Generální opravy a modernizace CNC kovoobráběcích strojů
Technika jde kupředu velmi rychle a v oblasti strojnictví a kovoobrábění obzvláště. Kovoobráběcí stroje, které kdysi patřily mezi špičky na trhu, začnou po nějaké době stárnout, neodpovídají dnešním přísným kritériím a také vyžadují generální opravu. Společnost CNC - INTERSERVICE ZLÍN působí na českém trhu již od roku 1990 a zabývá se především ...
Zahradní technika STIHL a VIKING na podzim
Na podzim je na zahradě opravdu hodně práce. Společnost Patrick s.r.o., autorizovaný prodejce výrobků značek STIHL a VIKING, přichází s podzimní akcí, která potěší profesionály i hobby uživatele.
Ohýbání výpalků a dílů ohraňováním, vypalování laserem
Zpracování a povrchová úprava nerezových, ocelových či hliníkových materiálů vyžaduje nejen moderní technologii, ale také odbornost a zkušenosti pracovníků. Různé možnosti zpracování, široké portfolio produktů, zkušenosti i moderní vybavení v oblasti kovovýroby poskytuje firma KOVSTA s.r.o.
Pronájem montážní plošiny AVIA MP13
Hledáte vhodnou příležitost, jak získat montážní plošinu? Jedinou možností je pro vás pronájem, ať již krátkodobý nebo dlouhodobý? V tom případě se můžete obrátit na společnost ELPO systém s.r.o., která nabízí pronájem montážní plošiny AVIA MP13.
OMEGA ZLÍN - výrobce ozubených převodů a ozubených kol
Ozubené převody nalezneme v celé řadě výrobků a zařízení, které nás obklopují v běžném životě, a mnohdy o tom ani nevíme.
Vyrobíme a smontujeme ocelové konstrukce i potrubí. Demontujeme, stěhujeme a montujeme stroje a technologické zařízení
Dnes je těžké najít spolehlivou firmu, která svou práci odvádí kvalitně, rychle a s úctou k zákazníkovi. Montema Otrokovice však k těmto vzácným firmám patří. Klade důraz na kvalitu provedení práce, profesionalitu svých zaměstnanců a vstřícnost k přáním a požadavkům zákazníků. Hledáte-li tedy někoho, kdo montuje ocelové konstrukce, stěhuje či ...
Výhradní zastoupení taiwanské společnosti GMA MACHINERY ENTERPRISE získala česká firma COMPUPLAST s.r.o.
Firma COMPUPLAST s.r.o. se v září 2017 dohodla s taiwanskou firmou GMA MACHINERY ENTERPRISE o výhradním zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku. Firma GMA je největším taiwanským výrobcem plochých vytlačovacích hlav od šíře 100 mm až do 6 m.
COMPUPLAST s.r.o. Stroje pro vytlačování vyfukování plastů
Rosiče systému Myers ve chmelnicích
Českým a moravským pěstitelům chmele nabízí společnost FORSCH s.r.o. velmi výkonné rosiče německého výrobce Hans Wanner GmbH. Rosiče společnosti Hans Wanner řady K42A/N42A a N48, díky svému mimořádnému výkonu plně splňují požadavky pěstitelů chmele na kvalitu ošetření zejména vrchní části rostliny.
Plechové střechy a prodej střešních krytin Zlín
Výběr střešních krytin nebývá vždy záležitost jednoduchá, a proto se hodí nejen pestrý výběr, ale také dobrá rada od odborníka. V případě, že hledáte obojí a široké spektrum produktů v oblasti střešních krytin, tak se o vás ve všech směrech postará firma SALVATOR STŘECHY s.r.o. s pobočkou i ve Zlíně.
Potrubní průmyslové rozvody zajistí firma MONTEMA z Otrokovic
Firma MONTEMA, spol. s.r.o. sídlí v Otrokovicích a poskytuje kompletní služby v oblasti průmyslových odvětví, jako je gumárenství, strojírenství, stavebnictví, potravinářství a chemický průmysl. Zabývá se službami, prací i dodávkou materiálu. Zaměřuje se na potrubní průmyslové rozvody.
Firma MRB Sazovice se zaměřuje na zpracování plechů a výrobu dílů, konstrukcí a sestav z plechového a profilového materiálu
Centrála se nachází v Sazovicích, ale mají také pobočku v Kroměříži. Pohybujeme se tedy v oblasti kolem Zlína. Moderní technologie, kterými disponují, umožňují opracování různého typu materiálů. Běžně může jít o plech, nerez, mosaz, měď a další.
Samolepící pásky od firmy Steroll mají mnoho různých způsobů využití. Pokrývají snad veškerá odvětví
Tato firma se specializuje na výrobu a prodej samolepících pásek. V jejich sortimentu však také naleznete mnoho jiných produktů, které mají pro své zákazníky připravené, jsou to: oboustranné samolepící pásky, ochranné samolepící fólie a pásky, textilní lepicí pásky, balící lepicí pásky, potištěné samolepící pásky.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Výrobce lepidel pro obuvnictví, galanterii i jiná průmyslová odvětví a vulkanizačních cementů pro výrobu a protektorování pneu
Specifické téma, na které jen tak běžně nenarazíte, to je výroba lepidel pro obuvnictví, galanterii a další průmyslová odvětví. Právě výrobou lepidel a dalšími činnostmi se zabývá firma PLASTSERVIS, a.s. Co ještě můžete v této firmě objevit? Například vulkanizační cement pro výrobu a protektorování pneu.
Společnost Omega se letos zúčastnila veletrhu subdodávek v Lipsku
Účast českých společností na známých veletrzích je velký úspěch a posun české výroby do povědomí i zahraničních zákazníků. V kovozpracujícím průmyslu to platí obzvlášť, protože i naše výroba se pyšní kvalitou a profesionalitou. Jako i společnost OMEGA, spol. s r.o. se sídlem ve Zlíně, která se zúčastnila veletrhu v Lipsku.
Novodobý ochranný a bezpečnostní systém - Alarm Jablotron se snadným ovládáním
Společnost Kve-mont s.r.o. provádí silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace. Sídlí v Otrokovicích u Zlína, ale činnost a montáže provádí po celé České republice. Hlavní náplní práce jsou průmyslové elektromontáže. Provádí montáže EZS zabezpečovacích systémů Jablotron, kamerových systémů i fotovoltaických panelů. V této oblasti vám zajistí ...
Nábytek na míru do běžných i atypických prostorů
Potřebujete do svého malého, velkého, podkrovního nebo zcela atypického bytu dostat skříně, kuchyni a další nábytek? Ve všech případech vaše potřeby, možnosti i představy splní právě ten vestavěný, tedy nábytek na míru. A tyto potřeby a přání dokáže uspokojit kvalitou, profesionalitou i designem společnost MG-INTERIER s.r.o., Slušovice.
Kompaktní systémy s funkcemi ventilace, topení a systémy pro vytápění a chlazení vašeho bytu
Minimální spotřeba energie, moderní design, spolehlivost. Vše pro větrání, vytápění a bytové chlazení v jednom integrálním přístroji. To jsou kompaktní systémy s funkcemi ventilace, chlazení, topení a pro přípravu teplé vody, které patří mezi nejnovější sortiment firmy Imont Zlín. Chcete si pořídit ekologický vytápěcí a větrací systém vhodný i do ...
Ověřené pokladní systémy připravené na EET a registrační pokladny pro restaurace i prodejny
Spolehlivost, tradice a kvalita za příznivou cenu. Na obchodní a pokladní systémy od APLS Zlín se mohou spokojení zákazníci spolehnout už 25 let. Pokladní systémy WinApls a7 a pokladny vybavené pro elektronickou evidenci služeb EET instalují pracovníci firmy do veškerých provozů – od restaurací a vinoték po maloobchody a velkoobchody – už od 890 ...
Kupovat kvalitní zahradní a lesní techniku se vyplatí
Nakupovat zboží za nejlevnější cenu je snem každého z nás. Málokdy si však uvědomujeme rizika takového nákupu. Výrobky jsou totiž často nekvalitní, a ačkoliv jsme do nich původně investovali jen zlomek peněz, ve výsledku jeho hodnotu mnohokrát přeplatíme kvůli nezbytným opravám. Mnohdy se stane, že takový výrobek je i neopravitelný. U zahradní a ...
Větrací mřížky vhodné do dveří i nábytku
Větrací mřížka, která je vhodná jak na dveře, tak vzduchovody, mřížka s pevnou vnější žaluzií nebo taková, která je vyrobená z ocelového a galvanizovaného plechu - to je jen malý zlomek nabídky větracích mřížek naší společnosti.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Zahradní technika k dostání u nás včetně servisu
Před jarní sezonou je dobré být připraven, zahradní technika by vám tedy rozhodně neměla chybět. Při ošetřování zeleně vám pomůže a ušetří spoustu namáhavé práce. Zajeďte si i vy pro zahradní techniku ECHO, kterou prodává společnost Zahradní technika Omelka. Kromě prodeje se vám postaráme i o záruční a pozáruční servis.
Plavba lodí a cvičení čchi kung pro tělesné i duševní zdraví
Na plavbu na FIT lodi na Jadranu Vás zve společnosti Nika Yacht. Užijte si spojení s přírodou na moři při plavbě i na pevnině při cvičení čchi kung. Toto cvičení je prospěšné jak pro tělesné, tak i pro duševní zdraví.
UWH: podvodní pouzdra pro fotoaparáty, mobily i kamery
Je snadné zachytit nejrůznější okamžiky a zážitky fotoaparátem, mobilem či kamerou. Avšak jak je známo, voda těmto zařízením příliš nesvědčí. Jak tedy zajistit, abyste si mohli pomocí fotografie či videa uchovat vzpomínku i na vodní a podvodní dobrodružství? Stačí si pořídit obal, který vaše zařízení před vodou ochrání. Navštivte e-shop firmy UWH ...
Co byste měli vědět, když si pronajímáte loď?
Chtěli byste strávit dovolenou na lodi? Společnost Nika Yacht zajišťuje pronájem lodí ve všech jachtařsky zajímavých oblastech světa. Stačí si vybrat zemi, oblast, termín, počet osob a na základě toho si vyberte plachetnici či motorovou loď. Pečlivě si však zjistěte veškeré podrobnosti a informace o podmínkách pronájmu.
Průmyslové sušárny nejen potravin usnadní výrobní proces se zárukou zachování kvality
Stacionární teplovzdušné sušárny ovoce, těstovin a jiných produktů od firmy KONEL s.r.o. jsou zárukou zachování prvotřídní kvality potravin či sušených materiálů. Navíc díky nim optimalizujete celý výrobní proces, a tím ušetříte nemalé peníze.