dokončování staveb a nabízíme vám pouze osvědčené a kvalitní výrobky, které něco vydrží. Sháníte extrémně odolná plastová okna a dveře, nebo dáváte přednost ...
1A TRADE, s.r.o.
Výroba a oprava zlatých a stříbrných šperků
Prsteny, které jsou na běžné nošení, výjimečné nebo luxusní, nosí ženy opravdu rády. Vybírají si podle svého vkusu a také stylu. Ještě raději je však dostávají jako dárek, který pokaždé moc potěší. Snubní prsteny mají svůj specifický význam a mají podněcovat naši lásku a také jsou symbolem blížícího se manželství. Pokud si nějaké jdete vybírat, ...
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Vysokozdvižné vozíky jsou nenahraditelnými pomocníky. Šetří zdraví, čas i peníze.
Chcete zvýšit produktivitu práce ve skladových či výrobních prostorách? Investujte do manipulační techniky, která zajistí bezpečnost pracovníků, ušetří spoustu peněz a má široké využití. Vysokozdvižné vozíky jsou v oblasti manipulační techniky dlouhodobě nenahraditelnými pomocníky. Společnost Moravia Manipul vám k nim dodá i komplexní služby.
Moravia Manipul, s.r.o.
Výroba a prodej zlatých šperků Ivančice
Zlaté šperky patří od nepaměti k těm nejkrásnějším a nejžádanějším. Šperky nejen ze žlutého, ale také z červeného a bílého zlata jsou pořád moderní a oblíbené a díky výrobě na zakázku si můžete nechat vyrobit šperk přímo podle svých představ. Svoje produkty a služby již léta poskytuje Zlatnická dílna, zlatnictví Radka Horníčková z Ivančic.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Moderní nápojové automaty boří mýty o kvalitě
Myslíte si, že káva z automatu nemůže chutnat stejně dobře, jako ve Vaší oblíbené kavárně? Automaty na kávu od společnosti Delikomat Vás přesvědčí o pravém opaku. Dokáží totiž „uvařit“ nápoje srovnatelné kvality a chuti, a to včetně čerstvě namleté zrnkové kávy.
DELIKOMAT s.r.o.
Zlatnictví Ivančice: výroba originálních šperků i klenotnický a hodinářský servis
Zlatnická dílna Radky Horníčkové v Ivančicích nabízí výjimečné zlaté, stříbrné i ocelové šperky. Vybírat můžete z krásných prstenů, náušnic, přívěšků, souprav či náramků. Originální šperky vyrábíme, ale v nabídce jsou i pečlivě vybrané šperky od našich prověřených dodavatelů. S důvěrou se na nás můžete obrátit také v případě, že si váš šperk žádá ...
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Průmyslová maziva, maziva pro zemědělskou a stavební techniku, maziva a oleje pro autodopravy - velkokapacitní balení
Každý stroj potřebuje péči a lásku, aby se Vám odvděčil. Je to daleko prostší, potřebuje kvalitní mazání a dobré oleje, aby mohl fungovat správně a aby se nezadrhával, což je jak u strojů, tak u automobilů nežádoucí projev.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Modely, hračky a stavebnice pro děti
Děti milují různé hračky, obzvláště když mají tvar automobilu, traktoru, náklaďáku nebo zemědělské techniky. Ovšem malé princezny samozřejmě nepohrdnou ani panenkami. Všechny tyto hračky najdete v e-shopu naší firmy AGS Ing. Beneš.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Kopírovací stroje a tiskárny Konica Minolta a Develop s veškerým servisem od firmy SAMSONTECH
Autorizovaný prodejce tiskáren a kopírovacích strojů barevných i černobílých, společnost SAMSONTECH, nabízí pouze kvalitní značky špičkových výrobců, ke kterým patří Konica Minolta a Develop. Kromě prodeje je samozřejmostí záruční i pozáruční servis.
Ovocné stromy, jabloně, hrušně, třešně, meruňky, broskvoně, i keře - pěstování a prodej Brno
Máte vlastní zahradu či kousek volného místa kolem domu? Ideální místo pro pěstování zeleně, ale také stromů a keřů. Každá zahrada si zaslouží míst kvalitní osazenstvo, které nám bude hezky růst a bude nám přinášet něco dobrého a zdravého z přírody přímo na náš stůl. ZAHRADNICTVÍ Urban vám dodá ovocné stromy, keře nebo dokonce i růže podle vaší ...
Truhlářství Radim Sladký: kuchyňské linky, vestavěné skříně i další nábytek na míru
Truhlářství, které vám splní každé přání – to je truhlářství Radim Sladký. Vyrábíme kuchyňské linky, vestavěné skříně i další nábytek na míru. Postaráme se o zaměření prostor, výběr materiálů, grafický návrh, výrobu i dopravu a montáž nábytku. Ať už tedy toužíte po nové kuchyni nebo potřebujete vybavit kancelář, jsme tu pro vás.
Moderní stínící prvky
Sluneční záření je pro nás velice důležité a zdraví v určité míře i prospěšné. Jakmile je ho příliš nebo se stane obtěžujícím, je zapotřebí se vůči němu chránit. Je to jednoduché. Stačí si nechat na vhodná místa namontovat rolety, žaluzie nebo markýzy.
1A TRADE, s.r.o.
Profesionální kávovary DELIKOMAT: Když se příprava kávy stává uměním
Co rozhoduje o tom, zda zákazník přijde do kavárny či restaurace? Velmi často je rozhodujícím kritériem to, zda tam umí připravit kvalitní a chutnou kávu. Příprava i pití kávy je rituál, který by měl oslovit všechny smysly. I u nás si již lidé zvykli na kvalitní kávu. A kvalitní káva předpokládá především profesionální kávovar, dobrá kávová zrna ...
DELIKOMAT s.r.o.
Mikroskopy moderní doby
Holandská firma Euromex za dobu své existence prodala už více jak 1 000 000 mikroskopů. A to od těch nejjednodušších až po ty nejsofistikovanější pro náročné laboratorní aplikace. Proto se jedná o známou a proslulou značku, která rozhodně má co nabídnout.
Snubní prsteny podle vašich představ
Tak jako si nevěsta vybírá svatební šaty, tak důležitou roli hrají snubní prsteny. Jejich role bude totiž důležitá nejen v den svatební, ale po celý život. Proto si zaslouží pozornost a výběr podle představ snoubenců. A právě o vaše představy se v tomto směru postará Zlatnická dílna, zlatnictví Radka Horníčková z Ivančic.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Společnost ESTA Ivančice – dodavatel rozpojovacích a elektroměrových rozvaděčů
Společnost ESTA Ivančice dodává produkty v oblasti přípojkových a elektroměrových rozvaděčů. Při jejich výrobě využívá nejmodernější kompozitní materiály, které vyhovují i nejnáročnějším evropským normám. Kromě této činnosti se zabývá prodejem nejen dalších komponentů, ale i nářadím pro práci pod napětím.
Rekonstrukce bytu od návrhu až po realizaci
Rekonstrukce interiérů, včetně veškerých bouracích i zednických prací nabízí firma RG interiéry. Bohaté zkušenosti má i v oblasti sádrokartonových prací, lepení tapet, pokládání veškeré podlahové krytiny. V náplni práce je i vytváření dekorativních omítek.
Výroba nábytku v regionu Ivančice, Pohořelice, Rosice a Moravský Krumlov
Vkusně a moderně zařízený interiér je důležitým prvkem pohodlného bydlení. Jakmile není něco podle vašich představ nebo nějaký kus nábytku v prostoru zcela nesedí, naruší to veškerý komfort. Proto je nejlepším řešením výroba nábytku na míru od firmy Truhlářství Radim Sladký.
Firma EKOMETAL Ivančice vykupuje veškerý kovový odpad
Pokud bydlíte v okolí Ivančic, Pohořelic nebo Rosic, pak je právě pro vás určena nabídka na odvoz a výkup barevných kovů, kovošrotu a kovového odpadu. Jestliže se jedná o vzdálenost do deseti kilometrů a hmotnost nad tisíc kilogramů je odvoz zdarma.
Deskový filtr na víno, křemelinový filtr, vinařské lisy i další vinařské potřeby na jednom místě
Každý správný vinař ví, že základem úspěchů není pouze kvalitní úroda hroznů, ale i správné vinařské potřeby. A přesně ty seženete v nabídce společnosti ZAMMA SUDY. Nabízíme vinařské potřeby pro malé vinaře i velké vinařské společnosti. Sháníte-li vinařské lisy, sudy nebo deskový filtr na víno, u nás si přijdete na své.
Vinařské potřeby a nápojová technika
Výroba vína je založena na citu a umění. Aniž bychom si to běžně uvědomovali, chce to trpělivost a spoustu zkušeností. Jenomže to není zdaleka všechno, co budete k výrobě vína potřebovat a proto je zde náš kompletní sortiment výrobků a veškerých potřebných věcí, které při výrobě vína potřebujete.
AD SECURITY – Bezpečnostní dveře pro váš domov
Dveře jsou vstupní branou do vašeho domu, kanceláře, nebo skladu. Dveře jsou také to, s čím se zloděj setká jako první a často je bez větších problémů překoná. Zajistěte bezpečí pro váš domov a podnikání - vyberte si vhodné bezpečnostní dveře, které jsou díky zesílené konstrukci odolné proti hrubému násilí a splňují požadavky pojišťovacích ...
Naše vinařské potřeby dodávají vínu šmrnc
Ať už jste producenti malého nebo velkého množství vína, pomoc se vám vždy hodí. Pomocnou ruku vinařům podává společnost Zamma-Sudy, v jejímž sortimentu najdete velké množství vinařských potřeb, které vám práci vinaře usnadňují. Není to ostuda povolat si na pomoc vinařské stroje. Ba naopak, zefektivníte tak výrobu a zkvalitníte celý proces ...