Nábytek na míru pomůže vytvořit váš vysněný domov
Každý dům i byt je jiný. Pokoje mohou mít různé rozměry, jinak vysoké stropy nebo třeba stropy zkosené. Takové odlišnosti a specifika vaší domácnosti s sebou přináší samozřejmě i odlišné nároky a potřeby, co se týče nábytku a vybavovacích předmětů. Naštěstí ale existují vedle mnoha obchodů se sériovým nábytkem i takové firmy, které vyrábí nábytek ...
VIPAMA s.r.o.
Šetříme vaše peníze, přesná váha znamená velké úspory.
Každý rozumný člověk se snaží najít úspory a proto je každému zřejmé, že je třeba minimalizovat plýtvání a to jak v rodině, ve firmě ale i ve státní sféře.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Wapky a čističe – specializovaná prodejna čisticí techniky v Opavě
Kvalitní čisticí technika v čele s vysokotlakými čističi a vysavači patří mezi pomůcky, které se využívají jak v domácím, tak profesionálním prostředí. Jedničkou na trhu je společnost Nilfisk-Advance, zabývající se výrobou profesionální čisticí a úklidové techniky v Dánsku. Působí po celém světě, výjimkou není ani Česká republika. V Opavě se ...
Dřevoobráběcí stroje, kovoobráběcí stroje i další nářadí pro firmy i domácí kutily
Dřevoobráběcí a kovoobráběcí stroje všeho druhu nabízí Centrum nářadí Opava. Pořídíte u nás vrtačky, brusky, kotouče i další kvalitní nářadí, které využijete v domácí dílně i při profesionální práci. Obráběcí stroje i další zboží navíc i opravujeme.
Proč kupovat palety od profesionálů?
Dřevěné palety a europalety jsou důležitou pomůckou v našich životech. Díky nim skladujeme a převážíme nejrůznější zboží a materiály. Dřevěné palety jsou univerzální a manipulace s nimi je snadná. V současné době se čím dál více využívají také jako dekorační prvek v domácnostech. Jednoduše z nich vytvoříte například stylovou postel. Poradíme vám, ...
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Technické služby Opava pečují o veřejné osvětlení, údržbu komunikací i pořádek ve městě
Čisté ulice bez odpadků, upravené silnice a fungující veřejné osvětlení v Opavě i okolí. O to všechno se již dlouhá léta starají Technické služby Opava. Zajišťujeme pořádek ve městě a pečujeme o veřejná prostranství tak, aby se v Opavě líbilo starým, mladým i turistům.
Šetřete i při vážení díky nejnovějším vahám firmy KADLEC spol. s r.o.
Hledáte místo, kde přesnému vážení skutečně rozumí? Pak navštivte firmu KADLEC spol. s r.o. z Opavy. Již od roku 1993 vám nabízíme nejrůznější váhy a vážící technologie. Získat u nás můžete přesné laboratorní váhy, přístroje pro vážení vozidel a nově také váhy mobilní, které šetří životní prostředí i vaše peněženky.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Firma Activair s.r.o zabývající se vakuovými technologiemi Vás srdečně zve na Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně.
POZVÁNKA NA 55. ROČNÍK MSV BRNO 2013, 7.-11.10.2013 Vážení obchodní partneři, přátelé a příznivci vakuových technologií, Srdečně Vás zveme k návštěvě naší expozice v rámci 55. ročníku Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně. Najdete nás v Pavilonu E, stánek 40A od pondělí 7.10. do pátku 11.10.2013.