Čistící stroje a odmašťovací stroje pro strojírenské firmy
Nedílnou součástí strojírenství je vedle samotné produkce strojírenských výrobků také důkladná péče o stroje a zařízení, ale také o výrobky během jejich úpravy. Aby vše dlouho fungovalo, jak má, je potřeba mnoho součástí při strojírenských procesech čistit a odmašťovat. Ke správnému čištění a odmaštění jsou pak nutné čisticí a odmašťovací stroje ...
SUMMA spol. s r.o.
Průmyslové centrální vysavače Beam Electrolux
Roman Rozsypal – EKOELEKTRO je firma, která poskytuje zastoupení pro celou Moravu, co se týče centrálních vysavačů. Centrální vysavač Beam Electrolux znamená vysokou kvalitu a zajištěné veškeré služby.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Řekněte sbohem nemocem a neduhům – je tu Sensitiv Imago
Medicínský přístroj Sensitiv Imago je unikátní zařízení sloužící k neinvazivnímu komplexnímu biorezonančnímu vyšetření, přímé léčbě organismu i k výběru preparátů vhodných k cílené léčbě.
Servis, kompletní dodávky infrastruktury, vybavení kancelářskou technikou
K nákupu kancelářské a další techniky je potřebné vybrat si nejen profesionálního prodejce, ale také kompletní servis a poradenství. A všechno v jednom je tím nejlepším řešením pro provoz vaší kanceláře a firmy. Požadovaný komfort vám zajistí firma FBT-Bräuer Tomáš se sídlem v Olomouci.
FBT - Bräuer Tomáš
Pronájem autojeřábů včetně řidiče
V oblasti stavebnictví a dalších činností to občas nejde bez profesionální, odborné a technické pomoci. Třeba v případě zvedání těžkých břemen, při stěhování a převozu těžkých strojů, montáží a demontáží, atd. Pokud by se vám právě teď hodil autojeřáb, valník, sklápěč, nakladač nebo traktorbagr či bourací kladivo, tak vám s tím pomůže firma REKOS ...
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Safetica Insight: dokonalý přehled o práci zaměstnanců i zabezpečení citlivých dat
Společnost ROOT IT s.r.o. přináší svým zákazníkům bezpečnostní nástroj Safetica Insight, který zajistí dokonalý přehled o práci zaměstnanců, její efektivitě, a ochrání citlivá data před zneužitím. Díky Safetica Insight tak máte příležitost zamezit zbytečnému plýtvání firemními zdroji.
ROOT IT s.r.o.
Žíhání a pájení v lineární peci provádí firma D&K Brazing z Olomouce
Hledáte firmu, která provádí žíhání nebo pájení kovů? Pak se obraťte na společnost D&K Brazing s.r.o. s provozovnou v Olomouci. Specializujeme se na žíhání a pájení především nerezových materiálů v lineární peci s kontrolovanou atmosférou vodíku a dusíku.
D&K Brazing s.r.o. pájení a žíhání v peci
Listové pružiny a jejich využití v průmyslu
Firma SV výrobní, s.r.o. se zabývá výrobou listových pružin. Výroba pružin se nezaměřuje jenom na jedno konkrétní odvětví, do kterého by mohla své výrobky dodávat. Společnost dodává výrobky pro společnosti z oblasti železniční dopravy, hutnictví, strojírenství i těžby nerostů a disponuje širokým sortimentem.
Náhradní zdroje – firma KOVER, spol. s r.o.
Firma KOVER, spol. s r.o. představuje sestavu Jablotron. Nejnovější řešení v sortimentu zálohování čerpadel. Celá sestava obsahuje nízkopříkonové čerpadlo, řídící jednotku, zálohovací akumulátor a potřebná teplotní čidla pro regulaci a ovládání čerpadla. Tato sestava zajišťuje komplexně řízené zálohované čerpadlo včetně základní regulace. Má také ...
KOVER, spol. s r.o.
Kvalitní obalové materiály přímo od výrobce za skvělou cenu
Společnost DAPAS, spol. s r.o. vyrábí a dodává levné obalové materiály prvotřídní kvality pro malé i velké odběratele. V nabídce najdete LDPE/HDPE fólie, stretch fólie, pytle, sáčky, tašky, bublinkové fólie a mnoho dalších typů obalového materiálu včetně možnosti individuálního potisku a jiných úprav.
Prodej dřeva Prostějov: Stavební řezivo i jiný kvalitní dřevomateriál
Sháníte dřevěné lišty, obkladové palubky, palety nebo jiné stavební řezivo pro výrobu pergoly, opravu střechy či renovaci podlah? Obraťte se na prostějovskou společnost PROŘEZ, která se specializuje na prodej dřeva a dřevomateriálu pro různá využití.
Kvalitní český výrobce autobusových zastávek a čekáren
Zabýváme se jejich klasickou výrobou a specializujeme se na přesné a pečlivě stanovené požadavky zákazníka. Vyrábíme klasické typy, ale je zde možnosti i jakékoliv další úpravy. Provádíme i pozáruční servis včetně dodávky jakýchkoliv náhradních dílů. V tomto odvětví máme kompletní sortiment.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Konvektomaty Retigo splňují nejvyšší nároky uživatelů
Působí nejen v Šumperku, ale také v Jeseníku či Olomouci. Jejich komplexní služby z nich dělají opravdové profesionály a skvělé partnery v ohledu profesionální zařízení a vybavení kuchyně. Snaží se udržet krok směrem kupředu a vyvíjí nové produkty.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Nejrůznější sáčky a obaly zajišťující trvanlivost potravin
Sháníte sáčky a obaly na své výrobky? Široký výběr obalů, sáčků a tašek vynikající kvality nabízí naše společnost OBALIA, s.r.o.. Na českém trhu působíme od roku 1993, vyrábíme a dodáváme nejrůznější obaly za příznivé ceny a rádi vám pomůžeme vybrat ten vhodný pro zabalení vašich produktů. Obaly i sáčky dodáme v termínu dle vašeho požadavku.
Kvalitní přepravní sáčky různých druhů a velikostí
Přepravní sáčky, tašky a obaly patří k sortimentu, který má na trhu vysokou oblibu a patří k žádaným výrobkům nejen domácností, ale také malých či velkých firem. Proto jejich široké portfolio uvítá řada maloodběratelů i velkoodběratelů pro svoje firemní a obchodní účely. O výrobu a následný prodej se již léta stará společnost OBALIA, s.r.o.
Výroba pryskyřicových modelů
SLÉVÁRNA ANAH Prostějov s.r.o., se řadí mezi tradiční české firmy s ryze českým kapitálem. Jako rodinná firma byla tato společnost založena již v roce 1882. V tomto roce byla poprvé zahájena výroba litiny. Od té doby se mnohé změnilo a nyní se společnost zaměřuje nejen na odlitky z šedé litiny, ale také například na výrobu pryskyřicových a mnohých ...
Recyklace plastů, plastové regranuláty, kompostéry, ekologie a výkup víček z PET lahví, ochrana výrobních technologií
Zlínská společnost JELÍNEK-TRADING je předním českým zpracovatelem plastového odpadu. Převážně se věnuje odborné recyklaci plastů a výrobě plastových regranulátů. Ve skutečnosti je však na tento základ navázána celá řada dalších činností, jako je vstřikování plastů a výroba plastových výrobků, kompostérů, blatníků a mnoha dalších výrobků z plastů. ...
Kotlíkové dotace
Aleš Jarýn provozuje elektro-vodo-topo, což jsou samozřejmě zkratky pro oblast instalací elektřiny, vody, topení a plynu. Působí v okolí Šumperka. A dokonce u nich koupíte i peletky na topení, takže budete mít na zimu vystaráno.
Ochrana kovů formou galvanického zinkování
Záleží vám na povrchové úpravě materiálu a výrobků? Galvanické zinkování nebo také jinak zvané elektrolytické patří mezi nejrozšířenější metody. Účelem je ochrana základního materiálu, kovu, oceli. Taková úprava vyžaduje profesionální a odborný přístup, který vám poskytne firma FESTA SERVIS spol. s r.o.
Chemické úpravy hliníku – pasivace přípravkem Bonderite 2040 (původní název Alodine 2040)
Úprava materiálů moderními přípravky a technologií vede ke zvýšení kvality pro další použití a také k prodloužení životnosti. V případě pasivace jde o moření jednotlivých dílů z hliníku a aplikaci chemických přípravků Bonderite (Alodine) 2040. O kvalitní zajištění pasivace hliníkových dílů a galvanické pokovení kovových materiálů se s odborným ...
Evolutní pružiny – výroba na míru dle požadavků zákazníka
Evolutní pružiny patří mezi důležitý pružící a tlumící prvek, uplatňující se především u železničních vozidel, ale také jako neodmyslitelná součást řady strojních zařízení. Odborníkem na výrobu evolutních, tj. pásových kuželových pružin, je firma SV výrobní se sídlem v Prostějově.
Práškové lakování firmy Festa, putuje převážně do zahraničí
V oblasti povrchových úprav mají mnohaleté zkušenosti a chrání kovy díky svým odborným zkušenostem. Vždy se spoléhají na precizně provedenou práci a garantují vysokou kvalitu jakékoli povrchové úpravy. Velké kapacitní možnosti umožňují, že jsou v každém směru flexibilní a dbají na potřeby svých zákazníků.
Komplexní elektrické zajištění objektů po celé ČR
Hledáte elektrické zajištění objektů? Moc dobře si uvědomujete, že v dnešním světě se musí neustále na něco dávat pozor a že je proto lepší, když se dopředu připravíte? Pak využijte elektrickou požární signalizaci, elektronickou zabezpečovací signalizaci, kamerový systém nebo ozvučení a evakuační rozhlas.
Zpřístupněné prostory jsou pro nechodící úleva
Být celoživotně nebo dočasně odkázaný na pomoc druhých, tak kdo to nezažil, asi nepochopí, jak těžké to je. Všude kolem jsou bariéry, které jsou složité překonat i pro zdravého člověka. Naštěstí společnost MANUS Prostějov spol. s r.o. myslí na všechny a umožňuje život lidem usnadnit pomocí plošin, schdodolezů i nájezdových ramp.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Potřebné farmaceutické suroviny a léčivé přípravky by měly jenom vzkvétat
Občas každého z nás něco trápí, a tak si dokážeme jistě moc dobře představit, jaké to je, když jste připoutaní na lůžko. Naštěstí zde máme některé farmaceutické společnosti, které se specializují na výrobu různých léčiv, a tak jsou přípravky od nich vhodné pro lidi, ale i pro ostatní firmy.