NOVAPAX CZ: Systémy pro leštění, lapování, broušení a laserové svařování
Společnost NOVAPAX CZ prodává nejen systém pro leštění, lapování nástrojů a forem, ale také je výhradním zastupitelem společností NOVAPAX Kunststofftechnik GmbH, Botzian & Kirch GmbH a OR Lasertechnologie GmbH, dodávajícím veškeré příslušenství pro leštění, lapování a broušení kovů, laserové navařování i svařování. Veškeré techniky dokončování, ...
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Školení leštění a laserového navařování na svých přístrojích nabízí NOVAPAX CZ
Nástroje pro leštění, broušení kovů, laserové navařování a svařování na český trh dodává společnost NOVAPAX CZ. Kromě toho pořádá specializované leštící a navářecí kurzy v Kuřimi, kde vyučuje všechny tyto techniky dokončování, opracování povrchů a navařování.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Komplexní zajištění účetnictví a implementace ekonomického softwaru
Ekonomické a účetní úkony patří mezi neodmyslitelnou součást každé firmy, každého podnikání. Společnost PREMISOFT s.r.o. se sídlem v Praze 5 působí na českém trhu již od roku 2007 a poskytuje komplexní ekonomické a účetní služby pro fyzické i právnické osoby. Vedení účetnictví, správa mezd, účetní controlling či implementace ekonomického softwaru ...
Manažerské kurzy vám zajistí úspěch v oboru
Rádi byste se zdokonalili ve vašem oboru? Chtěli byste, aby vás kolegové uznávali a chápali vás jako vzor? Od toho jsou tu nejen manažerské kurzy od společnosti TAYLLOR & COX. Pomůžeme vám stát se dobrým manažerem, naučíme vás projektové řízení i mnoho dalšího. Pro více informací čtěte dále.
Využijte svůj potenciál pomocí podnikatelského poradenství
Skutečných odborníků na svou práci je ve světě málo. Zaměstnanci se v dnešní době snaží být pro své zaměstnavatele všestrannými pomocníky a zapomínají se na jednu věc soustředit pořádně. Platí to i v oblasti revitalizace podniků. Naštěstí se ještě najdou tací, kteří jsou skutečnými odborníky na své řemeslo.