Výroba strojů pro oblast klempířství, zámečnictví a jiné údržbářské dílny
Vlastní konstrukční návrhy pomáhají ve firmě Libor Brom – Mostr, vytvářet a produkovat originální komponenty do dílen a na další strojírenská pracoviště. Prodávají také nářadí a dokonce vyrobí a namontují sklopný stožár na pouliční osvětlení. Výrobky si sami navrhují a mohou vyrobit i atypické stroje.
Projekce a montáž vzduchotechniky i klimatizace
Naše firma INTERKLIMA spol. s r.o. Vám v tomto oboru se vším pomůže. Zařízení navrhneme, odborně poradíme, zařídíme projekci a vzduchotechniku dodáme a namontujeme. Ať jde čistě o klimatizaci na chlazení, topení a chlazení, větrání nebo jiný typ větrání.
Hydraulické komponenty, spojky a brzdy pro moderní pohony
Společnost KTR CR, spol. s r.o. se zabývá hydraulickými komponenty. Umí najít vždy techniky a ekonomicky nejvýhodnější řešení. Tisíce aplikací jim pomáhají najít východisko pro mnohá průmyslová odvětví. Veškeré hydraulické komponenty, ale také spojky a brzdy najdete právě zde.
Lokální větrání s rekuperací tepla
Téma, o kterém se v posledních letech diskutuje čím dál více. Větrání a ztráta tepla. Dva hlavní faktory, o kterých si myslíte, že zde proděláváme a ztrácíme tím peníze, protože větrání v zimě znamená ztrátu tepla, naopak nedostatečné větrání zase naopak způsobuje vznik roztočů a plísní.
Nové pracovní pozice společnosti Bühler CZ s.r.o.
Společnost Bühler CZ s.r.o. nabízí nové pracovní pozice. Nabídky na práci najdete na jejich internetových stránkách. Společnost sídlí v Žamberku. Takže pokud hledáte nové místo ve východních Čechách a máte rádi Orlické hory, pak můžete využít nabídku práce v prosperující firmě. K dispozici je i služební byt.
KTR CR je specialistou na spojky všech typů i hydraulické brzdy
Spojky, hydraulické komponenty, brzdové systémy a hydraulické brzdy. To vše vyrábí společnost KTR už více než padesát let. Na základě znalostí a zkušeností získaných z tisíců aplikací v mnoha průmyslových odvětvích umíme najít technicky nejvhodnější a současně ekonomicky optimalizované řešení pro další nové a speciální aplikace. Nabízíme veškerou ...
Lakování různých materiálů v dnešní době může probíhat i za pomocí kataforézy
Specialisté na kataforézu jsou ve firmě Kataforesis, která se nachází v Dašicích Pardubicích. Jde o povrchovou úpravu kovů a tento speciální typ lakování. Jejich další náplní práce je také lakování mokrou cestou nebo práškové lakování.
Potřebujete něco naplnit? Od toho jsme zde právě my! Naplníme, napytlujeme, všechno podle vašeho přání
Oblast vývoje této firmy je opravdu široká a její využití taktéž, protože mohou nabídnout mnoho zajímavých provozních linek. Výroba se může zaměřovat na vážení, plnění, dávkování, mísení a mnoho dalšího. Prodávají i základní prvky, které jsou potřebné k vážení.
Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Váhy Pardubice
Výroba a prodej zemědělské techniky a zařízení
Ke zpracování rostlinných produktů je zapotřebí speciálních technologií v podobě výroben krmných směsí nebo také posklizňových zpracování obilovin. Tyto a mnohé další technologie vyrábí již mnoho let firma TAURUS, s.r.o., která se zabývá nejenom výrobou, tak rekonstrukcemi zařízení pro zemědělství.
Povrchová úprava kovů - aplikace kataforézního lakování
Metoda kataforézního lakování je v průmyslových odvětvích stále oblíbenější. Jde totiž o velmi kvalitní, precizní a cenově dostupnou metodu povrchové úpravy kovů, díky které je dosaženo skvělého základu pro další úpravy. Odborníkem na povrchové úpravy kovů touto metodou je skupina Grupo Kataforesis.
S registrací chemických látek dle nařízení REACH pomůže VÚOS
Potřebujete poradit a pomoci s registrací chemikálií podle nařízení REACH? Nevíte, jak splnit veškeré požadavky nařízení? Obraťte se na Výzkumný ústav organických syntéz, VÚOS, a.s.. Máme bohaté zkušenosti v oboru toxikologie a analytiky, takže vám poradíme ve všech fázích registrace podle legislativy REACH.
Potrubní soustavy, potrubní rozvody - dodávka i montáž
Naše společnost ACTUAL 98 se již od svého vzniku v roce 1999 úzce specializuje na montáže a rekonstrukce investičních celků a technologických zařízení. Naše služby využívají klienti z oblastí strojírenského automobilového, chemického i potravinářského průmyslu.
Zaměření na montáž a rekonstrukci zařízení v průmyslu
Průmysl je odvětví, které vyžaduje profesionální přístup a zařízení, které odpovídá veškerým kvalitám a normám. Podniky potřebují profesionální zázemí, které zajistí veškerý servis a údržbu zařízení, modernizaci a další služby. Proto ocení podporu společnosti s tradicí od roku 1999, kterou je společnost ACTUAL 98 s.r.o. se sídlem v Praze a ...
Velkoobchod i maloobchod v prodeji brusiva
Především se u každého zboží snažíme zajistit ty nejlepší dodavatele a značky, které jsou kvalitní a které vám tak můžeme bez výčitek, naopak právě s vřelým přijetím doporučit. Od našich dodavatelů požadujeme precizní přesnost, vysokou jakost a také dodržování termínů v požadované kvalitě. To všechno posléze zaručí, že naše firma je schopna ...
FOREZ - lisovací nástroje a formy, plastové výlisky i kovové výlisky vyrábíme již 20 let
Lisovací nástroje a formy, plastové výlisky nebo kovové výlisky – to i mnohem více vyrábí společnost FOREZ. Již 20 let se pohybujeme v oboru a na pěti výrobních místech zaměstnáváme více než 700 lidí. Pokud hledáte spolehlivého dodavatele komponentů pro automobilový a elektrotechnický průmysl, obraťte se na nás. V rámci orlickoústeckého kraje i ...
Vážicí systémy od firmy Vels vám usnadní práci
Bez přesného vážení se neobejde řada firem v různých průmyslových odvětvích. Potřebujete i vy vážit materiál přesně, rychle a pokud možno bez námahy? Využijte váhy od firmy VELS vážicí elektronické systémy s.r.o. Nabízíme komplexní služby ve výrobě a dodávce navažovacích a dávkovacích zařízeních zejména pro potravinářský a chemický průmysl.
Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Váhy Pardubice
Rozbor vody, zemin i měření hluku provede BIOANALYTIKA CZ
Odběry, rozbory a analýzy vod, odpadů, zemin a půdního vzduchu, měření emisí, ale i měření hluku, vibrací a osvětlení. To vše a mnohem víc zajistí odborně způsobilá laboratoř BIOANALYTIKA CZ, s.r.o.. Poskytujeme nejrůznější služby v oblasti ochrany životního prostředí, na základě toho pak posuzujeme plnění daných norem a požadavků.
Brusivo, brusné nástroje a materiál, to je TECHCENTRUM
Potřebujete brusivo k sobě do domácí dílny nebo chcete brusným materiálem vybavit svou firmu? V obou případech se obraťte na firmu TECHCENTRUM Česká Třebová. Nabízíme kvalitní brusivo a veškerý brusný materiál. Prodáváme nejrůznější brusky, brusné kotouče a další nástroje té nejvyšší kvality.
Díly pro elektrotechnický a automobilový průmysl
Sháníte spolehlivé a kvalitní plastové či kovové díly pro automobilový průmysl? Zajímá vás elektrotechnika a chtěli byste vždy používat jen ty nejlepší možné produkty? Kladete důraz na přesnost, bezchybnost a kvalitu zboží? Pak se seznamte s firmou FOREZ s.r.o..
Servis počítačů, notebooků i připojení do sítě od CompAct
Kvalitní servis počítačů potřebuje v dnešní době snad každý. Bez tohoto druhu osobní elektroniky bychom se již neobešli v práci, ani v osobním životě. Ovšem jako všechny výrobky i vaše PC nebude věčné a může se na něm cokoliv porouchat. V takovém případě je dobré zajistit si servis PC a notebooků, kde vám vše rychle a dobře opraví. Neobejdeme se ...
CompAct s.r.o. Výpočetní technika Litomyšl
Tradiční výrobce dopravníků slaví 32 let na trhu
Firma TMT již 32 let úspěšně projektuje/konstruuje, vyrábí a dodává vysoce sofistikované produkty šité na míru zákazníkům téměř ve všech odvětvích průmyslu, zahrnující dopravníky a dopravníkové systémy, dopravníkové linky pro distribuční sklady, řídicí systémy, robotické aplikace, dopravu palet a další manipulaci.
Výrobu krmných směsí umožní jedinečné stroje od TAURUS
Výroba krmných směsí není možná bez kvalitních a spolehlivých strojů. Kompletní realizaci krmných linek zajišťuje už od roku 1992 tradiční česká firma TAURUS, s.r.o., Chrudim. Postaráme se o výrobu a dodávku všech strojů a technologií potřebných pro výrobu krmných směsí, zajistíme i rekonstrukce stávajících výroben krmných směsí.
Se softwarem Money S3 bude vedení účetnictví hračka
Že je dobrý účetní systém velmi důležitý, potvrdí mnoho klientů i profesionálních účetních firem, které účetní program Money S3 používají. Vybrat si ten správný ekonomický systém je zkrátka alfou a omegou.
CompAct s.r.o. Výpočetní technika Litomyšl
Interklima: komplexní dodávky vzduchotechniky a klimatizace
Vzduchotechnika, klimatizace, chlazení a větrání. To jsou obory, kterými se zabývá firma Interklima spol. s r.o.. Postaráme se o komplexní dodávky klimatizačních systémů jak pro chlazení technologických zařízení, tak i pro úpravu vzduchu v provozech a na pracovištích.
Klimatizace pro všechny typy vozidel - od vlaků přes kombajny až po sanitky
Klimatizace dokáže během horkého léta pořádně zpříjemnit den a pro mnohé je v dnešní době cestování vozem bez klimatizace téměř nepředstavitelné. Klimatizace však zdaleka není pouze záležitost pohodlí a zvyšování komfortu při cestování autem. Je řada profesí, při kterých lidé tráví ve vozidlech různých typů podstatnou část dne, a proto je ...