Zámečnické práce, výroba ocelových konstrukcí či prodej hutního materiálu
Naše společnost HSV zámečnictví Jičín byla založena již roku 1991 a zámečnické práce jsou naší hlavní činností již od počátku. V současné době sídlíme ve vlastním výrobním areálu ve městě Jičín a pracuje pro nás 5 pracovníků s bohatými a dlouholetými zkušenostmi v oboru.
Výroba a dodávka normalizovaných i zakázkových ocelových lan
Ocelová lana hrají důležitou roli v životě naprosto každého. Výtahy, jeřáby, dopravníky či jakákoliv jiná zařízení, se kterými lidé přichází do styku naprosto běžně. Aby mohli lidé všem těmto zařízením plně důvěřovat, musí si odborníci dávat pozor na kvalitu každého pramínku, které je součástí celého lana. Odebírat proto lana od firmy, která má s ...
LANA VAMBERK s.r.o. Výroba ocelových lan Vamberk
Ložiska a řetězy přímo od výrobců dodává Logistar Hradec Králové
Ložiska, řetězy, klínové řemeny, gufera, silentbloky a mnohé další. Na to všechno se specializuje společnost Logistar s.r.o. Hradec Králové. Soustředíme se na prodej a distribuci sortimentu společnosti Rubena a.s., prodáváme ale také výrobky od dalších tuzemských i zahraničních výrobců.
Stroje pro mlékárenský a masný průmysl
Potravinářský průmysl už se v dnešní době neobejde bez technických pomůcek, které práci urychlí a zjednoduší. Zejména masná a mlékárenská výroba je mnohdy přímo závislá na strojích, bez nichž by byla produkce buď úplně nemožná, nebo příliš pomalá a neefektivní.
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Měřící a regulační technika Hradec Králové
Sháníte v oblasti Hradce Králové solidního dodavatele pro obory instalatérství, topenářství a plynárenství? Pokrytí veškerého zboží z těchto oblastí zajistí společnost MATEP s.r.o. Firma sídlí v Hradci Králové a zabývá se velkoobchodem a dodávkami kompletního sortimentu materiálů pro vodu, topení a plyn.
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
Moderní komunální technika – silniční zametače
Letní a zimní úklid komunikací vyžaduje také potřebnou a moderní komunální techniku. Úklidové stroje pro firmy i obce jako například zametače, vozidla pro svoz odpadů, cisternové nástavby, sněhové radlice nebo sypače vyrábí a prodává firma SIMED s.r.o. se sídlem ve Dvoře Králové nad Labem.
Pracovní oděvy a pomůcky, Náchod
Pracovní oděvy jsou důležitou součástí mnohých zaměstnání. Nejenom v zaměstnání, ale i při různých dalších pracích, které vykonáváme, musíme být opatrní a mít na sobě pracovní oděv případně ještě nějakou další ochrannou pomůcku. A právě pracovní oděvy a pomůcky prodává společnost OLVAN Náchod s.r.o.
Výroba jednoúčelových strojů, montážních automatů
Hodil by se vám do firmy jednoúčelový stroj? Přemýšlíte a zajímáte se o tyto a podobné produkty? Investice do jednoúčelových strojů a montážních automatů se rozhodně vyplatí a má budoucnost. Obrátit se můžete na společnost UNIREG spol. s r.o., která je špičkovým výrobcem jednoúčelových strojů.
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Kompletní strojírenská výroba, oprava strojů a zařízení
Technologická zařízení jsou důležitou součástí výroby v různém odvětví průmyslu. Proto každá výrobní firma uvítá strojní zařízení konstruované na míru požadavkům včetně servisu a montáže. Ať už máte požadavky pro strojní zařízení a náhradní díly běžné nebo zcela atypické, tak v každém případě se o výrobu na klíč postará firma TOMAS s.r.o.
Prodej originálního armádního zboží, zboží pro volný čas, turistiku a camping
Pro přežití v přírodě je důležité jak vyhovující oblečení, tak i komplexní vybavení, které má například armáda ČR, ČSLA a NATO. Originální výstroj a materiál tohoto druhu vám ze širokého sortimentu poskytne společnost ARMPEX s.r.o., Nová Paka.
Kovovýroba
Kovovýroba je oblast, která má dlouholetou tradici a stále se drží na špici při zpracování a opracování různých druhů materiálů. Potřebná je v průmyslu, ale také ve strojírenství, kde má své plné zastoupení.
Kompletní dodávka pekařských linek
Myslíte si, že mít vlastní pekárnu je příliš složité? Ne v případě, že si do pekárny a cukrárny pořídíte profesionální a kvalitní zařízení. Od pecí až po pekařské a cukrářské linky. A s výrobou a dodávkami těchto zařízení má téměř 30letou zkušenost firma J4 s.r.o. z Předměřic nad Labem.
Průmyslová filtrace, která zabrání, aby se do ovzduší dostávaly nečistoty
Odsávání a filtrace vzduchu není v dnešní době žádná legrace. Existují předepsané normy, které se musejí dodržovat. Každý občan má přeci nárok na to, aby dýchal zdravý a čistý vzduch a ne škodlivé výpary, které ponesou tuny prachu a nečistot.
