Aktuální články

Výsledek hledání: region Zlínský kraj
Autoservis, který zajistí běžné i specifické opravy vozů
Autoservis Dolina z Kudlovic v okrese Uherské Hradiště je všestranným autoservisem, který vám pomůže jak s běžnými opravami a servisem vašeho vozu, opravou automatické i manuální převodovky, tak si poradí také s nákupem a instalací nejrůznějších doplňků. V tomto směru se specializuje například na vozy značek Jeep, Chrysler, Dodge a nejrůznější ...
Autoservis Dolina Miroslav Říš
OMEGA ZLÍN - výrobce ozubených převodů a ozubených kol
Ozubené převody nalezneme v celé řadě výrobků a zařízení, které nás obklopují v běžném životě, a mnohdy o tom ani nevíme.
Vyrobíme a smontujeme ocelové konstrukce i potrubí. Demontujeme, stěhujeme a montujeme stroje a technologické zařízení
Dnes je těžké najít spolehlivou firmu, která svou práci odvádí kvalitně, rychle a s úctou k zákazníkovi. Montema Otrokovice však k těmto vzácným firmám patří. Klade důraz na kvalitu provedení práce, profesionalitu svých zaměstnanců a vstřícnost k přáním a požadavkům zákazníků. Hledáte-li tedy někoho, kdo montuje ocelové konstrukce, stěhuje či ...
Kvalitní varné desky, kuchyňské spotřebiče i další elektro za výhodné ceny
Zařizujete byt a potřebujete kuchyňské spotřebiče nebo jiné elektro? Nemůžete si dovolit zcela nové či zbytečně předražené spotřebiče a sháníte proto výhodnější, ale přitom neméně kvalitní alternativu? Pak přijďte k nám! DUO SERVIS ELEKTRO vám nabízí nejen zcela nové produkty, ale i varné desky, myčky, mikrovlnky, pračky a další elektro II. ...
Přeprava nadrozměrných a těžkotonážních nákladů speciální technikou
Čas od času nastanou situace, ve kterých je potřebné něco přestěhovat, něco někam doručit. A nemusí jít vždy o standardní náklad, ale doslova nadměrný či těžkotonážní. A takový náklad vyžaduje speciální techniku a specialisty, kteří vše bezpečně a v pořádku dopraví na místo určení. Tak jako firma S.I.T.S. Zlín, spol. s r.o.
Výhradní zastoupení taiwanské společnosti GMA MACHINERY ENTERPRISE získala česká firma COMPUPLAST s.r.o.
Firma COMPUPLAST s.r.o. se v září 2017 dohodla s taiwanskou firmou GMA MACHINERY ENTERPRISE o výhradním zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku. Firma GMA je největším taiwanským výrobcem plochých vytlačovacích hlav od šíře 100 mm až do 6 m.
COMPUPLAST s.r.o. Stroje pro vytlačování vyfukování plastů
Rosiče systému Myers ve chmelnicích
Českým a moravským pěstitelům chmele nabízí společnost FORSCH s.r.o. velmi výkonné rosiče německého výrobce Hans Wanner GmbH. Rosiče společnosti Hans Wanner řady K42A/N42A a N48, díky svému mimořádnému výkonu plně splňují požadavky pěstitelů chmele na kvalitu ošetření zejména vrchní části rostliny.
Náhradní plnění
Náhradní plnění – pro některé lidi španělská vesnice. Toto téma se týká zaměstnavatelů a ukládá jim ze zákona jednu povinnost. Jakmile zaměstnavatel zaměstnává více jak 25 lidí, musí také zaměstnat lidi se zdravotním postižením. V případě, že to neuskuteční, může buďto zaplatit vysokou pokutu nebo naopak může nakoupit zboží od jiné firmy, která ...
Mobilní pneuservis, který je vám k dispozici 24 hodin denně
Využití mobilního pneuservisu platí po celý den a celou noc, čili 24 hodin denně. Využít jej mohou lidé s osobními automobily, ale také podnikatelé s dodávkami nebo nákladními automobily. Mobilní nákladní pneuservis má svá stanoviště. Mezi základní patří Praha, Brno a Zlín.
Autoservis Dolina: Opravujeme i servisujeme nejen americká auta
Patříte taky mezi milovníky aut? Pak máte možná doma v garáži i vy zaparkovaný americký model vozu. Přestože auta značek Jeep, Chrysler nebo Dodge patří k nejlepším na trhu, nevyhnou se pravidelným servisním kontrolám. A právě od toho tu je Autoservis Dolina.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Dietní doporučení při OSTEOPORÓZE
Osteoporóza je onemocnění, při kterém nastává úbytek kostní hmoty v jejím objemu, mění se mikroarchitektura kosti, kdy se v kostní tkáni vytváří póry a dochází k úbytku vápníku a jiných minerálů. Může nastat nerovnováha funkcí kostí: snížená tvorba nové kosti (osteoporóza II. typu = stařecká, nezávislá na pohlaví) nebo naopak zvýšené odbourávání ...
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteologická ambulance Zlín
Pohřební služba POSPA vám uleví od starostí v těžkém období
Dojde-li ke ztrátě milované osoby, jde bezesporu o nejtěžší období v našem životě. V takové době je nezbytné vědět, na koho se můžeme s důvěrou obrátit, aby poslední rozloučení proběhlo podle našich představ. Pohřební služba POSPA má v této oblasti bohaté zkušenosti a nabízí pozůstalým pomocnou ruku.
