Zahradnictví Petro Mělník: specialista na fuchsie a další květiny
Do každé zahrady, ale třeba také na terasy a balkony neodmyslitelně patří krásné květiny. V Zahradnictví Petro Mělník je najdete! Pěstujeme a prodáváme zahradní, balkonové, ale i pokojové rostliny a bylinky. Vybrat a koupit si je můžete v samoobslužném skleníku na Mělníku nebo na našem e-shopu.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Rostlinná a živočišná výroba i zemědělské služby od firmy SILYBA
Prvotřídní obiloviny, konzumní brambory, ale i skot a další nabízí česká firma SILYBA a.s. z Ústí nad Orlicí, která se specializuje na zemědělské služby. Zejména drobným odběratelům nabízíme produkty z vlastní rostlinné a živočišné výroby. Nabízíme to nejlepší z naší úrody.
Pěstovat lesní sazenice a stromky za účelem prodeje má smysl
Mít ve svém okolí alespoň kousek přírody je vždy příjemné, ať už žijete ve městě nebo na vesnici. Sednout si ve vaší obci na lavičku do parku, které příjemně stíní okolní stromy, to může být idylka pro nejednoho z nás. Tyto stromy mohou pocházet od firmy Proplant Group, která se pěstování a prodeji lesních sazenic věnuje, čímž pomáhá zušlechťovat ...
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Pěstujeme lesní sazenice pro další sadbu s radostí a vstřícností
Morava je krásné místo, kde se ještě pořád vidí kvalitní práce a také krásná příroda. Pokud tyto dvě věci snoubíte dohromady, tak vám může vzniknout právě náš sortiment lesních sazenic pro výsadbu do lesů a školek. Našimi hlavními produkty jsou tak prostokořenné ale i obalené lesní sazenice. Provozovna se nachází v areálu ZD Kelečsko.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Nejnovější půdní kondicionér se speciálním vyvinutím pro sázení stromů a keřů
Půdní kondicionéry poskytují pěstovaným rostlinám přísun všech potřebných živin a látek, podporují růst kořenů do hloubky a zajišťují dostatečné udržení vody. Pro zdravý růst stromů a keřů společnost TerraCottem CZ, s.r.o. vyvinula novinku kondicionér TerraCottem Arbor.
Ovocné stromy, jabloně, hrušně, třešně, meruňky, broskvoně, i keře - pěstování a prodej Brno
Máte vlastní zahradu či kousek volného místa kolem domu? Ideální místo pro pěstování zeleně, ale také stromů a keřů. Každá zahrada si zaslouží míst kvalitní osazenstvo, které nám bude hezky růst a bude nám přinášet něco dobrého a zdravého z přírody přímo na náš stůl. ZAHRADNICTVÍ Urban vám dodá ovocné stromy, keře nebo dokonce i růže podle vaší ...
Zahradnictví Havlíček se zaměřuje na pěstování a prodej okrasných rostlin
Zahrady kolem domu se dají rozdělit do dvou částí. V té praktičtější, které se říká užitková část, máme většinou ovocné stromy, plodící keře, nebo také zahrádku vysázenou zeleninou. Druhá část se týká spíše estetického cítění a jde o část takzvaně okrasnou.
Zahradnictví Havlíček Prodej okrasných rostlin Hradec Králové
Když sušárny obilí potřebují opravu či repasi, pomůže Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták
Sušárny obilí jsou velmi důležitou součástí nejen zemědělských družstev, ale i některých dalších výrobních podniků. Snížení obsahu vody v obilovinách je zapotřebí především pro další zpracování v potravinářském průmyslu. Aby mohly sušárny obilí a obilní linky dobře fungovat, musí mít náležitý servis. Ale kde takovou péči sehnat?
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Zahradní centrum Malinkovič dopřeje vaší zahradě novou tvář
Každý zkušený zahrádkář ví, že je mnohem výhodnější nakupovat rostliny od tuzemských zahradníků. Netrpí stresem z dlouhé přepravy a nečeká je ani šok ze změny klimatu. Pokud chcete na své zahradě více experimentovat a máte rádi stále něco nového, pak zvolte letničky. Budou se skvěle vyjímat mezi okrasnými dřevinami.
Vše pro zahradu přináší zahradní centrum GARDEN CENTRUM RAIDA Opava
Hledáte spolehlivé zahradní centrum, kde pořídíte vše potřebné pro vaši zahradu? Navštivte GARDEN CENTRUM RAIDA v Opavě. Nabízíme stromky, keře i květiny, ale také hnojiva, květináče a proutěné výrobky. Kromě prodeje rostlin nabízíme zahradnické a floristické služby.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Nové trendy v oblasti krmiva pro psy
Majitel každého psa zajisté ocení kvalitní krmivo, které obsahuje veškeré potřebné vitamíny, minerály a další látky potřebné pro jeho zdraví a aktivitu. Pro velice citlivé pejsky jsou novinkou vegetariánská a veganská krmiva, která můžou obsahovat i hmyzí bílkovinu a nakoupíte je u společnosti Canis Prosper s.r.o.
Velkoobchod krmiv a chovatelských potřeb se postará o vaše domácí mazlíčky
Společnost Canis Prosper prodává krmiva pro psy a kočky, ale i pro ptáky, hlodavce a další zvířata. Kromě toho nabízíme široký sortiment chovatelských potřeb a produktů pro vaše mazlíčky. Na českém trhu působíme od roku 1991. V současnosti máme k dispozici přes 3 000 m2 skladovacích ploch a dodáváme krmiva a chovatelské potřeby do více než 600 ...
