Navíjení a převíjení elektromotorů (Brno, Znojmo, Pohořelice)
Firma ELMOT – Vašuta Milan, je specialistou v oblasti oprav elektrického nářadí, elektromotorů a čerpadel a provádí také revize těchto zařízení. Firma vznikla již v roce 2001 a za dobu své působnosti získala cenné zkušenosti. Čekat můžete vstřícné jednání, expres dodání a vysokou spolehlivost.
Revize elektromotorů a čerpadel, především pro regiony - Znojmo, Ivančice, Moravský Krumlov a Mikulov
Náš elektroservis Elmot – Milan Vašuta, se zaměřuje na revize elektromotorů, čerpadel a provádíme i jiné opravy ručního elektrického nářadí. Snažíme se předcházet závadám a také nebezpečné práci. Při každé obsluze elektrického nářadí, elektromotorů nebo čerpadel může dojít k závadě. Díky naší firmě můžete zavčasu předejít poruchám či dokonce ...
Kvalitní alkohol testery s kalibrací a servisem
Nevědomost neomlouvá! A bohužel toto pravidlo platí i v případě, že si člověk dá pár panáků, ráno sedne za volant a při kontrole dechové zkoušky se prokáže, že má nějaké to promile v krvi. Další, kdo po vás může požadovat dechovou zkoušku na alkohol je zaměstnavatel. Proveďte si orientační dechovou zkoušku raději už doma a budete spolehlivě vědět, ...
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Přístrojové transformátory proudu nízkého napětí
Zajímáte se o vysoké a nízké napětí? V tom případě se seznamte se společností KPB INTRA s.r.o., která se věnuje vývoji, výrobě a prodeji přístrojových transformátorů proudu a napětí. Jejich přístroje jsou určeny k měření a jištění rozvodných zařízení vysokého napětí vnitřního a venkovního provedení pro nejvyšší napětí soustavy 40.5 kV.
Malé řešení pro velký problém: Tlumič hluku pro malé radiální ventilátory
Již více než rok pomáhá mřížka FlowGrid od společnosti ebm-papst zajišťovat, aby vysoký výkon nedoprovázela zvýšená hlučnost. Mřížka na sací straně ventilátoru je účinným opatřením společnosti ebm-papst na ochranu proti hlučnosti v různých oblastech větrání a klimatizace. Doposud byla mřížka používána u větších axiálních a radiálních ventilátorů ...
Truhlářství, které vyrábí kuchyňské linky a ostatní nábytek, nachází se v oblasti Brno – venkov
Sídlíme blízko Moravského Krumlova, ale za dobu naší působnosti jsme se rozšířili už i za hranice tohoto kraje. Snažíme se plnit všechny požadavky našich zákazníků. Vyrábíme i další nábytek do dětských pokojů, ale také například do kanceláří.
Kvalitní zahradní a lesní technika pro Brno-venkov, Ivančice, Rosice, Pohořelice
Zahradní a lesní technika, kterou vlastní Miloš Hlaváč, byla založena již v roce 1995. Mezi hlavní zaměření této společnosti patří prodej a servis zahradní techniky značky Stihl a Viking. Jedna z mála firem, která je jejich autorizovaným prodejcem.
Kovovýroba se vším všudy - CNC, robotické svařování i prášková lakovna na jednom místě
Hledáte spolehlivého partnera v oblasti kovovýroby a strojírenství? Obraťte se na společnost SW – MOTECH. Kovovýroba od prvotního návrhu až po konečnou povrchovou úpravu výrobku je naší specialitou. Problém pro nás není ohýbání plechů a trubek, CNC řezání ani robotické svařování. O perfektní povrchovou úpravu se pak postará naše prášková lakovna. ...
Regulace vytápění, tepelné systémy, chytrá domácnost, regulace topení, vytápění bytů a rodinných domů - poradenství
Máte problémy s topením? Potřebujete zajistit nový systém vytápění nebo rovnou vyměnit celý kotel? V tom případě se můžete obrátit na služby firmy Ing. Miloš Bartušek, která provádí výměnu kotlů a topných systémů, montáž radiátorů i solárních panelů. Nabízí také profesionálně odvedenou instalatérkou práci.
Elektronika pro klidný spánek
Kvalitní zabezpečení našeho majetku je důležité pro náš osobní klid. Existuje celá řada možností, jak právě tento důležitý a příjemný pocit získat. Pokud do celé věci zainteresujete i svůj dům, pak si vytvoříte chytré bydlení, které se ochrání samo.
Výroba a montáž plastových bazénů a nádrží – Břeclav, Jižní Morava
Je nejvyšší čas myslet na léto! S létem samozřejmě přichází vysoké venkovní teploty, při kterých je nejlepší skočit do bazénu a zchladit se. Bazény se využívají nejenom pro osvěžení v horkých letních dnech, ale také za účelem plavání čili sportování. Výrobou a montáž plastových bazénů a i dalších ostatních nádrží, se zabývá společnost ORYX-CZ s ...
Slévárenské modely a formy z klasických i pokrokových materiálů
Sháníte formy pro lisování plastů, ořezávací přípravky, vakuové formy nebo jiné modely potřebné pro výkon vaší činnosti? FORKLIM s.r.o. nabízí kvalitně zpracované slévárenské modely, které vás nezklamou. Kromě toho se tato firma zabývá i truhlářskou výrobou a lisováním plastů.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Moderní technologie přináší klid a pohodu
K tomu, abychom se doma cítili naprosto bezpečně, už dávno nestačí jen za sebou otočit klíčem v zámku. Proto současní projektanti počítají s tím, že v jimi navržených domech bude pochopitelně i místo pro elektronického videovrátného.
Půjčovna stavebního nářadí a mechanizace Veselí nad Moravou, okres Hodonín
Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o. je firma, která vznikla v roce 2000 a úspěšně plní veškeré služby, které jsou s vodohospodářskými stavbami spojené. Budují kanalizace, obecní a městské komunikace, ale mají také půjčovnu stavebního nářadí a ostatní mechanizace.
Agroservis Holý je autorizovaný dealer značky Husqvarna
Naše firma Agroservis Holý sídlí v Moravském Krumlově. Počátek firmy se datuje do roku 1993, kdy se firma začala zaměřovat na prodej a servis zahradní techniky. Postupem času se sortiment rozšířil. Neustále však dbáme na vysokou kvalitu a precizní provedení, proto jsme si vybrali tu nejlepší značku a v dnešní době jsme autorizovaným dealerem ...
Řezání kovů laserem a plazmou - Brno
Naše firma vyrábí různé výrobky, mezi které patří laserové výpalky, svařené plechové dílce osázené lisovacími i navařovacími prvky, svařované konstrukční celky, které mohou být opatřeny povrchovou úpravou dle přání a požadavků zákazníka.
Hliníkové i ocelové desky a další tvarové díly, díky kterým ušetříte
Volba výchozích produktů je jedním z faktorů určujících kvalitu každého zboží. Ocelové a hliníkové desky ani tvarové díly nejsou výjimkou. Potřebujete kvalitní přířezy či desky, které vám ušetří náklady do budoucna? Naše firma HABA vám je poskytne. Zabýváme se přípravnými pracemi v oblasti činnosti s ocelí a hliníkem.
Truhlářské práce pro region Brno-venkov
Zařízení interiéru patří k důležitým prvkům pro útulné a harmonické bydlení. Na trhu je spousta možností pro výběr nábytku, ale mnohdy nesplňují konkrétní představy, možnosti a požadavky zákazníka. Pokud si však najdete šikovného truhláře, tak získáte realizaci nábytku podle vašich představ. A pro Brno venkov svoje služby poskytuje Truhlářství ...
Výroba a dodávka speciálních velkoobjemových Big-Bagů
Kdo pracuje v zemědělství nebo v nějakém průmyslovém odvětví, tak se často setkává s různým materiálem, který je potřebné bezpečně a kvalitně přepravit nebo uskladnit. A v mnoha případech se jedná i o materiály, které můžou být nebezpečné. Pro všechny zmíněné účely jsou vhodným řešením kvalitní velkoobjemové vaky i speciální, které pro vás vyrobí ...
Firma UNIDATAZ se opět zúčastnila Mezinárodního veletrhu zemědělské techniky TECHAGRO 2018
Mezinárodní veletrh zemědělské techniky TECHAGRO 2018 se konal na výstavišti v Brně ve dnech 8.4. – 12.4.2018. Jednou z firem, které zde bylo možné potkat, byla i společnost UNIDATAZ s.r.o., která nabízela ucelenou řadu výrobků, komponentů a služeb pro čerpací stanice PHM. Společnost UNIDATAZ s.r.o. patří k tradičním vystavovatelům na výstavě ...
Servis zahradní a lesní techniky, prodej značky Husqvarna
V Moravském Krumlově sídlí firma Agroservis Holý, která prodává zahradní a lesní techniku. Zajišťuje také servis těchto výrobků. Zaměřuje se na prodej výrobků kvalitní a léty prověřené švédské značky Husqvarna. Technické parametry této značky odpovídají nejvyšší kvalitě. Technika je určená i pro náročnější použití, protože je velice odolná. Firma ...
Svařence a odlitky v kusové a malosériové výrobě
Společnost METAL ACTIVITY s.r.o., je ryze strojírenskou firmou, která se zaměřuje na výrobu strojních součástí pro pily na dřevo, pily na železo, lisy, strojní nůžky, důlní stroje, zemědělské stroje, součásti turbín, převodové skříně a mnoho dalších různých dílů.
Výroba a prodej výrobků: variátory, kuželová soukolí, čelní ozubení, šneková soukolí, hřídele a elektromotory
TOS Znojmo je českou společností, která se velice rychle dostala do popředí a podvědomí nejenom českých zákazníků, ale také působí na rozsáhlém evropském trhu a jinde v zahraničí. Výrobky se často vyznačují vysokou kvalitou a také novějšími komponenty a modernějším provedením.
Český metrologický institut zabezpečuje jednotnost a přesnost měřidel
Český metrologický institut zabezpečuje jednotnost a přesnost měřidel a měření ve všech oborech, které jsou nám známy. Často se jedná o oblast vědy a výzkumu, techniky nebo hospodářské činnosti. Samozřejmě tuto oblasti upravuje také samostatný zákon.
Modelárna a CNC obrábění FORKLIM s.r.o.
Velkou část úspěchu ve firmě FORKLIM s.r.o., tvoří zkušenost a zručnost pracovníků. Firma byla založena jako malý rodinný podnik, ale postupem času se rozšiřovala až do dnešní velkolepé podoby.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů