Měření a regulace tepelných čerpadel, vzduchotechniky a klimatizací
Tepelná čerpadla jsou v dnešní době nenahraditelná zařízení. Dokážou efektivně ohřívat TUV, což však vyžaduje co nejpečlivější naměření a regulaci těchto zařízení. Optimalizace je činností specialistů, kteří dokážou dodat regulační techniku, vše nastavit a ještě k tomu zaškolit obsluhu těchto zařízení.
Tvarpal s.r.o.: Profesionální specializace na výpalky z plechů
Konečným výsledkům z materiálů předchází profesionální zpracování, například dělením. Společnost Tvarpal s.r.o. se sídlem v Hradci Králové se již od roku 2001 specializuje právě na plechové výpalky, ke kterým používají pouze moderní technologii různého provedení. Kromě toho je v jejich kompetenci také zpracování oděruvzdorných plechů.
Servis vzduchotechniky včas odhalí případné nedostatky klimatizace
Pravidelný servis klimatizací je zárukou opravdu čistého vzduchu ve vašem prostředí. Denně se kolem nás mění teplota a vlhkost, za kterou často ručí instalovaná klimatizace. Pokud si chceme tyto benefity užívat naprosto bez obav, servis vzduchotechniky je nezbytný. Servis vzduchotechniky však doporučujeme provádět pouze odborně, díky čemuž ...
Sklepní kóje TEROM – uchovávejte vaše věci v bezpečí
Kvalitní sklepní kóje na míru od českého výrobce? Přesně to nabízí společnost TEROM z Chlumce nad Cidlinou. Vyrábíme bytelné sklepní kóje a sklepní boxy, které skvěle poslouží ke skladování sezónních věcí, zboží i cenností. Při výrobě kójí se navíc plně přizpůsobíme vašim požadavkům.
Stroje podle vašich představ vyrobí firma SV Metal
Ať už potřebujete firmu vybavit běžnými stroji nebo požadujete specifické stroje, řešení nabízí firma SV Metal. Zaměřujeme se na výrobu jednoúčelových strojů a produktů z tenkých plechů. Náš zkušený tým odborníků pomůže s řešením vašich požadavků a potřeb.
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Čistější ovzduší díky filtrům od firmy Filtr Zeos
Cementárny, vápenky, kamenolomy, pískovny, ale i slévárny, ocelárny či kotelny. Všude tam dochází k velkému prášení a znečišťování ovzduší. Pomoci s tím může firma Filtr Zeos s.r.o. Hradec Králové. Vyrábíme totiž filtry a další zařízení pro čistější ovzduší. Kromě toho vám také usnadníme dopravu surovin pomocí šnekových dopravníků, rotačních ...
Soukromá slévárna a strojírna zajistí modely z mnoha materiálů
Potřebujete vyrobit odlitky či modely ze dřeva, hliníku, polystyrenu, umělých hmot a dalších materiálů? Společnost TSS vám pomůže. Tato soukromá slévárna a strojírna disponuje moderním vybavením, obráběcím centrem pro úpravu produktů a modelárnou. Firma se zaměřuje i na kovovýrobu.
TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
Pekařské pásové pece do velkovýroby i drobných pekáren
Bez čeho se žádný pekař neobejde? Samozřejmě musí mít k dispozici kvalitní suroviny, ze kterých může péct to nejlepší pečivo nebo cukrářské výrobky. Potřebuje ale také kvalitní pekařskou pec. Dobře to ví firma J4 s.r.o., a proto dodává pekařské pásové pece jak pro velké výrobny, tak i pro malé pekárny.
TOMAS: strojírenství a strojírenská výroba nejen pro potravinářský, ale i chemický průmysl
Bez strojů a dalších technologií se neobejdete v žádném odvětví průmyslu. Firma TOMAS s.r.o. si to dobře uvědomuje, a proto se zabývá výrobou, opravami a režijními dodávkami technologického zařízení na klíč. Specializujeme se především na potravinářské a chemické stroje.
S firmou MaRfinal s.r.o. ušetříte čas i peníze
Společnost MaRfinal s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti měření, regulace a řízení technologických procesů. Zabývá se projekčními, montážními a servisními pracemi, dodávkou softwarových aplikací, výrobou rozvaděčů a samozřejmostí je i údržba systémů a odborná konzultace.
Řezání plazmou či vodním paprskem zajistí přesné a kvalitní výpalky
Řezání plazmou či řezání vodním paprskem jsou moderní a spolehlivé technologie, pomocí nichž se vyrábí přesné a kvalitní výpalky. Společnost ELZA nabízí komplexní zámečnické práce, mezi nimiž naleznete právě řezání plazmou i řezání vodním paprskem. Firma zhotovuje všelijaké výpalky, vyrábí potrubní díly, tvarovky, ohyby, příruby, redukce, T-kusy, ...