Aktuální články

Výsledek hledání: region Praha kraj
Přejete si společenské či taneční šaty jako ze Stardance? Můžete je mít!
Taky patříte k těm, kteří sledovali soutěž Stardance nejen kvůli skvělým tanečním výkonům, ale také proto, že zde byly k vidění skutečně nádherné společenské šaty? Tančíte sami závodně, nebo si jen přejete pohádkové plesové šaty z těch nejkvalitnějších materiálů? Navštivte nás a my vám na míru ušijeme společenské šaty vašich snů. S námi už nikdy ...
Komplexní řešení provozů pro zpracování potravin
Specifické požadavky na řešení potravinářských provozů vyžadují kvalifikované odborníky na vypracování projektu a návrhu odpovídajících technologií pro maximální efektivitu a bezpečnost práce. PMZ PROJEKT disponuje všemi prostředky a profesionálními pracovníky pro bezproblémové, a hlavně komplexní řešení provozů potravinářského průmyslu včetně ...
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Boty do tanečních: volte pohodlí a kvalitní materiály
Každý z nás to jistě někdy zažil nebo jej to čeká. Doba středoškolského studia a první taneční. V tomto období by se mladí lidé měli učit nejen tanci a společenskému chování, ale mělo by je to vést také ke kultuře správného oblékání. Každá příležitost vyžaduje přizpůsobení se i v rámci toho, co máme na sobě. Netýká se to však jen šatů, ale také ...
Staňte se maskérem díky kurzu Petra Fadrhonse, maskéra pro divadlo Hybernia
Do tajů maskérství vám umožní proniknout Maskérská škola Praha, kterou vede divadelní a filmový maskér Petr Fadrhons. Jeho domovinou je divadlo Hybernia, kde se podílí na všech muzikálech, nově je to Mefisto a příští měsíc Ferda mravenec, muzikál nejenom pro děti. Kromě práce v divadle poskytuje svým žákům maskérský kurz.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
S opravou vozovky i recyklací živice Vám pomohou profesionálové
Chystáte se stavět příjezdovou cestu nebo budovat novou veřejnou pozemní komunikaci? Potřebujete opravit výmoly či pomoci s recyklací živice? S pokládkami asfaltových neboli živičných koberců a s dalšími souvisejícími úkony vám hravě pomůže pražská společnost Silnice Málek.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Montáže automatických úsporných závlahových systémů a čerpadel
Aby byla tráva krásně zelená, je nutné ji pravidelně zalévat. Z tohoto důvodu je nutné zajistit kvalitní závlahu. Ta je v současné době realizována nejčastěji automatickými zavlažovacími systémy, které tvoří nejmodernější způsob, jak vyřešit otázku závlahy. Nechejte si zpracovat řešení na míru Vaším požadavkům a dejte zeleni to, co potřebuje.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Špičkové firmy spolupracují se SAN SERVICE
Základem každého podnikání nebo veřejné činnosti je dát o sobě vědět. Říká se, že špatná reklama je taky reklama, ale my v SAN SERVICE máme jiný názor. Prezentace firmy, občanské společnosti nebo jakéhokoliv sdružení by měla být perfektní. A to je naše motto. Právě proto s námi spolupracují významní partneři, kteří se na nás rádi spoléhají.
Konference a kongresy na špičkové úrovni jednodušeji, než si myslíte
Potřebujete prezentovat své nápady, výtvory či akce před menším či větším publikem? Pak víte, že nejideálnějším řešením je svolání konference či kongresu. Jenže pořádání takové akce je náročnou záležitostí a více než kde jinde zde hrají roli detaily. Vy se však nemusíte obávat. Stačí, když navážete spolupráci se společností SAN SERVICE.
Výroba ocelových konstrukcí a generální dodávky po celé ČR
Prostor jako takový hraje v životě člověka a společenstva jako takového obrovskou roli. Nemáme na mysli pouze prostor pro život a pro soukromé bydlení, nýbrž i prostor pro výrobu nových věcí, vytváření něčeho nového a realizování plánů a návrhů. Výrobní haly, závody, továrny, objekty průmyslové výroby, skladovací prostory a mnohé další objekty ...
Hliníková střešní krytina – Střecha i pro další generace
Ideálním řešením při výstavbě nebo rekonstrukci střechy je hliníková střešní krytina. Vyberte si z různých typů tvarů a odstínů. Český výrobce společnost KERAMET, s.r.o. nabízí různé typy tvarovaných plechů, které jsou vhodné nejen pro rodinné domy, chaty, přístřešky, ale i pro zemědělské a průmyslové objekty.
Laserové plazma – experimentální i teoretické studium
Ústav fyziky plazmatu AV ČR se sídlem v Praze se zaměřuje na experimentální i teoretické studium a aplikace plazmatu, který je vytvořen laserovými svazky o velkém výkonu. Experimentální výzkum je prováděn na jednom z největších laserů v Evropě. Oddělení pracuje i s dalšími domácími pracovišti, které se výzkumem plazmatu zabývají.
Topení a teplovzdušné ventilátory pro ochranu elektroniky od firmy STEGO
Elektronické komponenty jsou velmi citlivé na teplotní podmínky. Rozhodně jim nevyhovují změny denních a nočních teplot, ani extrémní teploty v mimořádně teplých nebo studených oblastech či dnech. Řešení teplotního managementu k ochraně citlivých částí v rozvaděčích a jiných zařízeních před korozí a poruchami poskytuje společnost STEGO.
Komplexní služby pro konferenci či kongres s mezinárodní účastí na špičkové úrovni
Zajištění hladkého průběhu nejen konference či kongresu, ale i firemních prezentací, workshopů, seminářů a dalších akcí, vyžaduje profesionální a precizní organizaci včetně veškerého vybavení. Společnost SAN SERVICE poskytuje komplexní služby a je spolehlivým partnerem při pořádání jakékoli akce.
Kvalitní elektroměry pro každého
Elektroměry jsou v dnešní době už nepostradatelnou součástí našich životů. Potřebujeme je k měření spotřeby elektrického proudu v rodinných domech a obytných prostorech, administrativních budovách a nezbytné jsou například také pro systémy energetického managementu. Proto je dobré mít svého dodavatele, který nám takové přístroje vždy spolehlivě ...
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Asfaltování chodníků a vozovek kvalitně a pro každého
Stav chodníků i vozovek je vizitkou každé obce i města. Proto by jak občané, tak vedení měst měli dbát na to, v jakém stavu se komunikace v místě jejich bydliště právě nachází. Pro řešení takových problémů je třeba zvolit vhodného a spolehlivého partnera, a tím je právě firma Silnice Málek Praha.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Šetrná repase oken a dveří – způsob, jak zachovat původní okna a dveře, která již dosloužila
Repase oken a dveří je v mnoha případech lepším řešením, než pořízení nových. Nejen, že je repase levnější než nákup nových otvorových výplní, ale také jde o způsob, jak zachovat okna či dveře, která mají svou hodnotu, avšak už neslouží a nevypadají tak dobře, jako dřív.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Vnitřní i vnější parapety významně ovlivní styl vašeho interiéru i exteriéru
Volba vnějších a vnitřních parapetů je obvykle to poslední, co nás při výběru a instalaci nových oken zajímá. A to je velká chyba. Parapety jsou totiž velmi důležitým estetickým prvkem. V exteriéru je často podceňovaným atributem jejich správné osazení a utěsnění. V tomto ohledu jsou správnou volbou parapety z litého mramoru od rakouské ...
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
TECOM paper - papírové roličky do pokladen i kotoučky do tachografů
Papírové roličky do pokladen, ale i kotoučky a roličky do tachografů seženete v nabídce společnosti TECOM paper. Vyrábíme papírové kotoučky a roličky různých druhů, vybrat si tak můžete papír, velikost i barvu výrobku přesně dle vašich aktuálních potřeb.
Vzdělávací kurzy pro zaměstnance zvýší úspěšnost firmy
Schopnosti firmy závisí na znalostech a schopnostech každého zaměstnance. Pomůže je obstarat česká společnost Gradua-CEGOS, která pořádá vzdělávací kurzy, semináře a školení v prezenční, distanční i kombinované podobě.
Homologace, certifikace a přezkoušení strojů pro jistotu bezpečnosti práce
Státní zkušebna zemědělských, potravinářských a lesnických strojů, a.s. (SZZPLS, a.s.) je nezávislou odbornou společností zabývající se již přes 55 let službami spojenými s uvedením strojírenských výrobků na trh v ČR a státech EU.
Státní zkušebna strojů a.s. TECHNICKÉ ZKOUŠKY STROJŮ A VOZIDEL
O sanace budov i další stavební práce se postará BB building sanace Praha
Problém s vlhkostí zdiva vašeho domu či jiné stavby může vyřešit sanace. Pokud vás prosakování vody přes stěny či střechu do domu trápí, obraťte se na firmu BB building sanace, s.r.o. Praha. Specializujeme se na sanace budov a betonových konstrukcí, ale také další stavební práce a rekonstrukce.
Vybavení laboratoří – spotřební materiál je naprostý základ
Dnešní laboratoře bývají vybaveny moderními přístroji a zařízeními špičkové kvality. Těžko by však šlo využít maximálního potenciálu tohoto vybavení bez kvalitního spotřebního materiálu. Laboratorní plasty, tj. zkumavky, víčka, plasty pro PCR či plasty pro tkáňové kultury jsou důležitým prvkem každé laboratoře. Výběr laboratorních plastů tak nelze ...
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Zakázkové truhlářství Praha
Výroba nábytku je v posledních letech neustále trendy. Moderní je nechat si nábytek vyrobit přímo na míru tedy na zakázku. Díky tomu můžete mít svůj dům, byt, pracovnu i kancelář vybavený krásným a elegantním nábytkem, který bude nejenom vkusný, ale díky svému designu bude skvěle ladit s daným prostorem.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Klimatizace pro rozvaděče
Firma STEGO Czech s.r.o. je proslulá výrobky, které se vyrábí v Německu. Tyto výrobky mají chránit elektroniku před vysokými nebo naopak velmi nízkými teplotními rozdíly. Firma nabízí řešení, jak ochránit citlivé části v rozvaděčích a jiných zařízeních například před korozí nebo poruchami. Vliv teplotních rozdílů je na elektronické a elektrické ...
Zastínění oken od profesionálů pro útulný a praktický interiér
Zastínění oken pomocí vhodně zvolených záclon, závěsů, žaluzií či modernějších způsobů je základem útulnosti každého interiéru - ať už se jedná o obytný či kancelářský prostor.