Zahradní, balkonové i pokojové rostliny nabízí eshop i prodejna Zahradnictví Petro Mělník
Jaro sebou přináší potřebu sázení zeleně a květin nejen v zahradách, ale také na balkonech, terasách a v interiérech. Zeleň a okrasné květiny patří k oblíbenému sortimentu, který si můžete nakoupit nejen v samoobslužném skleníku, ale také z pohodlí domova díky Zahradnictví Petro Mělník.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Postaráme se o veškeré zahradnické práce a zajistíme i celoroční údržbu zeleně
Zahradnictví Král už je sice zavřené, ale pořád vám nabízí své služby, které zahrnují zahradnické práce a celoroční údržbu zeleně. Aby byla vaše zahrada, trávník či park jako ze škatulky, stačí zavolat Královy profesionální zahradníky. Ti vědí, jak na to.
Vinařské potřeby a nápojová technika
Výroba vína je založena na citu a umění. Aniž bychom si to běžně uvědomovali, chce to trpělivost a spoustu zkušeností. Jenomže to není zdaleka všechno, co budete k výrobě vína potřebovat a proto je zde náš kompletní sortiment výrobků a veškerých potřebných věcí, které při výrobě vína potřebujete.
Vertikální zahrada přetvoří prostor k nepoznání!
Zelené stěny neboli vertikální zahrady jsou dominantou každého interiéru. Vytváří je firma Matouš Hydroponie s.r.o., která se zabývá moderní technologií pěstování rostlin v interiéru, hydroponií. Díky zkušenostem zaměstnanců a dlouhodobé spolupráci se zahraničními partnery zajistíme originální, moderní a kvalitně provedenou výzdobu interiéru.
Půdní kondicionéry TerraCottem – různé druhy na podporu růstu rostlin
Pěstování rostlin, keřů a dřevin obnáší nejen samotné sázení či zalévání, ale také kontrolu nad zdravým růstem pěstovaných rostlin a plodů. Tento proces a ochranu proti chorobám rostlin podporují nové technologie, ze kterých vycházejí i půdní kondicionéry TerraCottem.
Chlebová i celozrnná mouka ze mlýna, luštěniny, těstoviny i další zboží domácí výroby
Luštěniny, těstoviny, chlebová mouka, celozrnná mouka i různé směsi pro pečení chleba. To i mnohem více na vás čeká v nabídce společnosti ALFA mlýn a balírna. K dispozici je u nás mlýn, těstárna i linka na balení sypkých a zrnitých potravin. Mouky, těstoviny i další výrobky zdravé a racionální výživy u nás díky tomu vyrábíme od začátku až do konce.
GARD&N: Vkusná realizace zahrad a veřejné zeleně
Co je součástí každého města i vesnice a pomáhá vytvářet jeho celkový dojem? Je to zajisté veřejná zeleň a také městský mobiliář. Náměstí se spoustou květin, stromů a míst k odpočinku působí vždy lépe, než holá plocha bez čehokoliv živého. Přesně na to myslí společnost GARD&N, která se kromě realizace zahrad soukromých osob zabývá i projektováním ...
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Obchodní společnost Agrogen, spol. s.r.o.
Tři samostatná pracoviště zaručují úspěšnost naší práce. Jedná se o šlechtitelskou stanici Slavice, která leží v okrese Třebíč. Dále je to šlechtitelská stanice Želešice, okres Brno-venkov. A v neposlední řadě je to obchodně manažerské středisko, týká se správy společnosti. Opět Brno-venkov, obec Troubsko.
Distribuce osiv polních plodin, hnojiv a chemických přípravků na ochranu rostlin
Zemědělská činnost vyžaduje nejen trpělivost a vytrvalost, ale také kvalitní péči, která spočívá nejen v poradenství, ale i v nákupu nejkvalitnějších osiv, hnojiv a chemie. Společnost VP AGRO, spol. s r.o. sídlící v Praze poskytuje distribuci osiv polních plodin, chemických přípravků i hnojiv.
Zahradnictví Jiří Hruška - ovocné a okrasné školky Velim
Každý milovník zeleně, ovocných nebo okrasných stromů a každý správný zahrádkář si určitě vyberete z širokého sortimentu, které nabízí Zahradnictví Jiří Hruška – Velim. V tomto místě naleznete také jejich prodejnu.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
GARD&N nabízí přírodní i moderní realizace zahrad
Dostavujete nový rodinný dům, ale při pohledu z okna vás čeká jen výhled na neosázenou plochu? Nebo máte u svého domu již zařízenou zahradu, se kterou však nejste spokojení? Obě zmíněné situace jsou výzvou pro společnost GARD&N. Nabízíme kompletní realizace zahrad i přestavbu těch stávajících. Vybírat přitom můžete z mnoha typů zahrad – vyplníme ...
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Říká vám něco pojem koupací jezírka neboli biotopy?
Hledáte souznění s přírodou a přitom praktické osvěžení v létě? Koupací jezírka a přírodní bazény jsou skvělou volbou pro každého, kdo miluje rostliny, vodu a přírodu. Máte rodinný dům a větší zahradu? Pak je to pro vás také ideální řešení!
Praktický kamenný koberec do interiéru i exteriéru od firmy JK Kámen
Vybíráte nový povrch na terasu, chodník na zahradě nebo podlahu v altánku? Zkuste kamenný koberec od společnosti JK Kámen Kroměříž. Specializujeme se na pokládku kamenného koberce na podlahy, balkony, terasy, schody a další povrchy v domě i kolem něj. Působíme ve Zlínském, Jihomoravském a Olomouckém kraji.