Pohřební služba POSPA Jana Pospíšilová
Recyklace výrobních plastových odpadů do formy práškového plastu
Recyklace plastů se stala běžnou součástí života každého z nás. Je však třeba si uvědomit, že k procesu recyklace a třídění nedochází jen v domácnostech a veřejných institucích, ale také na vyšší, průmyslové úrovni. Ve výrobě vzniká často velké množství plastových odpadů, které lze recyklovat. Recyklací výrobních plastových odpadů do formy prášku ...
Výroba atypických kovových a ocelových konstrukcí, rámů pro stroje a zařízení nebo rovnou svařence
Zmínili jsme svařence, pod tímto názvem si můžete představit svařované konstrukce různého typu, které dodává společnost TRIOMETAL s.r.o., jejíž prostory se nachází v Novém Hrozenkově v okrese Vsetín. Zaměření firmy je opravdu široké, pohybují se v oblastech kovovýroby, kovoobrábění a zámečnické výroby.
GARD&N nabízí přírodní i moderní realizace zahrad
Dostavujete nový rodinný dům, ale při pohledu z okna vás čeká jen výhled na neosázenou plochu? Nebo máte u svého domu již zařízenou zahradu, se kterou však nejste spokojení? Obě zmíněné situace jsou výzvou pro společnost GARD&N. Nabízíme kompletní realizace zahrad i přestavbu těch stávajících. Vybírat přitom můžete z mnoha typů zahrad – vyplníme ...
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Pod logem Okentěs jsme na trhu 25 let
Naše společnost je pod logem Okentěs na trhu již 25 let a obsluhuje více než 8 tisíc klientů z různých průmyslových oblastí, stavebnictví, truhlářství apod. Náš standardní sortiment včetně technických a cenových informací je k dispozici na našich internetových stránkách s možností objednání v e-shopu. Během roku informujeme klienty formou ...
Plechové střechy a prodej střešních krytin Zlín
Výběr střešních krytin nebývá vždy záležitost jednoduchá, a proto se hodí nejen pestrý výběr, ale také dobrá rada od odborníka. V případě, že hledáte obojí a široké spektrum produktů v oblasti střešních krytin, tak se o vás ve všech směrech postará firma SALVATOR STŘECHY s.r.o. s pobočkou i ve Zlíně.
Potrubní průmyslové rozvody zajistí firma MONTEMA z Otrokovic
Firma MONTEMA, spol. s.r.o. sídlí v Otrokovicích a poskytuje kompletní služby v oblasti průmyslových odvětví, jako je gumárenství, strojírenství, stavebnictví, potravinářství a chemický průmysl. Zabývá se službami, prací i dodávkou materiálu. Zaměřuje se na potrubní průmyslové rozvody.
S nadrozměrným nákladem vám pomohou roztahovatelné návěsy
Řešíte, co si počít s nadrozměrným nákladem? Váš problém snadno vyřeší teleskopické návěsy od S.I.T.S. Zlín. S přepravou extrémně dlouhých či širokých nákladů má firma mnohaleté zkušenosti. Nadstandardní náklad pro vás přepraví nejen v Česku, ale i v rámci celé Evropy.
Rodinný dům i každá budova si zaslouží originální vrata
Mít dům je nádherná představa ideálního bydlení. Kdo jej má, tak může zase snít o dalších vymoženostech s ním spojených. Co takhle nějaká vrata? Třeba garážová. A co když vlastníte jinou budovu? I tady najdou svoje umístění. Například průmyslová vrata.
ARAVER Vlčnov: Měření geometrie pomocí nového zařízení
Správné nastavení geometrie kol je nezbytné pro bezpečné a jisté chování vozidla. Nechte si geometrii kol nastavit v provozovně firmy ARAVER CZ s.r.o. ve Vlčnově. K měření geometrie a jejímu seřízení zde od nového roku používáme jedno z nejlepších zařízení současnosti, zařízení VAS 6292 značky Hunter Hawk Eye.
Kancelářské židle se zvýšenou nosností a dětské židle
Pořád hledáte židli, která by se pro vás stala tou „pravou“? Žádné otlačeniny, bolavá záda nebo zkřivená páteř! To jsou velice bolestivé problémy, na které chceme raději jednou pro vždy zapomenout. Jak ale vybrat správnou kancelářskou židli? Vybírat můžete snadno u firmy ON LEAD CZ s.r.o., která je největší prodejnou židlí na Zlínsku.
Firma MRB Sazovice se zaměřuje na zpracování plechů a výrobu dílů, konstrukcí a sestav z plechového a profilového materiálu
Centrála se nachází v Sazovicích, ale mají také pobočku v Kroměříži. Pohybujeme se tedy v oblasti kolem Zlína. Moderní technologie, kterými disponují, umožňují opracování různého typu materiálů. Běžně může jít o plech, nerez, mosaz, měď a další.
Zahrada našeho domova aneb od návrhu až po realizaci
Zahrada každého domova tvoří jakousi vizuální část vnějšího prostoru, který kolem našeho obydlí máme. Je zde prostor pro vytvoření skalky, nebo malého jezírka. Jen vědět, jak tento prostor využít. A právě s využitím tohoto prostoru nám pomohou zahradnické služby soukromého majitele pana Hastíka. V České republice, ale i mimo ni, se na tomto poli ...
Zahrady - Hastík s.r.o.
Vstupenky do kina i na lanovku s ochrannými prvky
Provozujete zařízení, kde se vybírá vstupné? Chcete, aby vaše vstupenky byly důstojné, vkusné a obsahovaly ochranné prvky? Pak si je musíte nechat vyrobit od profesionální firmy, které na to má patřičné vybavení. Jednou z nich je i zlínská společnost Epos.
EPOS spol. s r.o. Jízdenky, vstupenky s ochrannými prvky