Aktuální články

Výsledek hledání: region Jihomoravský kraj
Výhodný výkup kovového odpadu pro Ivančice a okolí
Potřebujete se zbavit starého nádobí, železného šrotu, hliníkových dřezů a dalšího nepotřebného kovošrotu? Pokud ano a jste navíc z Ivančic a okolí, určitě se vám bude hodit firma Karel Bašta EKOMETAL, která nabízí výkup kovového odpadu, a sice z různých, i barevných kovových materiálů.
Školení a kurzy pro školitele
Nejenom zaměstnanci, řemeslníci a dělníci musejí být odborně proškolení ve své pracovní pozici, ale také školitelé potřebují znát nové informace, aby mohli dále dobře a zkušeně předávat tyto znalosti lidem, kteří se je potřebují naučit, nebo je potřebují v rámci svého zaměstnání a povolání, dobře znát.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. Školicí a vzdělávací středisko Brno
Prodej uhlí v oblasti Pohořelice a Brno – venkov
Uhlí, surový materiál, který se v zemi vytvářel miliony let. Jakmile se objevily jeho velké výhody, výhřevnost a možnost topení, pak jsme neváhali a začali uhlí používat v každé domácnosti běžně. V dnešní době je spíše těžko k dostání, avšak možnosti stále existují, například můžete objednávat v uhelných skladech Petr Novák.
Výroba a prodej výrobků: variátory, kuželová soukolí, čelní ozubení, šneková soukolí, hřídele a elektromotory
TOS Znojmo je českou společností, která se velice rychle dostala do popředí a podvědomí nejenom českých zákazníků, ale také působí na rozsáhlém evropském trhu a jinde v zahraničí. Výrobky se často vyznačují vysokou kvalitou a také novějšími komponenty a modernějším provedením.
Výročí 25 let slaví Stavební firma OSP spol. s r.o. Moravský Krumlov
Stavební firma OSP spol. s r.o. má za sebou úspěšnou historii plnou převratů a zvratů. Do nynější podoby se vypracovala velkou snahou a vysokou pílí a díky tomu může v letošním roce oslavit výročí 25 let od svého vzniku.
Obchodní společnost Agrogen, spol. s.r.o.
Tři samostatná pracoviště zaručují úspěšnost naší práce. Jedná se o šlechtitelskou stanici Slavice, která leží v okrese Třebíč. Dále je to šlechtitelská stanice Želešice, okres Brno-venkov. A v neposlední řadě je to obchodně manažerské středisko, týká se správy společnosti. Opět Brno-venkov, obec Troubsko.
Ploty, pletiva a oplocení - Gaves
Chcete ohraničit svůj pozemek? Nechcete, aby na něj někdo nezákonně vstupoval? Plot je základním prvkem, který tvoří jakýsi mezník mezi naším vlastním pozemkem a pozemkem někoho jiného. Pokud se více zajímáte o styly a druhy oplocení, pak se obraťte na firmu Ploty Gaves. Zabývají se samotnou výrobou, ale i prodejem a samozřejmě také montáží všech ...
Střecha na terasu i balkon, která dává prostředí ještě víc
Balkony a terasy jsou oblíbenou součástí domů i bytů. Stále více jsou prostorem, který neslouží pouze na pověšení prádla, ale také jako další místo, ve kterém se nechá trávit volný čas. Snem každého je třeba snídaně na terase s výhledem do přírody a za každého počasí. Aby vám takové chvíle byly umožněné, tak to chce i kvalitní zastřešení jako ...
Český metrologický institut zabezpečuje jednotnost a přesnost měřidel
Český metrologický institut zabezpečuje jednotnost a přesnost měřidel a měření ve všech oborech, které jsou nám známy. Často se jedná o oblast vědy a výzkumu, techniky nebo hospodářské činnosti. Samozřejmě tuto oblasti upravuje také samostatný zákon.
Sádrokartonářské práce Znojmo, Moravský Krumlov a Hrušovany nad Jevišovkou
Chystáte se na přestavbu domu nebo bytu? Potřebujete vytvořit příčky, postavit stěny, stropy, zateplit či jinak upravit svůj dům? V tom případě poskytne veškeré sádrokartonářské práce firma Jiří Kacetl. Ze sádrokartonových desek, takzvaných sádrokartónů toho jde vytvořit mnoho. Nejenom běžné stěny a stropy, ale pomocí sádrokartónu vytvoříte i ...
Spa Resort Lednice**** představuje nové a luxusní lázně, které přináší výjimečné procedury a masáže
Moderní a velice elegantní jsou tyto nejmladší lázně. Ptáte se proč nejmladší? Je to z toho důvodu, že tato oblast byla vyhlášená za lázeňskou až poměrně nedávno. Konkrétně teprve v roce 2009 získala obec Lednice lázeňský statut. O to více je však toto místo půvabnější a také v mnohých ohledech modernější. Inovativní se snaží být i díky svým ...
Modelárna a CNC obrábění FORKLIM s.r.o.
Velkou část úspěchu ve firmě FORKLIM s.r.o., tvoří zkušenost a zručnost pracovníků. Firma byla založena jako malý rodinný podnik, ale postupem času se rozšiřovala až do dnešní velkolepé podoby.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Prodej a výroba žuly, žulové kameny, atypické žulové produkty a zakázky na míru
Žula patří mezi přírodní materiály 1. jakostní třídy, které se využívají již staletí. Díky skvělým fyzikálním vlastnostem patří mezi oblíbené produkty hodící se na různé druhy staveb a dalších projektů. O vaše představy na míru se postará společnost MS Trade Company, s.r.o.
Výroba ochranných pracovních oděvů
Ochranné oděvy a další ochranné pomůcky se v moderních zaměstnáních vidí čím dál častěji. Nejenom, že se na ně spoléháme z pracovního hlediska, často jsou potřebné pro správnou výrobu výrobků, ale také jsou velice důležité z pohledu vlastního zdraví.
ZVG CZ s.r.o.
Metanova: Inteligentní maziva sníží ztráty motorů a tím i provozní náklady
U většiny motorových vozidel se ztrácí třením 25 % energie vytvořené pohonnou hmotou. Tuto ztrátu snižují inteligentní maziva Metanova přibližně o 60 %. Keramické částice použité v přípravcích Metanova navíc díky svým rozměrům neucpávají olejový filtr, jelikož jsou menší než otvory ve filtrační struktuře i nejjemnějších olejových čističů a filtrů.
METANOVA
Autocentrum pro autorizovaný prodej a servis vozů Škoda, Renault a Dacia ve Znojmě
Zajímají vás nové vozy? Hledáte něco nového a neokoukaného? Nebo automobil svých snů? Typ, který ještě nikdo nemá? Chcete být prvním vlastníkem v širokém okolí? Pak se přijďte podívat na nové a přepychové vozy značky Škoda, Renault nebo Dacia.
Vodní filtry a filtrace pro úpravu vody dodávané z vlastní vodárny (studny) i z městské vodárny
Každý, kdo má doma na své zahradě studnu by ji chtěl využívat naplno. Pokud je studna dobře zásobována vodou, pak není co řešit. Říkáte si, že takovouto vodu byste nikdy nepili? V tom případě máte zřejmě pravdu, voda musí být ošetřena vodním filtrem či filtrací pro úpravu vody. Tyto prostředky slouží také i k filtraci vody z městské vodárny.
Agroservis Holý – to je záruka kvalitních motorových pil
Nevíte nebo ještě pořád váháte nad značkou motorové pily? Zvažujete, která je nejlepší, dostatečně kvalitní a bezpečná, aby se vám s ní dobře pracovalo? V tom případě zvolte jedinou možnost a to kvalitní motorovou pilu Husqvarna.
Snubní prsteny podle vašich představ
Plánujete svatbu a rozhlížíte se po ideálních snubních prstenech, které se vám budou líbit celý život? Řešení najdete ve Zlatnictví u Papouška. Zaměřujeme se na výrobu šperků ve vlastní dílně. Nabízíme snubní prsteny ze zlata, stříbra i chirurgické oceli podle vlastních vzorů nebo vašich návrhů. Provádíme fasování zirkonů i briliantů, nově také ...
Autoservis a pneuservis, montáže, revize i opravy
Čas od času nebo pravidelně každý majitel nebo provozovatel vozidla potřebuje řádnou péči a kontrolu v autoservisu. Proto každý hledá spolehlivé řešení s množstvím služeb na úrovni a firmu plnou profesionálů a odborníků. Pokud i vy hledáte spolehlivý autoservis a pneuservis, tak zajisté vám padne do oka společnost Autoopravna Aleš Lengál, Únanov.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Absolutní novinka roku 2017- VITELLO VACANZA FLEX®
Máte nádhernou terasu, ale ještě by to potřebovalo zdokonalit? Chcete si terasu užívat nejen v hezkém počasí, ale po celý rok? Není nic jednoduššího jako montáž vysoce kvalitního, německého přístřešku, který vám dodá firma WIDOMA s.r.o. a ještě si vybrat novinku VITELLO VACANZA FLEX®. A o co se vlastně jedná? Jde o kombinaci pevně zaskleného ...
Spolehlivé strojní součásti od společnosti Metal activity
Sháníte strojní součásti pro pily, turbíny, lisy, zemědělské, důlní či jiné stroje? Hledáte někoho, pro koho není problém CNC obrábění kovů, někoho kdo má zkušenosti s obráběním obyčejné i ušlechtilé oceli, nereze, speciálních slitin a spousty dalších materiálů? Pak je tady firma Metal activity právě pro vás.
Polohovací zdravotnická lůžka a postele
Naše firma působí na trhu již od roku 2001. Specializujeme se na výrobu motorických polohovacích roštů a zdravotnických postelí do domovů, penzionů, nemocnic, ale také pro domácí péči. Polohovací postele je možné také zapůjčit. Víme, že každý není tak movitý, aby si ihned po onemocnění mohl koupit vlastní polohovací postel a proto našim nemocným ...
Převodovky, ozubená kola i kuželové soukolí vyrábí firma TOS Znojmo
Strojírenská firma s dlouhou historií a tradicí, to je TOS Znojmo, která výrobu zahájila už v roce 1970. V současné době se zaměřujeme na vývoj a výrobu pohonové techniky, specializujeme se zejména na sériovou výrobu převodovek.
Vyspělé technologie pro zpracování a využití odpadů
Každý den se na zemi vyprodukuje přes 10 milionů tun odpadu. Společnost SUEZ se u nás i ve světě zabývá ekologickým a bezpečným zpracováním a následným využitím odpadů s pomocí moderních technologií. Tím výrazně snižuje zatížení a zmenšuje množství vyprodukovaného odpadu. Představujeme několik případových studií SUEZ, představující moderní způsoby ...