Regulační automaty přináší mnohem více než jen úsporu nákladů na vytápění
Regulační automaty jako součást inteligentní elektroinstalace se mohou stát velkým pomocníkem při řízení nejen tepelné techniky v rodinných domech, bytech i komerčních objektech. Nepřinášejí pouze velmi efektivní využití energie a tím pádem úsporu nákladů na vytápění, ale jejich ovládání je navíc velmi jednoduché a zvládne jej každý. Regulační ...
Komplexní řešení odsávání a filtrace vzduchu pro průmyslové provozy
Firma KOVODRUŽSTVO v.d. Strážov se zabývá výrobou, dodávkou a montáží techniky pro strojírenský, dřevozpracující, stavební, chemický a potravinářský průmysl. K hlavním produktům se řadí radiální ventilátory a průmyslová filtrace pro velké provozy.
Kovodružstvo, výrobní družstvo Strážov
Infrapanely ES systems: luxusní skleněné topení do každé domácnosti
Společnost ES systems produkt s.r.o. je český výrobce topných panelů nejvyšší kvality na trhu. V nabídce firmy naleznete nejen nejlevnější skleněné infrapanely, ale i infrasauny, fotovoltaické systémy, termonátěry a regulační techniku.
AVE CZ je špička v oblasti odpadového hospodářství
Společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti odpadového hospodářství a zajišťuje nejvyšší technologickou a ekologickou kvalitu zpracování odpadu od sběru přes svoz odpadu až po zpracování či likvidaci odpadu, pokud není možné jeho znovuzhodnocení.