Internetová lékárna U Elišky – příklad moderního lékárnictví
Potřebujete nakoupit léky, doplňky stravy, bylinné čaje či kosmetiku? V dnešní době nemusíte chodit do kamenných lékáren, na internetu můžete bez obav, v rychlosti a za nízké ceny nakoupit i tento typ sortimentu. Skvělým příkladem obchodu, který se tímto zbožím zabývá, je internetová lékárna U Elišky. Obchod byl otevřen již v roce 2009 a poskytuje ...
Genetické vyšetření slouží pro test otcovství i odhalení zdravotních problémů
Laboratoř forenzní genetiky je genetická laboratoř sídlící v budově Ústavu soudního lékařství brněnské Fakultní nemocnici u sv. Anny. Už od konce devadesátých let se zde specializuje na genetické testování, přičemž primárně provádí DNA diagnostiku pro lékaře od hematologů, přes kardiology až třeba po gynekology. Je tedy jasné, že genetické ...
Laserové odstranění tetování, pigmentace i popraskaných žilek
Uvažujete o tom, že už přišel čas na odstranění tetování, které nebylo v minulosti vhodně zvolené? Anebo vás trápí nevzhledné pigmentové skvrny či popraskané žilky? Ve všech případech vás trápení zbaví centrum laserové chirurgie a kosmetiky Chirmedica s.r.o. ve Znojmě.
Výběr z cibéb i slámové víno od Révy Rakvice pohladí vaše chuťové pohárky
Pokud nevíte, čím obdarovat své blízké k jubileu, co jim zabalit pod stromeček nebo chystáte svatbu a chcete se vyhnout obligátním výslužkám a la krabička oschlého cukroví, vsaďte na jistotu – kvalitní víno jako dárek potěší vždy a každého. Pokud výborný obsah pocházející z těch nejlepších moravských hroznů z Velkopavlovické vinařské oblasti ...
Nadstandardní zdravotní péče na soukromé klinice SurGal Clinic v Brně
Soukromá klinika SurGal Clinic s.r.o. je z hlediska poskytování péče a nadstandardních služeb pacientům v České republice zcela unikátním zdravotnickým zařízením. Vysoce odborný personál udělá vše pro vaše pohodlí, abyste odsud odcházeli plně spokojení a odpočatí.
Jediná 3D laparoskopie v České republice na SurGal Clinic s.r.o.
Privátní chirurgická klinika SurGal Clinic s.r.o. je jediným zdravotnickým zařízením v ČR, které se kromě špičkové lékařské a sesterské péče o pacienty může pyšnit revolučním 3D laparoskopem. Tento nejmodernější přístroj umožňuje snazší, bezpečnější a rychlejší práci operatéra, a lze jej využít u 99% laparoskopických výkonů.
Unikátní DiscoGel nahradí operaci vyhřezlé meziobratlové ploténky
Výhřez meziobratlové ploténky způsobuje pacientovi silnou bolest a křečové stahy svalů, a to jak při pohybu, tak i v klidovém stavu. Vážnější případy v minulosti byly řešeny nezbytným chirurgickým zákrokem, v dnešní době je však možné díky přípravku DiscoGel provést tento výkon ambulantně.
Detoxikace pomáhá při migrénách, zánětech i dalších chronických obtížích
Vrací se vám stále rýma? Trpíte na ekzémy či alergie? Nebo se nemůžete zbavit zažívacích nebo gynekologických potíží? Nejste sami. Chronické nemoci a obtíže dnes trápí většinu obyvatel včetně dětí. Léky zabírají jen částečně, nebo se stejné příznaky po skončení léčby znovu vrátí. Trvalejším řešením může být detoxikace neboli očista organismu.