Nežádoucí částice, prach ani kovy nemají díky produktům od firmy Jelínek Trading šanci
Textilní průmysl, potravinářství, nebo třeba chemická výroba, to jsou odvětví, ve kterých se klade důraz na kvalitu, a i ty nejmenší detaily mohou hrát roli. Není divu, do sypkých materiálů i kapalin se mohou dostat nežádoucí částice a způsobit nemalé potíže. Jak tomu zabránit a zajistit, aby celý výrobní proces proběhl hladce? Řešení známe ve ...
Kvalitní obráběcí centra s rozsáhlou možností využití dodává LJ-TECH MACHINES
Obrábíte kompozitní materiály, hliníkové formy a jiné materiály? Potřebné pořídíte u firmy LJ-TECH MACHINES s.r.o.. Dodáváme CNC obráběcí centra renomovaného výrobce CMS Industries, která se využívají v leteckém, vojenském, automobilovém i námořním průmyslu, ale také v energetice, stavebnictví či při zpracování kamene, dřeva a jiných materiálů.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Stěhování strojů je naší doménou
Společnost Montema Otrokovice provádí nejrůznější montážní práce, jako je například stěhování strojů, montáže ocelových konstrukcí, technologických celků a výrobních linek v rozličných odvětvích průmyslu. Nejčastěji se jedná o gumárenství, strojírenství nebo stavební, chemický a potravinářský průmysl.
Výhody akumulátorové zahradní techniky
Rozhodujete se mezi zahradní technikou akumulátorovou a benzinovou? Co člověk to jiné zaměření a co vyhovuje jednomu, nemusí se zalíbit druhému. Pokud se rozhodujete, jestli dáte přednost akumulátorové technice před benzinovou, tak vám bude zajisté dobrým rádcem prodejce lesní a zahradní techniky - firma PATRICK s.r.o. Zlín.
Značková ložiska firmy NSK dodává společnost Toba Plus, s.r.o.
Vizovická společnost Toba Plus, s.r.o. spolupracuje s předními výrobci součástek pro automobilový a strojírenský průmysl. Důvěru dostala i od japonské firmy NSK, která je ve světě průmyslu řazena na samý vrchol pro své výrobky prvotřídní kvality.
RAJCH Zlín: Průmyslové odsávání, odsávání zplodin a filtrace
Problémy s odsáváním v nejrůznějších průmyslových odvětvích vyřeší firma RAJCH, spol. s r.o., která navrhuje vhodné řešení pro průmyslové odsávání a odsávání zplodin. Poskytujeme kvalitní poradenské služby, dodáváme profesionální odsávací a filtrační technologie a zajišťujeme také rychlý záruční i pozáruční servis. Zaručíme vám navíc úsporu ...
Firma Forsch zastupuje na českém trhu značky firem, které se specializují na techniku pro ochranu a výživu rostlin
Společnost Forsch dbá vždy na vysokou spolehlivost a také na vysokou kvalitu. Pokud nedáváte přednost obyčejným věcem, pak se můžete spolehnout, že zde najdete stroje na opravdu vysoké technické úrovni. Zajištění servisu a náhradních dílů je samozřejmostí.
Rekuperační systémy a instalační materiály k rekuperačním jednotkám nakoupíte v našem eshopu
Pokud chcete koupit rekuperační systémy nebo jen instalační materiál k rekuperačním jednotkám, neváhejte navštívit eshop nebo kamennou prodejnu firmy Ventilátory Zlín - Karel Ušela. Zabýváme se velkoobchodním a maloobchodním prodejem ventilátorů a stavební vzduchotechniky.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Dům, který umí energii nejen šetřit
Ušetřit za vytápění domu se dá mnoha různými způsoby. Jedním z nich je i instalace takzvané švédské podlahy. Systém umožnuje obnovitelnost zdrojů energie a tím pádem dochází k žádaným úsporám. Toto řešení je možné i u starších objektů, které procházejí rekonstrukcí.
Generální opravy a modernizace CNC kovoobráběcích strojů
Technika jde kupředu velmi rychle a v oblasti strojnictví a kovoobrábění obzvláště. Kovoobráběcí stroje, které kdysi patřily mezi špičky na trhu, začnou po nějaké době stárnout, neodpovídají dnešním přísným kritériím a také vyžadují generální opravu. Společnost CNC - INTERSERVICE ZLÍN působí na českém trhu již od roku 1990 a zabývá se především ...
Zahradní technika STIHL a VIKING na podzim
Na podzim je na zahradě opravdu hodně práce. Společnost Patrick s.r.o., autorizovaný prodejce výrobků značek STIHL a VIKING, přichází s podzimní akcí, která potěší profesionály i hobby uživatele.
Pronájem montážní plošiny AVIA MP13
Hledáte vhodnou příležitost, jak získat montážní plošinu? Jedinou možností je pro vás pronájem, ať již krátkodobý nebo dlouhodobý? V tom případě se můžete obrátit na společnost ELPO systém s.r.o., která nabízí pronájem montážní plošiny AVIA MP13.
Vyrobíme a smontujeme ocelové konstrukce i potrubí. Demontujeme, stěhujeme a montujeme stroje a technologické zařízení
Dnes je těžké najít spolehlivou firmu, která svou práci odvádí kvalitně, rychle a s úctou k zákazníkovi. Montema Otrokovice však k těmto vzácným firmám patří. Klade důraz na kvalitu provedení práce, profesionalitu svých zaměstnanců a vstřícnost k přáním a požadavkům zákazníků. Hledáte-li tedy někoho, kdo montuje ocelové konstrukce, stěhuje či ...
Výhradní zastoupení taiwanské společnosti GMA MACHINERY ENTERPRISE získala česká firma COMPUPLAST s.r.o.
Firma COMPUPLAST s.r.o. se v září 2017 dohodla s taiwanskou firmou GMA MACHINERY ENTERPRISE o výhradním zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku. Firma GMA je největším taiwanským výrobcem plochých vytlačovacích hlav od šíře 100 mm až do 6 m.
COMPUPLAST s.r.o. Stroje pro vytlačování vyfukování plastů
Rosiče systému Myers ve chmelnicích
Českým a moravským pěstitelům chmele nabízí společnost FORSCH s.r.o. velmi výkonné rosiče německého výrobce Hans Wanner GmbH. Rosiče společnosti Hans Wanner řady K42A/N42A a N48, díky svému mimořádnému výkonu plně splňují požadavky pěstitelů chmele na kvalitu ošetření zejména vrchní části rostliny.
Plechové střechy a prodej střešních krytin Zlín
Výběr střešních krytin nebývá vždy záležitost jednoduchá, a proto se hodí nejen pestrý výběr, ale také dobrá rada od odborníka. V případě, že hledáte obojí a široké spektrum produktů v oblasti střešních krytin, tak se o vás ve všech směrech postará firma SALVATOR STŘECHY s.r.o. s pobočkou i ve Zlíně.
Potrubní průmyslové rozvody zajistí firma MONTEMA z Otrokovic
Firma MONTEMA, spol. s.r.o. sídlí v Otrokovicích a poskytuje kompletní služby v oblasti průmyslových odvětví, jako je gumárenství, strojírenství, stavebnictví, potravinářství a chemický průmysl. Zabývá se službami, prací i dodávkou materiálu. Zaměřuje se na potrubní průmyslové rozvody.
Výrobce lepidel pro obuvnictví, galanterii i jiná průmyslová odvětví a vulkanizačních cementů pro výrobu a protektorování pneu
Specifické téma, na které jen tak běžně nenarazíte, to je výroba lepidel pro obuvnictví, galanterii a další průmyslová odvětví. Právě výrobou lepidel a dalšími činnostmi se zabývá firma PLASTSERVIS, a.s. Co ještě můžete v této firmě objevit? Například vulkanizační cement pro výrobu a protektorování pneu.
Společnost Omega se letos zúčastnila veletrhu subdodávek v Lipsku
Účast českých společností na známých veletrzích je velký úspěch a posun české výroby do povědomí i zahraničních zákazníků. V kovozpracujícím průmyslu to platí obzvlášť, protože i naše výroba se pyšní kvalitou a profesionalitou. Jako i společnost OMEGA, spol. s r.o. se sídlem ve Zlíně, která se zúčastnila veletrhu v Lipsku.
Novodobý ochranný a bezpečnostní systém - Alarm Jablotron se snadným ovládáním
Společnost Kve-mont s.r.o. provádí silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace. Sídlí v Otrokovicích u Zlína, ale činnost a montáže provádí po celé České republice. Hlavní náplní práce jsou průmyslové elektromontáže. Provádí montáže EZS zabezpečovacích systémů Jablotron, kamerových systémů i fotovoltaických panelů. V této oblasti vám zajistí ...
Kompaktní systémy s funkcemi ventilace, topení a systémy pro vytápění a chlazení vašeho bytu
Minimální spotřeba energie, moderní design, spolehlivost. Vše pro větrání, vytápění a bytové chlazení v jednom integrálním přístroji. To jsou kompaktní systémy s funkcemi ventilace, chlazení, topení a pro přípravu teplé vody, které patří mezi nejnovější sortiment firmy Imont Zlín. Chcete si pořídit ekologický vytápěcí a větrací systém vhodný i do ...
Ověřené pokladní systémy připravené na EET a registrační pokladny pro restaurace i prodejny
Spolehlivost, tradice a kvalita za příznivou cenu. Na obchodní a pokladní systémy od APLS Zlín se mohou spokojení zákazníci spolehnout už 25 let. Pokladní systémy WinApls a7 a pokladny vybavené pro elektronickou evidenci služeb EET instalují pracovníci firmy do veškerých provozů – od restaurací a vinoték po maloobchody a velkoobchody – už od 890 ...
Kupovat kvalitní zahradní a lesní techniku se vyplatí
Nakupovat zboží za nejlevnější cenu je snem každého z nás. Málokdy si však uvědomujeme rizika takového nákupu. Výrobky jsou totiž často nekvalitní, a ačkoliv jsme do nich původně investovali jen zlomek peněz, ve výsledku jeho hodnotu mnohokrát přeplatíme kvůli nezbytným opravám. Mnohdy se stane, že takový výrobek je i neopravitelný. U zahradní a ...
Větrací mřížky vhodné do dveří i nábytku
Větrací mřížka, která je vhodná jak na dveře, tak vzduchovody, mřížka s pevnou vnější žaluzií nebo taková, která je vyrobená z ocelového a galvanizovaného plechu - to je jen malý zlomek nabídky větracích mřížek naší společnosti.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Zahradní technika k dostání u nás včetně servisu
Před jarní sezonou je dobré být připraven, zahradní technika by vám tedy rozhodně neměla chybět. Při ošetřování zeleně vám pomůže a ušetří spoustu namáhavé práce. Zajeďte si i vy pro zahradní techniku ECHO, kterou prodává společnost Zahradní technika Omelka. Kromě prodeje se vám postaráme i o záruční a pozáruční servis.