Aktuální články

Výsledek hledání: region Praha kraj
Zpracování mezd od Premisoft: Kompletní mzdové účetnictví spolehlivě a bez starostí
Na zpracování mezd a zajištění účetnictví si musí každá firma dát veliký pozor, ať už se jedná o ohromnou společnost nebo malou firmičku čítající pár zaměstnanců. Jakékoli zaváhání či zanedbání totiž může vést k velkým problémům. Objednejte si proto mzdové účetnictví u spolehlivé společnosti, která disponuje nejen zkušenostmi, ale také skutečnými ...
Měření zraku i brýlové obruby – o váš zrak se postará Oční Optika Cvikr
Trápí vás problémy se zrakem? V Oční Optice Cvikr Praha 9 vám odborně vyšetříme zrak, změříme dioptrie, a na základě toho vám poté poradíme s výběrem vhodných brýlí. Najdete u nás různé brýlové obruby, brýlové čočky, sluneční brýle i doplňky - tedy zkrátka všechno pro vaše oči.
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr
Vinylové podlahy DesignArt splňují i ty nejnáročnější požadavky dnešní doby
Chcete mít podlahu podle nejnovější módy, přitom ale snadno instalovatelnou i udržovatelnou? Řešením je vinylová podlaha DesignArt, od kvalitního a prověřeného belgického výrobce IVC. Je vhodná pro obytné místnosti i kanceláře. Nejširší výběr těchto podlah naleznete v prodejním velkoskladu společnosti Boma parket s.r.o. na Praze 10.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Trane - světová jednička v oboru klimatizace, chlazení i vzduchotechniky
Zajímáte se o chlazení, zradila vás klimatizace, a proto potřebujete jiné řešení nebo jste se rozhodli pro instalaci nové vzduchotechniky? Obraťte se na naši společnost Trane, světovou jedničku v oboru s bohatými zkušenostmi a celou řadou spokojených zákazníků. Ať už jde o chlazení či klimatizaci, vždy je pro nás na prvním místě kvalita a ...
Pronájem a montáž party a cateringových stanů pro vaše venkovní akce
Chystáte oslavu, svatbu, večírek či jinou společenskou událost pod širým nebem? Společnost M.P.M. se zabývá komplexním zajištěním party a cateringových stanů, od jejich pronájmu přes montáž až po jejich dekoraci, instalaci pódií či vytápění.
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Prodej tepla a všechny související služby zajišťuje společnost Prometheus
Odborné služby v oblasti energetiky poskytuje už více než 20 let společnost Prometheus, energetické služby, a.s. sídlící v Praze. Jsme členem koncernu Pražská plynárenská, a.s. a naší hlavní činností je prodej tepla. V současné době provozujeme více než 75 plynových kotelen a jsme držitelem všech oprávnění potřebných pro výrobu, distribuci a ...
Práce, která mění tváře
Profese maskéra se stále vyvíjí. To, co stačilo v dobách první republiky, už je pro dnešního diváka málo. Proto se v této profesi uplatňují lidé s velkým talentem a smyslem pro kreativitu. Jedním z nejlepších je tvůrce dokonalých masek Petr Fadrhons.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
Proxis představuje laserové pulzní zdroje světla
Zaměříme se nyní na pulzní lasery. Tyto produkty jsou určeny pro vytvoření extrémně krátkých světelných záblesků, které mají vysokou intenzitu a opakovací frekvenci. Doba trvání záblesku je 10 ns. Jedná se o monochromatické nekoherentní světlo.
Proxis, spol. s r.o. optické přístroje a systémy
Party stany a montované haly – řešení pro všechny venkovní akce
Pořádáte velkou firemní akci nebo večírek, organizujete setkání s větším množstvím přátel a nebo hledáte vhodné místo pro svatbu? Nebo organizujete sportovní akci, a potřebujete zajistit zázemí pro účastníky? Vhodným řešením jsou party stany, které dobře poslouží i v případě, že potřebujete náhle vyřešit nedostatek prostoru.
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Čistírna odpadních vod bez řádného projektu postavit nelze
Průmyslové čistírny odpadních vod stejně jako jiné stavby se neobejdou bez vypracovaného projektu. Jedná se o vodohospodářské dílo, proto musí při výstavbě nebo rekonstrukci obdržet ČOV řádné stavební resp. vodoprávní povolení. Projektovou činností se zabývá společnost PMZ PROJEKT, pro kterou jsou čistírny odpadních vod jednou z oblastí, kterou se ...
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Průmyslové konektorové systémy vysoké kvality od firmy Inotec Electronics
Společnost Inotec Electronics GmbH se zabývá vývojem a výrobou průmyslových konektorových systémů a samotných konektorů již přes 35 let. V současnosti tak patří mezi nejvýznamnější společnosti této oblasti, které udávají standardy. Firma staví na třech základních pilířích – na bezpečnosti, solidnosti a spolehlivosti. Díky tomu a také díky ...
Mechatronic, spol. s r.o. LEMO konektory
Tísňová péče pro aktivní i zdravotně omezené seniory
Člověk nikdy neví, jakou překážku mu postaví život do cesty. Je proto dobré být ve střehu a umožnit vašemu Strážnému Andělovi, aby vás mohl co nejlépe opatrovat. Začněte využívat služby Strážného Anděla, které se budou podílet na ochraně vašeho zdravotního stavu.
Čerpadla, armatury i další instalatérský materiál na jednom místě
Sháníte skutečně kvalitní instalatérský a topenářský materiál? Obraťte se na společnost Thermoquell CZ. Jako dceřiná společnost německé firmy Thermoquell Boerner GmbH se zabýváme maloobchodním a velkoobchodním prodejem tohoto zboží. Seženete u nás prvotřídní čerpadla a armatury, ale i další topenářský a instalatérský materiál.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Znovuotevřený hřbitov Strašnice umožňuje nově pietní rozptyl a vsyp popela
V říjnu minulého roku se po několikaleté rekonstrukci otevřel hřbitov Strašnice v Praze. Uzavřený byl od roku 1945, měl být zlikvidován a na jeho místě mělo vyrůst sportoviště. Z plánů sešlo, hřbitov pustnul, ale roku 2002 byl prohlášen za kulturní památku a zrekonstruován. Nyní se používá k uložení zpopelněných ostatků, nově umožňuje také vsyp ...
Rozvoz potravin nejen pro Prahu a okolí zajišťuje Z-market – Food Delivery Service
Široký výběr potravin, pohodlný nákup online a spolehlivý servis. To je společnosti Z-market, která nabízí rozvoz potravin těm, kteří z časových nebo zdravotních důvodů nemají možnost vyrazit na nákupy. Rozvoz potravin vám šetří čas i pohonné hmoty, proč toho tedy nevyužít?
PTZS – Poplachový tísňový zabezpečovací systém
Ochránit majetek a osoby není jednoduché, kdy jste na to sami. Profesionální a kvalitní ochrana domů, bytů, firemních prostorů i venkovních spočívá v kvalitní zabezpečovací technice, díky které budete mít i za své nepřítomnosti objekt pod dohledem. A o kvalitní ochranu a zabezpečovací systém se postará firma MACOM SECURITY spol. s r.o.
Odborné nakladatelství pro preventivní a osvětové publikace
Partneři IV-Nakladatelství s.r.o. jsou renomované organizace garantující odbornou stránku všech vydávaných titulů. Regionálně se vydávají různé publikace, které jsou zdarma přístupné na veřejných místech.
IV-Nakladatelství, s.r.o. Preventivní a osvětové publikace
Výroba a tisk samolepicích etiket a dalšího zboží – 28 let působení na trhu
Provoz podnikatelské a jiné činnosti vyžaduje také provoz různých druhů systémů, jako jsou pokladny či tachografy. Kromě toho také označení zboží či služeb nebo příslušenství k různým akcím. K těmto účelům potřebujete papírovou formu příslušenství, o které se postará firma TECOM paper s.r.o.
O kvalitní a funkční vybavení dílny se postará TechnoBank
Nezáleží na tom, zda vybavujete malou domácí dílnu či celý velký průmyslový podnik. Obojí si zaslouží kvalitní dílenský nábytek, který vyrábí společnost TechnoBank, s.r.o. Zaměřujeme se na vývoj a výrobu průmyslového vybavení, jsme specialisté zejména na kovový dílenský nábytek a v naší nabídce najdete dílenské stoly, skříně a mnohé další.
Otevřené kurzy, školení a semináře pro jednotlivce i firmy - objednání prostřednictvím e-shopu
Moderní metoda otevřených kurzů, školení a seminářů pořádaných společností Gradua-CEGOS, s.r.o. se sídlem v Praze je postavena na cenové dostupnosti, široké nabídce témat, návaznosti jednotlivých kurzů a díky možnosti objednání prostřednictvím e-shopu i snadné přístupnosti všem zájemcům.
Rozvoz potravin až k vám do domu? Je to možné!
Nakupovat potraviny online je velmi pohodlným, příjemným a navíc finančně výhodným způsobem, jak zajistit rodině vše, co je aktuálně třeba. Kdo by si nechtěl ušetřit čas, a zbytečné nervy při nákupech v přeplněných supermarketech? Zásilková služba Z-market vám k výhodám nákupu potravin online navíc nabízí rozvoz potravin až k vám domů či do ...
Kvalitní a estetické hliníkové pergoly
V případě, že potřebujete realizovat ve svých prostorách pergolu, požadujte jenom ty nejkvalitnější služby a profesionální přístup. Výsledkem je nejen kvalita, ale také kompletní servis a požadovaný dizajn z kvalitních materiálů. Toto a mnohem více vám poskytne firma HELLA stínicí technika, s.r.o.
Internetový prodej potravin a dalšího zboží
Nákup potravin a dalšího zboží patří ke každodenním činnostem, na které není vždy čas či nálada. Co byste však řekli na možnost nákupu a dovozu přímo k vám přes internet? Zmíněná možnost již není pouhým přáním, ale skutečností, o kterou se postará firma Z-Market; Food Delivery Service, Praha.
Zapouzdřené i otevřené lineární snímače pro vysokou přesnost obráběcích strojů
Rozsáhlé know-how ve vývoji a výrobě, orientace na zákazníky a na využívání měřících zařízení v praxi, neustálé inovace. Firma HEIDENHAIN vám přináší lineární snímače pro obráběcí stroje a průmysl patřící do naprosté technologické špičky. Díky zapouzdřeným, otevřeným, inkrementálním i absolutním lineárním snímačům HEIDENHAIN dosáhnete v průmyslové ...
Greif-akustika vyřeší vaše problémy s hlukem
Hluk je pro většinu lidí nepříjemným faktorem. Přestože je v dnešní době technický pokrok velmi daleko, problém hluku je tady stále s námi. Nezávislá společnost snižující hluk Greif-akustika ale dobře ví, jak na to, a díky více než třicetiletým zkušenostem je v oblasti měření a snižování hluku skutečným odborníkem.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha