Zubová nerezová čerpadla dvojího typu od firmy strojírny Kukleny spol. s.r.o.
Čerpadla se využívají především v potravinářském průmyslu. Společnost strojírny Kukleny nabízí dvojí provedení těchto čerpadel. Vyrábějí se v typových řadách ZMK a ZC. Tyto produkty mohou být dodány s elektromotorem nebo variátorem pro plynulou regulaci výkonu a to u všech typů zařízení. Variátor může být nahrazen frekvenčním měničem.
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Výroba a vývoj EMC produktů, poradenství a měření v oblasti elektromagnetické kompatibility s ohledem na minimalizaci nákladů
Obor elektromagnetická kompatibilita (EMC) vyžaduje jednak hlubší teoretické znalosti z elektrotechniky, ale navíc i velké zkušenosti z praxe. Společnost SKYBERGTECH s.r.o. má s touto problematikou mnohaleté zkušenosti. Vyvíjí a vyrábí vlastní EMC produkty - sinusové a odrušovací filtry, tlumivky a transformátory, a to jak standardizované, tak na ...
SKYBERGTECH s.r.o. EMC, EMF
Dodávka a montáž vzduchotechniky Liberec
Vzduchotechnika jako zařízení pro úpravu a rozvod vzduchu do budov a místností a její účelem je nasávání venkovního vzduchu a jeho filtrace s následným odváděním vzduchu z vnitřních prostorů. O dodávku vzduchotechniky včetně montáže se postará firma Stavoklima Liberec, s.r.o.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Skybergtech - EMC měření i kompletní služby v oblasti elektromagnetické kompatibility
Výzkum, vývoj, výroba, ale i měření a poskytování dalších služeb v oblasti EMC – to je specialita společnosti Skybergtech. Elektromagnetická kompatibilita je naším oborem již od roku 1992, pro zákazníky z různých odvětví tak nabízíme speciální měření, poradenskou činnost, školení i výrobu systému na míru.
SKYBERGTECH s.r.o. EMC, EMF
Řekněte sbohem nemocem a neduhům – je tu Sensitiv Imago
Medicínský přístroj Sensitiv Imago je unikátní zařízení sloužící k neinvazivnímu komplexnímu biorezonančnímu vyšetření, přímé léčbě organismu i k výběru preparátů vhodných k cílené léčbě.
Mechanické zkoušky materiálu – trhací zkoušky a Charpyho kladivo
Akciová společnosti TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA patří mezi akreditované certifikované orgány, provádějící atestace na různé typy strojů a zařízení. Zkušební laboratoř je schopná po domluvě s klientem provést jakékoliv zkoušky strojních částí i kompletních dílů. Disponuje řadou pracovišť, od zkušebny důlních výztuží přes zkušebnu hydrauliky až po ...
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Vývoj a výroba hydraulických lisů na všechny materiály
Hydraulické lisy nachází své uplatnění při celé řadě montážních prací, oprav i výrobních a zpracovatelských činností. Společnost PRESSHYDRAULIKA se vývojem a výrobou hydraulických lisů zabývá již od roku 1999 a své lisy a další hydraulická zařízení a elektronické ovládací systémy dodává do mnoha zemí po celém světě. V portfoliu společnosti je ...
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
Profesionální technologie pro zpracování obilovin a výrobu krmných směsí
Přírodní bohatství se neskrývá pouze v našich lesích, ale najít jej můžeme i na polích. Zemědělství je obor, který si stále drží své zázemí a i v tomto odvětví je neustále co zlepšovat. Proto se naše firma AGROING BRNO s.r.o. specializuje na profesionální technologie pro zpracování obilovin a následnou výrobu krmných směsí. Snažíme se zemědělství ...
AGROING BRNO s.r.o.
Šnekové a kuželové převodovky, transformátory, axiální ložiska i technické plasty skvělé kvality
Sháníte transformátory, převodovky, technické plasty, a podobně? Obraťte se na nás. Firma STAPI – Stanislav Pípal, s.r.o., nabízí kvalitní a precizně zpracované produkty z oblasti plastů, transformátorů, ložisek, převodovek a dalších výrobků.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Autorizovaný servis hydraulických zařízení a kontejnerových nosičů
Servis a opravy včetně dodávky náhradních dílů pro taková zařízení jako jsou například kontejnerové nosiče, hydraulická čerpadla a podobně, musí pramenit od na slovo vzatých odborníků s dlouholetými zkušenostmi a dovednostmi. A tyto podmínky a mnohem víc splňuje firma CH+S SERVIS s.r.o. se sídlem v Praze – Uhříněvsi.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Kvalitní střechy pro veškeré stavby zařídí firma STŘECHY Reiner, s.r.o.
Každému je jistě hned jasné, na co střechu v domově potřebujeme. Aby nám nekapalo do jídla, je nezbytné mít kvalitní střechu, kterou ani silný vítr neodvane. Střecha patří k základnímu a nesmírně důležitému bodu každého domova a to nejenom domova, ale v podstatě každé budovy. Firma STŘECHY Reiner, s.r.o. se zabývá klempířskými prácemi již po mnoho ...
STŘECHY Reiner,  s.r.o. Realizace střech Liberec
Ložiska valivá všech typů a rozměrů
Sháníte ložiska, ale nikde není k dostání přesně to, co byste potřebovali? Máte specifické požadavky a potřebujete různé rozměry? Pak určitě velice rádi využijete široký sortiment, a především ložiska různých typů i rozměrů, firmy MATERIA s.r.o.
MATERIA s.r.o. Ložiska Pardubice
Analytické, laboratorní či plošinové a mnohé další váhy nově objednáte přes e-shop TENZONA
Váhy jsou potřeba v nejrůznějších odvětvích a mnoho provozů se bez nich neobejde. Hledáte i vy spolehlivou váhu? Obraťte se na nás. Firma TENZONA s.r.o. se specializuje na váhy, vážní příslušenství a služby s váhami spojené. V našem portfoliu nenajdete jen silniční váhy, ale nově také váhy analytické, laboratorní, paletové nebo plošinové, které ...
TENZONA s.r.o.
Kvalitní klimatizace moderního designu od bbklima99 přináší komfort i úsporu
V parných letních dnech je klimatizovaná místnost opravdová záchrana. Dobu na její pořízení však není radno podceňovat. S příchodem prvních veder totiž už jen těžko seženete firmu s volným termínem. Společnost bbklima99 ze Znojma vám s výběrem vhodné a kvalitní klimatizace poradí právě teď a postará se i o odbornou montáž a servis.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Jak vybrat kvalitní klimatizaci do domu
Výběr kvalitní klimatizace patří k již základnímu komfortu bydlení. Klimatizace dokáže vzduch nejen ochlazovat, ale také regulovat teplotu a zajistit přívod čistého vzduchu. Co zákazník to jiná potřeba a četnost využívání klimatizace a o správný výběr se postará firma bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Mytí zateplených paneláků a výškových budov profesionálně od ARS
Fasády paneláků a výškových budov jsou velmi namáhané. Proto je zapotřebí o ně pravidelně pečovat. Jestliže tuto starost necháte na odbornících, nemusíte se o svou nemovitost obávat. Společnost ARS působí po celé České republice a s mytím paneláků a výškových budov má mnohaleté zkušenosti.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Schachermayer katalogy – praktická pomůcka pro jednodušší orientaci ve zboží
Aby bylo vedení skladu i objednávání zboží přehledné a jednoduché, je potřeba mít perfektní systém a precizně promyšlenou logistiku. Společnost Schachermayer zná spolehlivé způsoby a funkce, které značně zjednodušují jak objednávání zboží, tak i jeho skladování. Mezi tyto účinné prostředky firmy patří například tvorba etiket, katalogů či seznamů ...
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
DK-ELVIS: Autorizované metrologické středisko pro ověřování elektroměrů
Ověřováním měřidel elektrických veličin se zabývá autorizované metrologické středisko společnosti DK-ELVIS s.r.o.. V dubnu 2016 nám Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví udělil autorizaci pro ověřování indukčních a statických elektroměrů. Potřebujete ověření svých měřidel? Obraťte se na naše metrologické středisko.
DK-ELVIS s.r.o.
Laboratorní zkušební technika - trhací stroje a lisy
Hledáte odborníka na distribuci zkušební a laboratorní techniky? V tom případě se můžete spolehnout na firmu Labormachine s.r.o., která je distributorem španělské společnosti Ibertest. Tato společnost vyrábí stroje pro účely trhacích zkoušek.
Profesionální čištění fasád se zárukou a prevencí na 5 let
Chcete zvýšit estetickou hodnotu svého objektu? Nasnadě je profesionální chemické čištění, díky kterému dosáhnete původního vzhledu podkladu. Chemické čištění fasád navíc přispěje ke zlepšení úrovně bydlení a současně zvýší životnost fasády i střešní krytiny. Zlínská společnost, která čištění kvalitními profesionálními prostředky poskytuje, ...
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Duogramy - bezpečnostní prvky pro ochranu dokumentů i plastových karet
Spolehlivou ochranu tištěných dokumentů papírových i plastových zajistí duogramy. Společnost H.S.TRADE a.s. dodává vše potřebné - od raznice, přes potřebnou fólii až po přístroj na aplikaci duogramů.
Global Servis: Automatizované výrobní linky pro mlékárny a potravinářský průmysl
Žádná prosperující mlékárna se neobejde bez správné techniky a odpovídajícího zařízení, které umožní vyrábět produkty rychle, kvalitně a efektivně. Právě potravinářský průmysl je tím odvětvím, kde jsou automatizované výrobní linky denně zapotřebí. Global Servis se specializuje na projektování a dodávku technologických zařízení nejen pro mlékárny.
Kotelny pro bytové domy
Každý dům potřebuje mít zázemí. To samozřejmě tvoří technická místnost, ve které se často nachází i kotel. Týká se to nejenom klasických rodinných domků, které si v kotli zatápí, ale také bytových domů, které potřebují mít opravdu silné kotle přizpůsobené vysokému výkonu. Téma domovních kotelen pro bytové domy zajišťuje firma Maddeo CZ s.r.o., s ...
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry a měřiče tepla
Průmyslové váhy a váhové terminály
Každý z nás zná klasickou domácí váhu. Váhy v dnešní době existují v různých provedeních, proto se rozdělují do skupin. U nás můžete najít velké váhy paletové, průmyslové nebo třeba nájezdové, které se taktéž používají v průmyslu. Pořídit si však můžete i jednodušší typ jakým je například i dotykový průmyslový terminál.
LESAK s.r.o.
Průmyslové váhy odebírejte od osvědčeného dodavatele – ušetříte peníze
Znáte spojení „ta váha si mě neváží“? Když je váha vychýlená a vykazuje špatné hodnoty, pak to znamená nejen to, že si vás neváží, ale hlavně to, že vás může připravit o nemalé peníze. Nepodceňujte důležitost správně měřících vah a začněte jednat.
TENZONA s.r.o.