Materiál a technika ve vojenském stylu, nejlepší kousky u nás - Armpex
Již od roku 2002 se zaměřujeme na všechno, co se týká vojenského materiálu nebo techniky. Originální armádní kousky, turistické zboží, nebo jenom věci na camping a volný čas. Zboží je také k dispozici v kamenné prodejně, která se nachází u Prahy – Krkonoše, zhruba 1 km před Novou Pakou.
Kovové konstrukce, které vydrží vše
S ocelovými rámovými konstrukcemi se lidé mohou setkat na mnoha různých místech. Na stavbách, ve školách i při potřebě převážet například koně. V každém případě ale všechny tyto pomůcky musejí mít jedno společné. Tím je kvalita provedení.
Výroba bazénu s kompletním příslušenstvím
Bazén je již běžným komfortem, který zdobí nejednu zahradu. Proto si zákazníci užívají nejen tento komfort, ale i možnosti, díky kterým si můžou vybrat bazén podle svých představ i s veškerým požadovaným příslušenstvím. O kompletní výrobu a servis v oblasti bazénů se prvotřídně postará firma A+M Borovnička.
Úspory - snižování energetických nákladů
Pracujete ve firmě se stlačeným vzduchem? Víte, že je za tím spousta nákladů? Máte toho už dost? V tom případě se můžete obrátit na firmu DOST s.r.o. Nebaví vás placení nepřetržitých výdajů a nákladů? Nechejte si zajistit audit výroby stlačeného vzduchu.
Kvalitní a odolná čerpadla prodává a opravuje firma Jiří Palička - REPAS Robousy
K zásobování vodou, jejímu přečerpávání, napouštění či odvodňování jsou potřeba kvalitní a odolná čerpadla. Přesně taková dodává firma Jiří Palička - REPAS Robousy, která se na prodej a opravy čerpací techniky specializuje již od roku 1995. Působíme v regionu Jičínského okresu a okolí, najdete nás v Robousích. Čerpadla i potřebné příslušenství ...
Nechejte si dodat ložiska od největšího distributora ložisek v ČR
Sháníte kvalitní ložiska rozmanitých tvarů? Obraťte se na jednoho z největších a nejvýznamnějších dodavatelů ložisek na území České republiky, a to na společnost COROLL. Díky rozsáhlým skladovým zásobám a perfektně promyšlené logistice je zajištěno rychlé dodání do jednoho dne.
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Žárové zinkování je účinná forma povrchové úpravy
Ochránit materiály proti nepříznivým vnějším vlivům není nikdy snadný úkol. Můžeme se pokoušet je neustále dokola natírat vhodnými prostředky a barvami, ovšem nikdy nedosáhneme stoprocentního výsledku. Nátěr se po nějaké době opět oloupe nebo začne rezivět. Ochrana proti rzi je náročným úkolem pro profesionály, kterými jsou i zaměstnanci ...
Komunální technika pro letní i zimní úklid komunikací
Naše služby jsou zaměřeny na různé typy této techniky. Máme kompletní nabídku pro letní služby, ale také na zimní údržbu. Nabídka je opravdu široká, takže si jistě každá firma, obec nebo město vybere druh, který potřebuje, ať už jde o sněhové radlice, sypače, zametače, vozidla pro svoz odpadů nebo cisternové nástavby.
Vstupní a zabezpečovací systémy zajistí firma Nessy spol. s.r.o.
Turnikety, pokladní systémy, elektronické šatní zámkové systémy a parkovací systémy. Všechny tyto obory spadají do jejich náplně práce. Zaměřují se na samotný prodej, ale i instalaci a následný servis těchto zařízení. Přizpůsobte se i vy moderní době.
NESSY, spol. s r.o. Turnikety a odbavovací systémy
Průmyslové oleje pro spolehlivější motory nabízí firma OLVAN Náchod
Spolehlivé stroje jsou důležité v dopravě, stavebnictví i zemědělství. Základem je spolehlivý motor, který zajistí bezproblémový provoz vozu či stroje. Společnost OLVAN Náchod dodává kvalitní průmyslové oleje a maziva, které ochrání motor vozidel i stavebních a zemědělských strojů.
Kovovýroba se širokými možnostmi návrhů, výroby i prodeje
Zemědělské stroje potřebují nové náhradní díly, chybí manipulační technika, chtělo by to speciální stavební konstrukci. Jakýkoliv požadavek z těchto budete mít, tak všechno je součástí kovovýroby. A když kovovýroba, tak zajisté s dlouholetou tradicí a profesionálním přístupem. Takové požadavky splňuje i společnost TEROM s.r.o. z Chlumce nad ...
SV Metal to je obrábění kovů a dodávání kompletních sad kovových dílů, podle potřeby jejich zákazníků
Zabývá se vaše podnikání strojírenstvím? Potřebujte často originální komponenty, které budete mít rychle a přesně dodané v termínu? Zajišťujete flexibilně vlastní výrobu a vždy musíte docílit rychlosti a také preciznosti provedení? U nás získáte, podle svého přání, přesné druhy ohnutých plechů, nařezaných na specifické rozměry nebo svařených do ...
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů