Manipulační technika a zdvihací zařízení na klíč od firmy BAZALA
Manipulační technika a zdvihací zařízení, jejich výroba, montáž, servis i revize. To všechno nabízí firma BAZALA zdvihací zařízení s.r.o., která na trhu působí už od roku 1996. V široké nabídce máme nejrůznější jeřáby, jeřábové drážky, elektrické kladkostroje, zvedáky a mnohé další. Své služby nabízíme v regionu Frýdek-Místek a Ostrava, ale i po ...
Veškeré průmyslové váhy od firmy KADLEC, spol. s r.o.
Každý jistě zná klasickou domácí osobní váhu. Mnoho žen z ní nemá zrovna dvakrát velkou radost, ale mnohým usnadňuje život, protože váha je věcí, která je zkrátka zapotřebí a to již po hodně dlouhou dobu. V dnešním světě předpisů to platí dvojnásob.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Laserový ukazatel polohy nákladu je naprostou novinkou v České republice
Tak jednoduchá pomůcka, tak snadná a tak užitečná. Mnohdy se sami divíme, proč jsme na některý vynález už dávno nepřišli sami. V tomto případě, si to jistě budete říkat také, alespoň ti z nás, kteří dennodenně pracují s podobným zařízením.
Efektivní topení i větrání domu? Vyzkoušejte naše teplená čerpadla a systém vzduchotechniky
Přiměřené teplo a zdravý, čerstvý vzduch, tak přesně tyto proměnné považujeme v každé domácnosti za zásadní. Máte stejný názor? Pak se obraťte na společnost ARCTIS Čeleda. Nabízíme kompletní řešení vytápění, klimatizaci a cirkulace vzduchu pro novostavby, starší domy i průmyslové objekty. Vzduchotechnika i tepelná čerpadla z naší nabídky vám tak ...
Průmyslové pračky - Primus, to je prádelenská technika na vysoké úrovni
Každý si zde může vybrat druh pračky podle své vlastní potřeby. Najdete zde mnoho výrobků pro různé druhy provozů, kde jsou pračky denně v chodu. V dnešním světě se však klade nejvyšší důraz na opravdovou čistotu a především, každý si přeje mít prádlo hygienicky čisté.
Zelená úsporám -  tepelná čerpadla a fotovoltaické elektrárny
Tepelná čerpadla umí, na rozdíl od klimatizace, kromě chlazení i topit. A to tak, že čerpají energii z jednoho prostoru do druhého - odtud slovo tepelná čerpadla. Zatímco principem klimatizace je transport energie a tepla, tepelná čerpadla teplo pouze odebírají a přesouvají o kousek dál, což znamená velkou úsporu energie.
Servis vysokozdvižných vozíků i další manipulační techniky
Manipulační technika je důležitým pomocníkem v každém skladu, ale třeba i výrobně a dalších malých i velkých podnicích. Jakákoliv manipulační technika (vysokozdvižné vozíky, paletové vozíky ad.) vyžaduje pravidelný servis a údržbu. Prodejem a servisem manipulační techniky se specializací na servis vysokozdvižných vozíků se přes 20 let zabývá ...
Operační svítidla a vyšetřovací lampy s kvalitním LED osvětlením
Ve zdravotnických zařízeních je správné a silné světlo zapotřebí více, než kde jinde. Spolehlivá operační svítidla a vyšetřovací lampy jsou důležité jak při náročných zákrocích, tak při běžných vyšetřeních. Kvalitní LED osvětlení pro lékařskou praxi dodává společnost OPTING servis.
Prodej, montáž a servis klimatizace pro letní období
Milujete léto, ale tropické vedra vás nenechají v noci v klidu spát? Abyste si léto mohli užívat nejen venku při vodě, ale také v interiéru doma nebo v zaměstnání, pomůže vám kvalitní klimatizace. Klimatizační technologii všech druhů poskytuje svým zákazníkům společnost Arctis Čeleda, s.r.o. se sídlem v Havířově.
Galvanické zinkování hromadné a závěsové pro firmy i soukromníky
Zinkování je v současnosti tou nejlepší možnou ochranou kovových dílů před korozí. Aby však zinkování splnilo svůj účel, musí být provedeno velmi pečlivě. O pečlivé zinkování se stará již řadu let firma GALMAT zinkování s.r.o., která se specializuje především na galvanické zinkování jak menších dílů v podobě spojovacího materiálu, tak větších ...
Veškeré potřeby na svařování dodává SVARMETAL
Svařovací technika musí být spolehlivá a vydržet i v těch nejnáročnějších podmínkách. Proto je nutné najít si kvalitního dodavatele, kterému budete moci věřit. Od toho je tu společnost SVARMETAL se sídlem ve Skotnici. Nabízíme vám svařovací přístroje od prověřených světových výrobců.
ToBig nářadí Opava: Aku nářadí pro kutily i profesionály
Aku nářadí je mnohdy považováno za méně výkonné a spolehlivé než klasické nářadí na elektrický kabel. Pokud ale poznáte nářadí z prodejny ToBig, zjistíte, že je tato domněnka chybná. Najdete zde totiž aku nářadí pro kutily i profesionály, které je díky novým akumulátorům LiHD svým výkonem i výdrží srovnatelné s těmi připojenými do sítě.
Specializovaný gastrosklad usnadní provoz vaší restaurace
Chod restaurace vyžaduje pečlivost, profesionální přístup, ale také příslušenství, které spočívá v kuchyňském vybavení a v mnohých dalších záležitostech. Nakupování pro váš podnikatelský záměr nemusí být zátěž, když máte vše po ruce a na jednom místě. Tak jako Gastrosklad Ilona Chovancová se sídlem v Opavě.
Lakování všeho druhu a v různých barevných odstínech
Povrchová úprava je důležitá součást každého předmětu kolem nás. Díky profesionální péči prodloužíte životnost výrobkům i o několik dalších let a zároveň jim dodáte estetický a moderní design. Přesně takovou péči vám dokáže poskytnout prášková lakovna Lakmetal spol. s r.o., Kobeřice, odborník na Komaxit.
Nové i použité dřevěné bedny či palety vykupuje firma LADERMAN
Potřebujete se zbavit dřevěných beden, palet, podlážek a podobného materiálu? Nevyhazujte je a obraťte se na firmu LADERMAN s.r.o., která zajišťuje výkup dřevěných beden a palet za výhodné ceny. Naše výkupny najdete v Moravském Berouně a v Branticích.
Laderman s.r.o. Prodej dřevěných briket, výkup palet
Sklápěčové nástavby Porgest na nákladní automobily
Společnost Porgest se již přes 16 let zabývá vývojem a výrobou nástaveb na nákladní automobily. Reaguje na požadavky svých klientů a hledá s nimi nejideálnější a současně nejlevnější řešení. V současné době nabízí sklápěčové nástavby v mnoha provedeních – jednostranné, dvoustranné i třístranné. Porgest vyrábí nástavby pro všechny typy podvozků, ...
Kondenzační sušička, kompresory i další pneumatické prvky od osvědčených výrobců
Pneumatické prvky od světově uznávaných výrobců seženete v nabídce společnosti Transportní technika Tůma. Jsme oficiálním distributorem produktů značky FESTO, najdete u nás ale i pneumatické prvky dalších firem. Sháníte spolehlivé kompresory, kondenzační sušičky, nebo nástroje pro úpravu vzduchu? U nás dostanete vše potřebné.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Primus slaví a otevírá nové výzkumné a vývojové středisko technologie pro prádelny
Slaví čtvrt století působení na českém trhu a do své historie si připisuje další milník. Značka Primus, která je součástí globální skupiny Alliance Laundry Systems, světového lídra v oblasti průmyslové prádelenské techniky, v červnu otevřela výzkumné a vývojové středisko STAR Center.
Akreditovaná kalibrační laboratoř společnosti LABORMACHINE
Společnost LABORMACHINE s.r.o. je výhradním dovozcem zkušební techniky různého typu. Společnost reagovala na přání a požadavky svých klientů na komplexnost služeb a proto od roku 2013 provozuje kalibrační laboratoř, která je akreditovaná Českým institutem pro akreditaci. Kalibrační laboratoř samozřejmě splňuje všechny požadavky na odbornou ...
GALMAT zinkování: zinkování, chromátování a silnovrstvá pasivace proti korozi
Jak ochránit kovy a výrobky z nich před korozí? Řešení nabízí společnost GALMAT zinkování. Provádíme galvanické zinkování a povrchovou úpravu kovů. Specializujeme se na modré a žluté chromátování i silnovrstvou pasivaci.
Zajištění komplexního gastroservisu – catering, závodní stravování i pořádání oslav na klíč
Nabídka kvalitního cateringu patří k základním pilířům úspěšného pořádání jakékoliv soukromé či veřejné akce. Catering patří v současné době mezi náročné disciplíny, jelikož jsou na něj kladeny vysoké nároky. Neméně důležité je i závodní stravování pro malé i velké podniky. Společnost LB GASTRO s.r.o. působí na trhu od roku 2003 a nabízí zajištění ...
Nábytek Strakoš – kvalitní židle a stoly pro každého
Kvalitní a hezké vybavení je polovinou úspěchu každé místnosti. Nábytek umí dotvořit celkovou atmosféru nebo ne až tak výrazný prostor proměnit k nepoznání. Může to být právě váš dům nebo oblíbená restaurace, kam se rádi vracíte nejen za dobrým jídlem. Zcela jistě vás také musí oslovit celkový koncept místa. A to dokáže i kvalitní nábytek, který ...
Nábytek Strakoš – Výhodné nabídky pro každého
Kvalitní nábytek pro každého nabízí společnost Nábytek Strakoš. Nezáleží na tom, zda vybavujete dům, pokoj nebo se chystáte otevřít novou restauraci - my totiž nabízíme gastro nábytek, nábytek do kuchyně, ložnice i originální nábytek do dětského pokoje. Stačí si vybrat z naší bohaté nabídky.
Školní nábytek a vybavení tříd i šaten na klíč vyrábí Moderní škola
Sezením v lavicích děti stráví velkou část pobytu ve škole. Důležité proto je, aby školní židle byly pohodlné a umožňovaly zdravé sezení. Přesně takové židle a další školní nábytek vyrábí a dodává dynamická firma Moderní škola, s.r.o.. Ať už jste mateřská, základní, střední či vysoká škola, u nás najdete potřebné vybavení klasických i ...
Garážová vrata, posuvné brány, závory i sloupky
Brány nebo vrata jsou tím prvním, co vidíte, když se vracíte domů, a stejně tak tím prvním, s čím přijde do kontaktu vaše návštěva. Brány a vrata jsou však i tím, co může ochránit váš majetek, posunout vzhled celého bydlení či zahrady o třídu výš a skvěle doplnit exteriér. Proto se vyplatí vrata i brány vybírat pečlivě.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava