Servis vzduchotechniky včas odhalí případné nedostatky klimatizace
Pravidelný servis klimatizací je zárukou opravdu čistého vzduchu ve vašem prostředí. Denně se kolem nás mění teplota a vlhkost, za kterou často ručí instalovaná klimatizace. Pokud si chceme tyto benefity užívat naprosto bez obav, servis vzduchotechniky je nezbytný. Servis vzduchotechniky však doporučujeme provádět pouze odborně, díky čemuž ...
Kamerové systémy, docházkové systémy, ale i EZS – to je TVR data a komunikace Praha
Data, hlas, obraz a bezpečnost. Tak lze shrnout oblasti, kterými se zabývá společnost TVR data a komunikace s.r.o. Praha. Poskytujeme kompletní telekomunikační služby a služby v oblasti elektronické komunikace. Dodáváme a instalujeme elektronické zabezpečovací systémy, kamerové systémy i docházkové systémy. Na trhu působíme již dvacet let.
Výměna vodoměrů s Maddeo CZ vždy proběhne hladce
Výměna měřičů tepla a vodoměrů bývá často podceňovanou záležitostí. Lidé se například mylně domnívají, že domácí vodoměry nemusí být přesné, že pro měření tepla naprosto stačí osadit repasovaný vodoměr, nebo naletí klamným reklamám propagujícím některý z typů vodoměrů, který se ale do jejich podmínek vůbec nemusí hodit. Výměna vodoměrů ale může ...
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry a měřiče tepla
Speciální technologické vybavení autoservisů a pneuservisů už není jenom snem
Pak si jsme zcela jisti, že také potřebujete patřičné vybavení. Toto speciální vybavení nebývá tak jednoduché sehnat, ale naše kompletní nabídka vás jistě potěší, protože u nás si každý vybere to pravé. Co vlastně znamená o nás? Možná to, že jsme 22 let na trhu pro vás.
Tradiční výrobce dopravníků slaví 32 let na trhu
Firma TMT již 32 let úspěšně projektuje/konstruuje, vyrábí a dodává vysoce sofistikované produkty šité na míru zákazníkům téměř ve všech odvětvích průmyslu, zahrnující dopravníky a dopravníkové systémy, dopravníkové linky pro distribuční sklady, řídicí systémy, robotické aplikace, dopravu palet a další manipulaci.
Výrobu krmných směsí umožní jedinečné stroje od TAURUS
Výroba krmných směsí není možná bez kvalitních a spolehlivých strojů. Kompletní realizaci krmných linek zajišťuje už od roku 1992 tradiční česká firma TAURUS, s.r.o., Chrudim. Postaráme se o výrobu a dodávku všech strojů a technologií potřebných pro výrobu krmných směsí, zajistíme i rekonstrukce stávajících výroben krmných směsí.
Komunální vozidlo Durso multimobil, pomocník při svozu odpadu
Už jste se někdy setkali s pojmem multikára? Pokud se zabýváte svozem odpadu, multikára neboli Durso multimobil by vám mohl v mnohém ulehčit práci. Durso multimobil je vozidlo, které má využití zejména v oblasti technických služeb měst či obcí pro svoz odpadů, obzvlášť těch biologicky rozložitelných. Pořízení není výrazně finančně náročné, údržba ...
Stroje podle vašich představ vyrobí firma SV Metal
Ať už potřebujete firmu vybavit běžnými stroji nebo požadujete specifické stroje, řešení nabízí firma SV Metal. Zaměřujeme se na výrobu jednoúčelových strojů a produktů z tenkých plechů. Náš zkušený tým odborníků pomůže s řešením vašich požadavků a potřeb.
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Infračervený objektiv RONAR-SMITH pro jakékoli využití
Široký sortiment infračervených objektivů značky RONAR-SMITH nabízí společnost Applic s.r.o. z Liberce, která má více než desetiletou zkušenost se systémy strojového vidění v průmyslu. Od roku 2014 zastupuje na českém a slovenském trhu firmu Wavelength Opto-electronics, která infračervené objektivy vyrábí.
Čistější ovzduší díky filtrům od firmy Filtr Zeos
Cementárny, vápenky, kamenolomy, pískovny, ale i slévárny, ocelárny či kotelny. Všude tam dochází k velkému prášení a znečišťování ovzduší. Pomoci s tím může firma Filtr Zeos s.r.o. Hradec Králové. Vyrábíme totiž filtry a další zařízení pro čistější ovzduší. Kromě toho vám také usnadníme dopravu surovin pomocí šnekových dopravníků, rotačních ...
Výroba a servis dřevařských strojů pro zpracování pilařských výřezů
Společnost Binter DS s.r.o. se zabývá poskytováním služeb v oblasti výroby a servisu dřevařských strojů, které slouží ke zpracování pilařských výřezů. Dřevařským dílnám a pilám zajišťuje dodávku klasických dvouetážových rámových pil, dále kotoučových pil (rozmítacích, omítacích i zkracovacích) a dalších strojů. Zajišťuje také jejich servis a ...
Správně zvolený hasící přístroj vám může zachránit život
Nic vám na pracovišti či v domácnosti nezajistí větší bezpečí než hasící přístroj. Pokud vám už hasící přístroj dosloužil a poohlížíte se po novém, je vám k dispozici kolínská firma s dlouholetou tradicí Hasič – servis požárně bezpečnostních zařízení s.r.o., která dodává veškeré zboží a poskytuje služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti ...
Interklima: komplexní dodávky vzduchotechniky a klimatizace
Vzduchotechnika, klimatizace, chlazení a větrání. To jsou obory, kterými se zabývá firma Interklima spol. s r.o.. Postaráme se o komplexní dodávky klimatizačních systémů jak pro chlazení technologických zařízení, tak i pro úpravu vzduchu v provozech a na pracovištích.
Přehled o vozidlech i jejich ochranu zajistí firma 1. REX SERVICES
Chcete mít přehled o poloze svých vozidel v rámci firmy? Nebo chcete své auto zabezpečit proti krádeži? Od toho je tu společnost 1. REX SERVICES, a.s. Nabízíme systémy pro GPS zabezpečení a sledování polohy vozidel. Díky nám bude vaše vozidlo v bezpečí a budete o něm mít dokonalý přehled.
Magnetické fólie - praktický materiál nejen pro reklamní využití
Magnetické fólie nabízejí řadu možností využití. Hodí se jak pro reklamní účely, tak v případech, kdy je třeba vyvěsit informace, které se často mění. Magnetická fólie je praktická, a navíc ji lze snadno odstranit, aniž by zanechala stopy.
Akreditovaná kalibrační laboratoř KSQ kalibruje i školí
Akreditovanou kalibrační laboratoř společnosti KSQ najdete v Českých Budějovicích. Zabýváme se kalibrací pro oblasti, jako jsou teplota, délka, tlak, relativní vlhkost, rovinný úhel nebo třeba moment síly. Naše kalibrační laboratoř je akreditována podle ČSN EN ISO/IEC 17025 hned v několika oborech a klientům poskytujeme kompletní servis jak pro ...
Pekařské pásové pece do velkovýroby i drobných pekáren
Bez čeho se žádný pekař neobejde? Samozřejmě musí mít k dispozici kvalitní suroviny, ze kterých může péct to nejlepší pečivo nebo cukrářské výrobky. Potřebuje ale také kvalitní pekařskou pec. Dobře to ví firma J4 s.r.o., a proto dodává pekařské pásové pece jak pro velké výrobny, tak i pro malé pekárny.
PRHAS - Revize hasicích přístrojů i jejich opravy
Požární ochrana musí být zajištěná v každém objektu. Aby byla ale požární ochrana skutečně účinná, musí být všechny hasicí přístroje a další technika v perfektním stavu. Alespoň jednou ročně je tak nutná jejich důkladná revize. Nevíte na koho se v této otázce obrátit? Kontaktujte společnost PRHAS, revize hasicích přístrojů nabízíme pro jednotlivce ...
Klimatizace pro všechny typy vozidel - od vlaků přes kombajny až po sanitky
Klimatizace dokáže během horkého léta pořádně zpříjemnit den a pro mnohé je v dnešní době cestování vozem bez klimatizace téměř nepředstavitelné. Klimatizace však zdaleka není pouze záležitost pohodlí a zvyšování komfortu při cestování autem. Je řada profesí, při kterých lidé tráví ve vozidlech různých typů podstatnou část dne, a proto je ...
Půjčovna mechanizace a veškeré zemědělské služby? To je SILYBA
Potřebujete traktory, kombajny, cisterny nebo jinou zemědělskou mechanizaci, ale nevyplatí se vám ji kupovat? Obraťte se na firmu SILYBA a.s., jejíž součástí je půjčovna mechanizace. Naše společnost na trhu působí od roku 1999, zabýváme se výrobou zemědělských produktů i dalšími službami v oblasti zemědělství. Najdete nás v obci Dolní Dobrouč v ...
Dřevařské stroje – výroba, prodej i servis pro rámové pily i brusky OPL
Neexistuje dřevařský provoz, který by fungoval bez kvalitní profesionální dřevařské techniky. Společnost BINTER DS s.r.o. se zabývá pilařskou výrobou a prodejem dřevařských strojů (rozmítací i rámové pily, brusky OPL ad.). Kromě prodeje nové dřevařské technologie poskytuje služby v oblasti servisu a oprav starších strojů.
TOMAS: strojírenství a strojírenská výroba nejen pro potravinářský, ale i chemický průmysl
Bez strojů a dalších technologií se neobejdete v žádném odvětví průmyslu. Firma TOMAS s.r.o. si to dobře uvědomuje, a proto se zabývá výrobou, opravami a režijními dodávkami technologického zařízení na klíč. Specializujeme se především na potravinářské a chemické stroje.
EPRO Trutnov - Elektroinstalační materiál všeho druhu i odborné elektromontáže
Sháníte kvalitní elektroinstalační materiál? Pokud jste z Trutnova a okolí, obraťte se na společnost EPRO Trutnov. Elektroinstalační materiál a nejrůznější elektromontážní práce vám nabízíme již od roku 1994. Najdete u nás pouze spolehlivé a kvalitní zboží od osvědčených výrobců!
O montáž klimatizace i vzduchotechniky se postará firma bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika, to jsou oblasti, kterým se věnuje firma bbklima99, s.r.o. Zajišťujeme prodej a montáž klimatizace a vzduchotechnického zařízení, rekuperace a tepelná čerpadla. Postaráme se také o servis veškerých produktů.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Kondenzační sušička, kompresory i další pneumatické prvky od osvědčených výrobců
Pneumatické prvky od světově uznávaných výrobců seženete v nabídce společnosti Transportní technika Tůma. Jsme oficiálním distributorem produktů značky FESTO, najdete u nás ale i pneumatické prvky dalších firem. Sháníte spolehlivé kompresory, kondenzační sušičky, nebo nástroje pro úpravu vzduchu? U nás dostanete vše potřebné.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma