Malé řešení pro velký problém: Tlumič hluku pro malé radiální ventilátory
Již více než rok pomáhá mřížka FlowGrid od společnosti ebm-papst zajišťovat, aby vysoký výkon nedoprovázela zvýšená hlučnost. Mřížka na sací straně ventilátoru je účinným opatřením společnosti ebm-papst na ochranu proti hlučnosti v různých oblastech větrání a klimatizace. Doposud byla mřížka používána u větších axiálních a radiálních ventilátorů ...
Elektronika pro klidný spánek
Kvalitní zabezpečení našeho majetku je důležité pro náš osobní klid. Existuje celá řada možností, jak právě tento důležitý a příjemný pocit získat. Pokud do celé věci zainteresujete i svůj dům, pak si vytvoříte chytré bydlení, které se ochrání samo.
Český metrologický institut zabezpečuje jednotnost a přesnost měřidel
Český metrologický institut zabezpečuje jednotnost a přesnost měřidel a měření ve všech oborech, které jsou nám známy. Často se jedná o oblast vědy a výzkumu, techniky nebo hospodářské činnosti. Samozřejmě tuto oblasti upravuje také samostatný zákon.
Evropský balíček pro oběhové hospodářství má dobrý potenciál, je však třeba dodržovat důležitá opatření
Jak může odpad pomoci evropské ekonomice? Jde o zdroj, který ji může dostat zpět na cestu zeleného růstu, avšak pouze za předpokladu, že bude maximálně využit veškerý jeho potenciál. S odpadem je nutné nakládat odpovědně a tak, aby se druhotné suroviny mohly opět navrátit do výrobního a spotřebního cyklu.
Nová sezóna Formule 1 nabírá na síle
Úspěšné oficiální partnerství týmu MERCEDES AMG PETRONAS a společnosti ebm-papst vstupuje do druhého kola.
Jak ušetřit až 70 procent nákladů - Firma si vybrala ventilátory emb-paps.
Farmář Soren Pedersen z Dánska nahradil standardní ventilátory na své farmě EC ventilátory od firmy ebm-papst, co mu v konečném důsledku ušetřilo 11.500 EUR ročně. Tato investice se mu vrátila do dvou let, protože nové zařízení dokáže nejen šetřit náklady, ale zajistí i lepší ventilaci a nižší hlučnost.
Profesionální nůžky a nože
Profesionálové v oborech řezník, kuchař, pedikérka, manikérka a kosmetička jsou obeznámeni se značkami, které v této oblasti mají dobrý zvuk: Solingen, WITTE, EKS Solingen-to, CETEM, Del Mundo, Mundial nebo DICK. Jmenované značky představují v oborech evropskou špičku.