Aktuální články

Výsledek hledání: region Zlínský kraj
Dřevěné dubové podlahy
Společnost FRANC spol. s. r.o. se více jak 15 let zabývá prodejem bytových doplňků, textilu a veškerých podlahových krytin. Zaměřují se samozřejmě i na dřevěné dubové podlahy, které jsou v posledních letech velice oblíbené a to jenom z pohledu praktičnosti, ale také z pohledu estetického cítění, protože si uchovávají krásný vzhled a půvabný ...
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Samolepící pásky od firmy Steroll mají mnoho různých způsobů využití. Pokrývají snad veškerá odvětví
Tato firma se specializuje na výrobu a prodej samolepících pásek. V jejich sortimentu však také naleznete mnoho jiných produktů, které mají pro své zákazníky připravené, jsou to: oboustranné samolepící pásky, ochranné samolepící fólie a pásky, textilní lepicí pásky, balící lepicí pásky, potištěné samolepící pásky.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Okrasné kmeny Carapanauba pro výrobu rustikálního nábytku
Přemýšlíte nad výrobou moderního originálního nábytku z netradičního materiálu? Exotické dřeviny se k tomuto účelu hodí nejlépe. Okrasný kmen Carapanauba, nový produkt společnosti Woodcité, je toho jasným důkazem. Díky netradičnímu tvarování, tvrdosti a dobré zpracovatelnosti je zajímavou alternativou pro výrobu interiérového i exteriérového ...
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Pravidelné měření zraku odhalí nemoci včas
Kdyby se vás někdo zeptal, jaký z 5 smyslů je pro vás ten nejdůležitější, který byste vybrali? Většina z nás by odpověděla zrak. Ne vždy se ale k našemu nejdůležitějšímu smyslu chováme tak, jak by zasluhoval. Nestačí jen zařadit do svého jídelníčku mrkev, důležité jsou také pravidelné návštěvy očního lékaře.
Prostředky pro impregnaci a ošetření obuvi
Základní údržba a ošetření je důležitým předpokladem pro dlouhodobou životnost obuvi. Sebekvalitnější boty se neobejdou bez jednoduché pravidelné údržby, která zajistí výdrž a zlepšení jejich vlastností. Česká firma VTR s.r.o. se zabývá prodejem kvalitních přípravků od impregnace na boty přes barevné krémy, speciální spreje až po renovátory. Výběr ...
Výrobce lepidel pro obuvnictví, galanterii i jiná průmyslová odvětví a vulkanizačních cementů pro výrobu a protektorování pneu
Specifické téma, na které jen tak běžně nenarazíte, to je výroba lepidel pro obuvnictví, galanterii a další průmyslová odvětví. Právě výrobou lepidel a dalšími činnostmi se zabývá firma PLASTSERVIS, a.s. Co ještě můžete v této firmě objevit? Například vulkanizační cement pro výrobu a protektorování pneu.
Moderní způsob lakování kovů i plastů - mokré lakování s využitím UV záření
Lakovna Hajdík je česká společnost, která se na trhu pohybuje již od roku 1989. Od té doby jsme postupně získali jak cenné zkušenosti, tak celou řadu spokojených klientů. Naší hlavní činností je kompletní péče o povrchovou úpravu prostřednictvím mokrého lakování, což je oblast, ve které patříme ke špičce. V letošním roce vám můžeme nabídnout i ...
Ověřené elektrospotřebiče značek AEG či Electrolux za skvělé ceny
Kvalitní elektrospotřebiče jsou jedním z předpokladů pro dobře fungující domácnost. Jejich výběr by rozhodně neměl být podceňovaný. Společnost DUO SERVIS ELEKTRO nabízí důkladně prověřené a funkční spotřebiče kvalitních značek, jako je například AEG, Electrolux, MORA a další, a sice za internetové ceny.
Společnost Omega se letos zúčastnila veletrhu subdodávek v Lipsku
Účast českých společností na známých veletrzích je velký úspěch a posun české výroby do povědomí i zahraničních zákazníků. V kovozpracujícím průmyslu to platí obzvlášť, protože i naše výroba se pyšní kvalitou a profesionalitou. Jako i společnost OMEGA, spol. s r.o. se sídlem ve Zlíně, která se zúčastnila veletrhu v Lipsku.
Tonery do tiskáren nevyhazujte, buďte ekologičtí a navíc vydělejte
Používáte tiskárnu ve velkém a tonery se vám hromadí? Pokud jste doposud prázdné tonery vyhazovali, vězte, že existuje výhodnější způsob, jak se jich zbavit. Společnost RK-EMTIES se zabývá ekologickou likvidací tonerů, přičemž poskytuje výkup tonerů online.
Zabalte svoje výrobky do kvalitních a na míru dělaných krabic
Najít použitou krabici nebo karton doma, či ve firmě asi není problém. Ale odpovídá takové balení o kvalitách vaší firmy? Nezhrozí se zákazník, když mu objednané zboží přijde v pomačkané a popsané krabici, kterou užíval již někdo před ním? Vyhněte se zbytečným nepříjemnostem a trapasům a objednejte si kvalitní obalový materiál od firmy Akart CZ ...
Výroba vnitřního i venkovního nerezového zábradlí
Nerezové zábradlí, jednoduchá leč velice účelná věc, která je snadno dostupná, lehce udržovatelná a navíc od firmy SEADD s.r.o., za skvělou cenu včetně práce a jejich originálního designu. Každé zábradlí se vytváří dle požadavků a přání zákazníků a je k němu vyhotovena také výkresová dokumentace.
ÚKLID – DERATIZACE – OSTRAHA </br> Komplexní služby pro správu budov
Moderní doba přináší další moderní vymoženosti, které stojí za to využít. Například kompletní servis pro údržbu nemovitostí a zajištění bezchybného chodu objektu. Proč byste na to měli být sami? Stačí si zajistit profesionální služby, které spočívají v kompletním servisu a správě budov, jako jsou úklid, deratizace, ostraha. Tyto služby Vám ...
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Nová ŠKODA Karoq u autorizovaného prodejce ARAVER CZ, s.r.o.
Chcete zažít vůni novoty a jedinečného pocitu svobody a nezávislosti? Takové a mnohé další pozitivní pocity způsobuje nový model produkce Škoda, a sice očekávaný Karoq. Nové kompaktní SUV, které si zamilujete již na první pohled a které si můžete nejen vyzkoušet testovací jízdou, ale rovnou i zakoupit u autorizovaného prodejce ARAVER CZ, s.r.o.
Novodobý ochranný a bezpečnostní systém - Alarm Jablotron se snadným ovládáním
Společnost Kve-mont s.r.o. provádí silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace. Sídlí v Otrokovicích u Zlína, ale činnost a montáže provádí po celé České republice. Hlavní náplní práce jsou průmyslové elektromontáže. Provádí montáže EZS zabezpečovacích systémů Jablotron, kamerových systémů i fotovoltaických panelů. V této oblasti vám zajistí ...
Nejlepší výrobci pěnového polystyrénu
Firma Sepas a.s. sídlí v Zašové, což je kousek od Valašského Meziříčí. Nacházíme se tedy ve Zlínském kraji, kde je nejzkušenější a nejlepší výroba pěnového polystyrénu. Pokud hledáte odborníky a špičku v oboru výroby pěnového polystyrénu, pak zvolte jedině společnost Sepas.
Nově otevřený provoz těžké lakovny HAJDIK a.s.
Jablůnka je malá vesnička ve Zlínském Kraji poblíž většího města Vsetína. Má však jednu velkou přednost a to tu, že se může chlubit největším a nejrozsáhlejším provozem těžké lakovny, kterou vlastní firma HAJDIK a.s.
Naše školicí středisko vás naučí, jak správně svařovat, kurzy jsou pro začátečníky i pokročilé
Potřebujete si připomenout, jak se svařuje? Nebo je nutné začít školení od úplných základů? Svářečská škola a školicí středisko - KNOTEK nabízí kurz svařování, kde vás naučí vše potřebné. Dále vás proškolíme na obsluhu zemních strojů, manipulačních vozíků i dalších strojů. Absolvujte u nás technická školení a vzdělávejte se ve vašem oboru.
Školící středisko KNOTEK s.r.o. Svářečská škola Vlčnov - Morava
Bezpečný a útulný domov přes hliníkové dveře a okna Zlín
I malé děti kreslí na svoje první výkresy domečky, zahrádky a rodinu. A když jde o domečky, tak každý z nich má hlavně okna a dveře. To znamená, že už od malinka člověk ví co je základem kvalitního bydlení. Kvalitní hliníkové okna a dveře Zlín jsou i ve snech dospělých.
Jaké výhody přináší promyšlené návrhy interiéru a nábytek na zakázku?
Při plánování interiérů se po letech, kdy byly na výsluní moderní a často syntetické materiály, se opět čím dál častěji dostává ke slovu klasické dřevo. Tento přírodní materiál pro návrhy interiérů a jejich realizace se skvěle hodí nejen do interiérů rodinných domů, ale také do bytů včetně novostaveb, kde bývalo dřevo mnohdy neprávem podceňováno. ...
Studium v Kroměříži vás připraví na práci v mnoha potravinářských odvětvích
Studentská léta znamenají pro většinu jistě spoustu zábavy a bezstarostný život, ale především je to klíčové období, ve kterém rozhodujeme o svém budoucím životě. Výběr kvalitního studia, které nás připraví především na praktickou stránku budoucí práce, je proto velmi důležitý. Na Vyšší odborné škole potravinářské a Střední průmyslové škole ...
Vyšší odborná škola potravinářská a Střední průmyslová škola mlékárenská Kroměříž VOŠP a SPŠM Kroměříž
Český výrobce obuvnických komponentů
Ryze česká společnost KOMPONENTY, a.s. sídlí ve Zlíně a zaměřuje se na výrobu podešví pro náročnou oblast sportovního trekingu. Vyrábí také jiné podešve pro bezpečnostně pracovní obuv.
Nábytek na míru do běžných i atypických prostorů
Potřebujete do svého malého, velkého, podkrovního nebo zcela atypického bytu dostat skříně, kuchyni a další nábytek? Ve všech případech vaše potřeby, možnosti i představy splní právě ten vestavěný, tedy nábytek na míru. A tyto potřeby a přání dokáže uspokojit kvalitou, profesionalitou i designem společnost MG-INTERIER s.r.o., Slušovice.
Kovové palety na přepravu i skladování jedině od firmy TRIOMETAL
Potřebujete pravidelně přepravovat nebo skladovat své zboží? Pak jistě využijete kovové palety od firmy TRIOMETAL s.r.o., která má v této oblasti více než 25 let praxe. Kovové palety vysoké výrobní kvality nachází své uplatnění především ve strojírenství, stavebnictví a logistice, ale i v dalších průmyslových odvětvích.
Praktický kamenný koberec do interiéru i exteriéru od firmy JK Kámen
Vybíráte nový povrch na terasu, chodník na zahradě nebo podlahu v altánku? Zkuste kamenný koberec od společnosti JK Kámen Kroměříž. Specializujeme se na pokládku kamenného koberce na podlahy, balkony, terasy, schody a další povrchy v domě i kolem něj. Působíme ve Zlínském, Jihomoravském a Olomouckém kraji.