Hardware a software pro evidenci osob
Chcete celý docházkový systém zjednodušit? Pak pro Vás má řešení firma DUHA systém, spol. s.r.o., která vyvíjí a vyrábí zařízení pro sbírání podobných dat. Výsledkem je unikátní systém, který zjednoduší práci vašich zaměstnanců.
Balicí technika od společnosti Uniprox spol. s.r.o.
Firma Uniprox spol. s.r.o. se zabývá prodejem balicí techniky do každého odvětví průmyslu. Zajišťuje kompletní služby v oblasti vybavení prodejen a snaží se být dobrým pomocníkem, který dodá jednoduché a optimální řešení do Vaší firmy.
Pneumatické prvky, ventily, průmyslové armatury a pohony dodává firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o.
Mezi hlavní činnosti této firmy patří dodávky pneumatických systémů. V tomto oboru jsou na českém trhu největším distributorem předního světového výrobce firmy Parker Hannifin. Společnost Parker Hannifin patří mezi hlavní světové dodavatele produktů v oblasti řízení pohybu. Distribuční síť je velice komplexní.
Profesionální uchopovací systémy a upínací technika
Pokud vaše firma hledá pro svoji strojírenskou, automobilovou a další výrobu a činnost kvalitní uchopovací systémy a upínací techniku, tedy chapadla, která mají široké možnosti využití a množství důležitých funkcí, tak produkty a služby firmy Schunk Intec s.r.o. vám zajistí kvalitu, profesionalitu a prestiž.
PVC lamelové clony, protiprůvanové clony, svařovací závěsy
Firma PortaTherm s.r.o. vyrábí, prodává a zajišťuje kompletní servis PVC lamelových clon, předělení prostorů, svařovacích zástěn, svařovacích boxů, kyvných dveří a okenních fólií. Chcete uspořit peníze nebo potřebujete vytvořit hygienické prostředí ve vaší firmě? V tom případě si můžete vybírat z širokého sortimentu PVC lamelových clon a kyvných ...
Vrtání a řezání betonu diamantem je rychlé, účinné a přesné
Odstraňování či úprava betonu byl ve stavebnictví vždy komplikovaný, zdlouhavý a náročný proces. S moderními diamantovými nástroji je to však hračka! Vrtání a řezání betonu diamantem je totiž velice přesné, úsporné a rychlé řešení s efektivními výsledky. A navíc s minimem hluku, prachu a odpadní suti.
BBG-BENDA, s.r.o.
CNC obrábění, kovové formy, odlitky z oceli a šedé litiny, Brno
Kvalitní obrábění formou CNC, profesionálně vybavená dílna a produkty, které se řadí do špičkového sortimentu pro různá odvětví průmyslu. To není pouze přání zákazníka, ale také realita, kterou s veškerými odbornými znalostmi a zkušenostmi poskytuje společnost USOB s.r.o. se sídlem i provozovnou v Brně.
Kvalitní alkohol testery s kalibrací a servisem
Nevědomost neomlouvá! A bohužel toto pravidlo platí i v případě, že si člověk dá pár panáků, ráno sedne za volant a při kontrole dechové zkoušky se prokáže, že má nějaké to promile v krvi. Další, kdo po vás může požadovat dechovou zkoušku na alkohol je zaměstnavatel. Proveďte si orientační dechovou zkoušku raději už doma a budete spolehlivě vědět, ...
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Malé řešení pro velký problém: Tlumič hluku pro malé radiální ventilátory
Již více než rok pomáhá mřížka FlowGrid od společnosti ebm-papst zajišťovat, aby vysoký výkon nedoprovázela zvýšená hlučnost. Mřížka na sací straně ventilátoru je účinným opatřením společnosti ebm-papst na ochranu proti hlučnosti v různých oblastech větrání a klimatizace. Doposud byla mřížka používána u větších axiálních a radiálních ventilátorů ...
Elektronika pro klidný spánek
Kvalitní zabezpečení našeho majetku je důležité pro náš osobní klid. Existuje celá řada možností, jak právě tento důležitý a příjemný pocit získat. Pokud do celé věci zainteresujete i svůj dům, pak si vytvoříte chytré bydlení, které se ochrání samo.
Český metrologický institut zabezpečuje jednotnost a přesnost měřidel
Český metrologický institut zabezpečuje jednotnost a přesnost měřidel a měření ve všech oborech, které jsou nám známy. Často se jedná o oblast vědy a výzkumu, techniky nebo hospodářské činnosti. Samozřejmě tuto oblasti upravuje také samostatný zákon.
Metanova: Inteligentní maziva sníží ztráty motorů a tím i provozní náklady
U většiny motorových vozidel se ztrácí třením 25 % energie vytvořené pohonnou hmotou. Tuto ztrátu snižují inteligentní maziva Metanova přibližně o 60 %. Keramické částice použité v přípravcích Metanova navíc díky svým rozměrům neucpávají olejový filtr, jelikož jsou menší než otvory ve filtrační struktuře i nejjemnějších olejových čističů a filtrů.
METANOVA
Zakázková zámečnická výroba - nerezové zábradlí, nerezové schodiště, ocelové schody, brány a ploty
Zámečnictví a kovovýroba, dva obory, které na první pohled nemají moc společného. Ovšem společnost RS evostyl s.r.o. Vám dokáže pravý opak. V jejich firmě se totiž tyto dva obory skvěle doplňují. Firma zpracovává nerez, ocel, hliník a mosaz a věnuje se především interiérovému provedení schodů a zábradlí, ale i exteriérovému provedení bran a plotů.
Nejlepším řešením pro vinaře a vinotéky je nejnovější obal Bag in box na 20 litrů, který vyhovuje aktuálním zákonným podmínkám
Obáváte se ve svém podnikání uschovávání a ukládání tekutin? Všechny starosti v tomto ohledu hoďte za hlavu, protože skladování nebylo nikdy jednodušší. S naším novým obalem to zvládnete hravě! Navíc odpovídá i zákonným normám.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Evropský balíček pro oběhové hospodářství má dobrý potenciál, je však třeba dodržovat důležitá opatření
Jak může odpad pomoci evropské ekonomice? Jde o zdroj, který ji může dostat zpět na cestu zeleného růstu, avšak pouze za předpokladu, že bude maximálně využit veškerý jeho potenciál. S odpadem je nutné nakládat odpovědně a tak, aby se druhotné suroviny mohly opět navrátit do výrobního a spotřebního cyklu.
Firma SPIN SERVIS zdarma zanalyzuje váš stávající způsob tisku dokumentů a práce s nimi a poradí, jak tisknout levněji – až o 30%.
Pokud i Vám vadí vysoké celkové útraty za tonery do tiskáren a kopírek a chtěli byste si ověřit, jestli jde tisknout levněji, kontaktujte nás – pomůžeme Vám zhodnotit váš stávající způsob tisku a podle našich zkušeností poradíme, jaká opatření zavést, abyste dosáhli úspory kolem 30% přímých tiskových nákladů (pořízení HW, náklady na tisk a servis).
Nová sezóna Formule 1 nabírá na síle
Úspěšné oficiální partnerství týmu MERCEDES AMG PETRONAS a společnosti ebm-papst vstupuje do druhého kola.
Jak ušetřit až 70 procent nákladů - Firma si vybrala ventilátory emb-paps.
Farmář Soren Pedersen z Dánska nahradil standardní ventilátory na své farmě EC ventilátory od firmy ebm-papst, co mu v konečném důsledku ušetřilo 11.500 EUR ročně. Tato investice se mu vrátila do dvou let, protože nové zařízení dokáže nejen šetřit náklady, ale zajistí i lepší ventilaci a nižší hlučnost.
Kompletní obalový materiál pro vaše zboží – od poštovních krabic po obaly
Potřebujete bezpečně přepravit zboží různého charakteru, zabalit dárek do reprezentativní podoby nebo uchovat potraviny či lahve? Špičkou na trhu v oblasti obalového materiálu je firma Model Pack Shop, která se zabývá prodejem a distribucí obalů, krabic i fixačních materiálů všeho druhu. Nabízí veškerý sortiment, který budete pro bezpečné i ...
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Pro kvalitní židli do Brna – firma MAROUK nabídne nadstandardní přístup i široký sortiment židlí a nábytku
Neberete-li výběr židlí a kancelářského nábytku na lehkou váhu, nakupujte tam, kde se o vás postarají a nabídnou své mnohaleté zkušenosti v oboru. Firma MAROUK, sídlící v Brně na ulici Cejl, nabízí širokou paletu kvalitních výrobků převážně českých značek. V nabídce tak naleznete židle TON, PROWORK či LD Seating. Nakoupit židle a nábytek můžete ...
Zdravotní židle Therapia pro dlouhé sezení bez bolesti
Trápení s bolestí zad, za krkem nebo bolestí hlavy, špatný krevní a mízní oběh, křečové žíly i svalové pnutí. To jsou jen některé z mnoha důsledků dlouhého špatného sezení. Zdravotní židle Therapia jsou navrženy s ohledem na zdraví. Unikátní jsou svou konstrukcí a patentovaným systémem biozón, díky čemuž si našly oblibu v mnoha zemích. Jsou vhodné ...
Pohodlné nastavitelné židle Sitness a Therapia pro zdravé sezení
Zamysleli jste se někdy, kolik času během dne prosedíte? Naprostá většina populace stráví sezením na židli během dne spoustu hodin. A rozhodně nejde jen o školáky, studenty či kancelářské pracovníky. O to více se pak musíme zaměřit na výběr kvalitní židle, která zajistí správné, pohodlné a zdravé sezení. Dlouhodobé špatné sezení má totiž za ...
REMING – profesionální pasířské práce
Již více než čtvrt století spolupráce s odborníky z řad architektů a projektantů na realizaci velmi náročných a atypických zámečnických prací na zakázku. Důraz na každý detail a precizní řemeslné provedení. Tak by se stručně dala popsat činnost společnosti REMING Brno, specialisty na zámečnické a pasířské práce.
Kvalitní, funkční a atraktivní obaly s ofsetovým tiskem, které zaujmou
Společnost TOP TISK obaly je moderní flexibilní firma, která produkuje obaly z hladké lepenky ve vynikající kvalitě. S TOP TISKem se v českém polygrafickém a obalovém průmyslu setkáváme již od roku 1999.
Zdravotní židle pomohou od bolesti zad způsobené sedavým zaměstnáním
Výběr vhodné židle určené na každodenní sezení není radno podceňovat. Nesprávná volba vám může přivodit nepříjemné zdravotní problémy, které by se se zdravotní židlí vůbec nevyskytly. Nechte se inspirovat pestrým sortimentem společnosti Marouk, která se zabývá prodejem kvalitních židlí a odborným poradenstvím pro zdravé sezení.