Český rybářský svaz v Kutné Hoře: Vaše sdružení pro rybolov a vzdělávání
Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Kutná Hora je sdružení občanů, které se zabývá výkonem rybářského práva, chovem rybích násad a sportovním rybolovem ve svěřených revírech, včetně jejich ochrany. Spravuje celkem 16 rybářských revírů v okolí Kutné Hory. Mezi nejznámější revír patří řeka Labe, která protéká přímo Kutnou Horou. Díky ...
Obec Zadní Chodov: Bohatý kulturní život, zajímavá minulost, krásná příroda
Zadní Chodov v okrese Tachov má bohatou historií a je známý svou chodskou tradicí a kulturou, kterou si její obyvatelé udržují dodnes. Vesnice je navíc obklopena nádhernou přírodou s mnoha možnostmi k procházkám, cykloturistice či poznávání historie a kultury. V článku si přečtěte, proč stojí za to tuto malebnou obec navštívit.
Zadní Chodov: Malebná obec s bohatou historií a kulturou
Zadní Chodov je obec v okrese Tachov, která má zajímavou historii a stále živou současnost. V tomto článku se dozvíte nejen o její historii a památkách, ale i o životě v této chodské vsi a jeho krásném okolí.
Výrobce pracovních oděvů a dodavatel ochranných pomůcek s dodáním v režimu náhradního plnění
V našem velkoobchodě naleznete široký výběr pracovních oděvů s možností ušití nadměrných nebo nestandardních velikostí nebo s vyšitím loga Vaší společnosti, pracovní obuv, osobní ochranné pomůcky a speciální drogerii.
TERCIE handicap s.r.o. Ochranné pracovní pomůcky Tábor
ZeNa, chráněná dílna poskytuje pracovní příležitosti pro lidi s částečným i plným invalidním důchodem
Pomáhá také firmám a to v tom ohledu, že umožní uplatnění náhradního plnění. Naše firma vytváří pracovní místa pro lidi se zdravotním znevýhodněním. Mohou to být lidé se zdravotním postižením OZP, v minulosti označovaní jako ZPS, osoby se změnou pracovní schopnosti.
Centrum denních služeb pro dospělé osoby s poruchou komunikace
Mezi generační centrum JULIE sídlí v Praze 5 na Zbraslavi. Jedná se o centrum pro dospělé a seniory, kteří mají poruchy komunikace, a najdete zde také mateřskou školku. Děti, senioři i dospělí se zde učí vzájemné toleranci, úctě a laskavosti vůči sobě navzájem.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
ZeNa, chráněná dílna nabízí náhradní plnění v oblasti automobilového průmyslu
Máte firmu, která má více než 25 zaměstnanců? Tak v tom případě máte ze zákona povinnost zaměstnat určité procento osob se zdravotním postižením nebo platit odvod do státního rozpočtu. Existuje však i třetí řešení, jak splnit tuto zákonnou povinnost. A tou je náhradní plnění, což spočívá v tom, že si koupíte produkty či služby od firmy, která ...
Penzion pro seniory Liberec nabízí bezbariérové ubytování v příjemných prostorech i celou řadu volnočasových aktivit
Penzion pro seniory ATRIUM Liberec je bezbariérové ubytování, kde se senioři cítí opravdu dobře, a to nejen díky krásnému čistému prostředí, nově zvětšeným pokojům, koupelnám i lepšímu zabezpečení celkových prostor, ale především i díky maximální péči.
Penzion pro seniory Atrium Liberec SENIORSERVIS o.p.s.
Flexibilní vůči rodičům a individuální k dětem - to je Mateřská škola AJORODINKA
Potřebujete jít do práce nebo děláte rekvalifikační kurz či studujete a máte malé dítě? Máte raději menší kolektiv rodinného typu? Upřednostňujete domácí stravu? Nebo máte dlouhou pracovní dobu mezi 6 až 18 hodinou? Potřebujete poradit s výchovou Vašeho dítěte? Pak je tady pro Vás dětská skupina AJORODINKA!
Mezigenerační centrum Julie pomáhá seniorům i dětem ke kvalitnímu životu
Unikátní sociální zařízení Julie se nachází v centru Zbraslavi v zrekonstruované historické vile. Na jednom místě se zde setkává nejstarší a nejmladší generace, které se navzájem velmi pozitivně ovlivňují.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Co vlastně znamená Fairtrade? Třeba férový život s vůní třtiny
Zapomeňme na suché definice. Fairtrade vysvětlíme úplně jinak…
VÁNOČNÍ POHLEDNICE KONTA BARIÉRY
Možná si jí na poště hned nevšimnete, ale měla by tam být a pokud tam náhodou není a vy si ji chcete koupit, musíte se ozvat.