Aktuální články

Výsledek hledání: region Jihomoravský kraj
Elektronika pro klidný spánek
Kvalitní zabezpečení našeho majetku je důležité pro náš osobní klid. Existuje celá řada možností, jak právě tento důležitý a příjemný pocit získat. Pokud do celé věci zainteresujete i svůj dům, pak si vytvoříte chytré bydlení, které se ochrání samo.
Výroba a montáž plastových bazénů a nádrží – Břeclav, Jižní Morava
Je nejvyšší čas myslet na léto! S létem samozřejmě přichází vysoké venkovní teploty, při kterých je nejlepší skočit do bazénu a zchladit se. Bazény se využívají nejenom pro osvěžení v horkých letních dnech, ale také za účelem plavání čili sportování. Výrobou a montáž plastových bazénů a i dalších ostatních nádrží, se zabývá společnost ORYX-CZ s ...
Nechte si zvětšit byt
Doby, kdy celé rodině stačila jako úložný prostor jedna velká skříň, jsou už v nenávratnu. Dnešní moderní člověk je náročný v každém ohledu. Pomoci v ušetření místa a zároveň rozšíření úložných prostor může vhodně zvolený nábytek. Například formou vestavěných skříní.
Chlebová i celozrnná mouka ze mlýna, luštěniny, těstoviny i další zboží domácí výroby
Luštěniny, těstoviny, chlebová mouka, celozrnná mouka i různé směsi pro pečení chleba. To i mnohem více na vás čeká v nabídce společnosti ALFA mlýn a balírna. K dispozici je u nás mlýn, těstárna i linka na balení sypkých a zrnitých potravin. Mouky, těstoviny i další výrobky zdravé a racionální výživy u nás díky tomu vyrábíme od začátku až do konce.
Nízkorychlostní odšťavňovače HUROM
Máte rádi čerstvou ovocnou šťávu? Nebo zeleninové smothie? Vychutnejte si je z pohodlí svého domova. Nízkorychlostní odšťavňovače HUROM jsou zárukou kvality. S nimi si jednoduše vychutnáte doušky čerstvé šťávy kdykoliv budete chtít!
S dobrým partnerem nelehké začátky zvládnete
Každý, kdo chce podnikat v oblasti zemědělství, stavebnictví nebo strojírenství, neobejde se bez těžké techniky. Její pořízení je finančně velice náročné, proto je výhodnější využít leasingovou společnost, která se postará i o vhodné pojištění.
Slévárenské modely a formy z klasických i pokrokových materiálů
Sháníte formy pro lisování plastů, ořezávací přípravky, vakuové formy nebo jiné modely potřebné pro výkon vaší činnosti? FORKLIM s.r.o. nabízí kvalitně zpracované slévárenské modely, které vás nezklamou. Kromě toho se tato firma zabývá i truhlářskou výrobou a lisováním plastů.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Detail, na kterém záleží konečný výsledek
Současná doba dává mnoho prostoru odborníkům na designové návrhy interiérů i exteriérů. Můžeme mít nejnovější výstřelky, ale také například světla ve stylu retro. Co však zůstává vždy stejné, je požadavek na nejvyšší kvalitu. A pokud se k tomu přidá doprava zdarma, pak už není co řešit.
Moderní technologie přináší klid a pohodu
K tomu, abychom se doma cítili naprosto bezpečně, už dávno nestačí jen za sebou otočit klíčem v zámku. Proto současní projektanti počítají s tím, že v jimi navržených domech bude pochopitelně i místo pro elektronického videovrátného.
Geodetické práce, zeměměřictví a vytyčení hranice pozemků Hodonín, jižní Morava
Geodetické práce a další činnosti z této oblasti jsou důležitým prvkem při zhotovení plánů, mapování, vytyčování a identifikaci pozemků či při realizaci různých projektů a podobně. Pokud potřebujete služby z této oblasti, tak vám je poskytne tým profesionálů firmy SURGEO, s.r.o. se sídlem v Hodoníně.
Výroba plastových oken s trojsklem Pohořelice, Ivančice, Moravský Krumlov
Okna patří k základnímu a velice důležitému vybavení každého domu, bytu, firemního či jiného objektu. Důležitá je nejen kvalita a cena, ale také zabezpečení, design a prvky, které vedou k dlouhé životnosti oken. Pokud hledáte vše a ještě něco navíc, tak vsaďte na plastová okna s trojsklem od výrobce IVAPLAST s.r.o. Ivančice.
Půjčovna stavebního nářadí a mechanizace Veselí nad Moravou, okres Hodonín
Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o. je firma, která vznikla v roce 2000 a úspěšně plní veškeré služby, které jsou s vodohospodářskými stavbami spojené. Budují kanalizace, obecní a městské komunikace, ale mají také půjčovnu stavebního nářadí a ostatní mechanizace.
Frézované úchytky kuchyňských dvířek a kuchyní
Kuchyně a kuchyňské linky jsou součástí každého interiéru v domácnosti a jsou jedním z hlavních bodů prostředí. Proto i pozornost na ně je vysoce důležitá a jde i o ten nejmenší detail jako jsou třeba úchytky na dvířka. O dokonalost kuchyní se ve všech směrech postará firma Draft Inc., s.r.o., Židlochovice.
Agroservis Holý je autorizovaný dealer značky Husqvarna
Naše firma Agroservis Holý sídlí v Moravském Krumlově. Počátek firmy se datuje do roku 1993, kdy se firma začala zaměřovat na prodej a servis zahradní techniky. Postupem času se sortiment rozšířil. Neustále však dbáme na vysokou kvalitu a precizní provedení, proto jsme si vybrali tu nejlepší značku a v dnešní době jsme autorizovaným dealerem ...
Řezání kovů laserem a plazmou - Brno
Naše firma vyrábí různé výrobky, mezi které patří laserové výpalky, svařené plechové dílce osázené lisovacími i navařovacími prvky, svařované konstrukční celky, které mohou být opatřeny povrchovou úpravou dle přání a požadavků zákazníka.
Hliníkové i ocelové desky a další tvarové díly, díky kterým ušetříte
Volba výchozích produktů je jedním z faktorů určujících kvalitu každého zboží. Ocelové a hliníkové desky ani tvarové díly nejsou výjimkou. Potřebujete kvalitní přířezy či desky, které vám ušetří náklady do budoucna? Naše firma HABA vám je poskytne. Zabýváme se přípravnými pracemi v oblasti činnosti s ocelí a hliníkem.
Truhlářské práce pro region Brno-venkov
Zařízení interiéru patří k důležitým prvkům pro útulné a harmonické bydlení. Na trhu je spousta možností pro výběr nábytku, ale mnohdy nesplňují konkrétní představy, možnosti a požadavky zákazníka. Pokud si však najdete šikovného truhláře, tak získáte realizaci nábytku podle vašich představ. A pro Brno venkov svoje služby poskytuje Truhlářství ...
Výroba a dodávka speciálních velkoobjemových Big-Bagů
Kdo pracuje v zemědělství nebo v nějakém průmyslovém odvětví, tak se často setkává s různým materiálem, který je potřebné bezpečně a kvalitně přepravit nebo uskladnit. A v mnoha případech se jedná i o materiály, které můžou být nebezpečné. Pro všechny zmíněné účely jsou vhodným řešením kvalitní velkoobjemové vaky i speciální, které pro vás vyrobí ...
Sportovní a kongresové centrum Lednice na Moravě
****Spa Resort Lednice jsou vyhledávaným lázeňským centrem. Kromě unikátních léčebných procedur jsou pro návštěvníky velmi atraktivní také svou polohou v těsné blízkosti Lednicko-Valtického areálu. Ovšem nejen léčebné pobyty a výlety do okolí lákají do resortu návštěvníky. ****Spa Resort Lednice se staly i významným centrem kongresové turistiky. V ...
Firma UNIDATAZ se opět zúčastnila Mezinárodního veletrhu zemědělské techniky TECHAGRO 2018
Mezinárodní veletrh zemědělské techniky TECHAGRO 2018 se konal na výstavišti v Brně ve dnech 8.4. – 12.4.2018. Jednou z firem, které zde bylo možné potkat, byla i společnost UNIDATAZ s.r.o., která nabízela ucelenou řadu výrobků, komponentů a služeb pro čerpací stanice PHM. Společnost UNIDATAZ s.r.o. patří k tradičním vystavovatelům na výstavě ...
Servis zahradní a lesní techniky, prodej značky Husqvarna
V Moravském Krumlově sídlí firma Agroservis Holý, která prodává zahradní a lesní techniku. Zajišťuje také servis těchto výrobků. Zaměřuje se na prodej výrobků kvalitní a léty prověřené švédské značky Husqvarna. Technické parametry této značky odpovídají nejvyšší kvalitě. Technika je určená i pro náročnější použití, protože je velice odolná. Firma ...
Představujeme nový automobil značky Škoda, který má název Karoq
Máte rádi známou a proslulou českou značku Škoda? Pak se jistě také velice těšíte na nový model Škoda Karoq, který si nyní představíme. Jeho přezdívkou je: „Auto se šípem“. Jezdí velice rychle, ale především bezpečně.
Výroba kvalitního českého vína s rodinnou tradicí
Kdo by aspoň jednou v životě neochutnal lahodný červený nebo bílý mok z hrozen zvaný víno? Ten, který dokáže zpříjemnit večery a nutí říkat pravdu? Právě naše země se pyšní spoustou vinařských oblastí, ve kterých víno má tradici a svůj příběh. Stejně jako Vinařství Líbal s.r.o. založeno v roce 2001, které se stalo rodinným bohatstvím.
Svařence a odlitky v kusové a malosériové výrobě
Společnost METAL ACTIVITY s.r.o., je ryze strojírenskou firmou, která se zaměřuje na výrobu strojních součástí pro pily na dřevo, pily na železo, lisy, strojní nůžky, důlní stroje, zemědělské stroje, součásti turbín, převodové skříně a mnoho dalších různých dílů.
Výrobce kuchyní a truhlářství Znojmo, Moravský Krumlov, Pohořelice, Ivančice
Kvalitní nábytek, který splní představy dizajnové i účely praktické, si přeje asi každý. Často však natrefíte na nábytek z hotové výroby, který je hezký, ale není podle vašich přesných představ. A to platí i v případě kuchyní. Pokud máte představu, o kterou nechcete přijít, tak jí svěřte do rukou firmy Truhlářství Josef Reiter, s.r.o. s působením ...