W.P.E. a.s. je společnost, která pracuje v oblasti úpravy vody a zaměřují se i na galvanické a mořící linky
V současnosti jsou schopni dodat vám jakoukoliv technologii v oblasti čištění odpadních vod. Možná vás bude zajímat, že zakladateli této společnosti byly právě firmy, které již dlouhé roky pracují v oboru povrchových úprav nebo čištění odpadních vod.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Vše potřebné pro svařování pořídíte u firmy FORMICA WELD
Při sváření se neobejdete bez kvalitních strojů a pomůcek. Jejich široký výběr poskytuje firma FORMICA WELD spol. s r.o., která je zastoupením společnosti FORMICA Nitra. Vyvíjíme a vyrábíme svařovací stroje a materiály pro svařování, ale také bodovací či plazmové stroje. Všechny jsou určeny do průmyslových provozů, které kladou důraz na vysokou ...
FORMICA WELD spol. s r.o.
Chraňte se proti graffiti s firmou SK Fasády
Neúcta sprejerů občas nezná meze. Graffiti se velmi často objevují na prostředcích hromadné dopravy, ale na také na fasádách panelových či rodinných domů. Sprejeři si však neuvědomují, že odstraňování graffiti není vůbec jednoduché. Alespoň v případě, pokud byste se rozhodli k čištění fasády svépomocí. Jestliže se ale chcete graffiti zbavit ...
SK Fasády s.r.o.
Leštění, navařování, gravírování a vždy něco navíc
Důležitou součástí úspěchu průmyslových odvětví je spolupráce s profesionály. Vysoká odbornost dává jistotu, že získáte kvalitu, spolehlivost a dokonalý servis. Přesně tak se dá definovat i společnost NOVAPAX CZ s.r.o. se sídlem v Praze a provozovnou v Kuřimi, která je odborníkem na laserové navařování, leštění i gravírování.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
O kvalitní a přesné plastové výlisky se postará lisovna plastů Josefa Krčmy
Získejte kvalitní plastové produkty přímo od výrobce. Na vstřikování plastů se specializuje společnost Josef Krčma – lisovna plastů, která vznikla už v roce 1995. Provádíme lisování, montáž a kompletaci kvalitních a přesných produktů z různých polymerních materiálů. Lisovna plastů sídlí vde Vsetíně.
Josef Krčma - lisovna plastů
Vyrobíme vám pohodlnou kancelář na míru a dle vašich požadavků
Jak se nám to má podařit? Díky naší zakázkové výrobě nábytku. Společnost Vipama funguje od roku 2003 a za svou dobu působnosti získala na síle a vytýčila si základní body, které vždy plnila a také bude nadále plnit. Nejvýše postavený bod, který zaujímá přední místo, je právě spokojenost zákazníků. A právě tu se snaží dodržet v každém ohledu. ...
VIPAMA s.r.o.
Zdravotnické potřeby jednoduchou cestou
Firma ADVAMED s.r.o. Praha 10 – Počernice je přímým pokračovatelem firmy COMESA spol. s.r.o. Od svého předchůdce převzala veškeré obchodní kontakty, tudíž může spolupráce opět pokračovat k plné spokojenosti všech zúčastněných stran.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Pro výrobce autosedaček disponujeme širokým sortimentem ochranných povlaků na autosedačky, ale v dnešní době je výroba rozšířena na další obalový materiál: pytle a sáčky nebo pytle na pneu
Často používané ochranné obaly vidíte v autoservisech nebo přímo u výrobce auto sedadel běžně. Používají je snad každý den, takže se jich spotřebuje velké množství. Tento speciální produkt však také musí někdo správně vyrobit. V této oblasti má naše firma mnoho znalostí.
BIPO - PLAST s.r.o. Ochranné povlaky pro autosedačky
Žíhání a pájení v lineární peci provádí firma D&K Brazing z Olomouce
Hledáte firmu, která provádí žíhání nebo pájení kovů? Pak se obraťte na společnost D&K Brazing s.r.o. s provozovnou v Olomouci. Specializujeme se na žíhání a pájení především nerezových materiálů v lineární peci s kontrolovanou atmosférou vodíku a dusíku.
D&K Brazing s.r.o. pájení a žíhání v peci
Kovový nábytek přináší jistotu i pohodu
Zatímco v domácím prostředí si můžeme zvolit nábytek z materiálů, které jsou vůči drsnějšímu zacházení méně odolné, v místnostech veřejných budov je zapotřebí věnovat pozornost i tomuto kritériu. Proto se pro podobné využití volí více kovový nábytek.
Listové pružiny a jejich využití v průmyslu
Firma SV výrobní, s.r.o. se zabývá výrobou listových pružin. Výroba pružin se nezaměřuje jenom na jedno konkrétní odvětví, do kterého by mohla své výrobky dodávat. Společnost dodává výrobky pro společnosti z oblasti železniční dopravy, hutnictví, strojírenství i těžby nerostů a disponuje širokým sortimentem.
Kopírovací stroje a tiskárny Konica Minolta a Develop s veškerým servisem od firmy SAMSONTECH
Autorizovaný prodejce tiskáren a kopírovacích strojů barevných i černobílých, společnost SAMSONTECH, nabízí pouze kvalitní značky špičkových výrobců, ke kterým patří Konica Minolta a Develop. Kromě prodeje je samozřejmostí záruční i pozáruční servis.
Zemědělská technika a náhradní díly známých značek, to je AGRIOLA
Hledáte firmu, která prodává zemědělskou techniku? Obraťte se na společnost AGRIOLA s.r.o. Polešovice v okresu Uherské Hradiště. Zabýváme se nejenom prodejem a distribucí zemědělské techniky po celé České republice, ale poskytujeme také servis a prodáváme veškeré náhradní díly.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Kovoobrábění a moderní technologie
Když se řekne dřevo, tak hned si představíme nábytek a další dřevěné produkty z dílen truhlářů. Ale když se řekne kov, tak za tím se už skrývají mnohem těžší produkty, které jsou součástí kovoobrábění a přinášejí mnoho užitečného do různých odvětví průmyslu. Expertem na kovoobrábění je i firma KOLMETAL, s.r.o. Kolín.
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Kompresory: Prodej i odborný servis od specialisty Techair
Potřebujete kompresor pro jakýkoli účel, ale nevíte si rady s výběrem? Kontaktujte společnost Techair z České Třebové. Ta disponuje spolehlivými kompresory předních značek od tradičních výrobců a proškolení odborníci z oboru vám zde ochotně poradí, jaké typy těchto zařízení se pro vaši potřebu nejlépe hodí.
Techair, spol. s r.o. Kompresory Orlík Česká Třebová
Povrchové úpravy kovů, kamene, cihel a dalších materiálů
Hledáte způsob jak nechat nějakou věc zrenovovat? Potřebovali byste pro svou věc dokonalou povrchovou úpravu? V tom případě se obraťte na opravdové odborníky v tomto oboru. Firma ELNA-renovace s.r.o. se specializuje na povrchovou úpravu a to u různých druhů materiálů. Provádí pískování, tryskání suchým ledem, metalizaci, nástřik i nátěr.
ELNA-renovace s.r.o.
Výroba různých druhů palet podle přání odběratelů
Když se řekne europaleta, tak jde o čtyřstrannou dřevěnou paletu splňující mezinárodní předpisy, tedy normy, která je vhodná i pro manipulaci s vysokozdvižným vozíkem. Pro uspokojení požadavků každého zákazníka se vyrábí různé druhy palet, které se liší rozměry, nosností, hmotností, celkovým zpracováním a konečným využitím. A široké spektrum palet ...
Náhradní zdroje – firma KOVER, spol. s r.o.
Firma KOVER, spol. s r.o. představuje sestavu Jablotron. Nejnovější řešení v sortimentu zálohování čerpadel. Celá sestava obsahuje nízkopříkonové čerpadlo, řídící jednotku, zálohovací akumulátor a potřebná teplotní čidla pro regulaci a ovládání čerpadla. Tato sestava zajišťuje komplexně řízené zálohované čerpadlo včetně základní regulace. Má také ...
KOVER, spol. s r.o.
Snížení hluku ve výrobě od českého dodavatele s dlouholetou tradicí
Silné zvuky nemají vhodné působení na lidské zdraví. Lidé, kteří v tom žijí, vědí svoje a měnili by za klidné prostředí okamžitě. Lépe, než stěhováním, jde hluk řešit odhlučněním. A o to se postará společnost ROMAn s.r.o., která odhlučnění provádí již od roku 1992.
ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály
Výroba šedé lepenky
Chráníme naše lesy, a proto se opětovně snažíme zpracovat jakýkoliv časopis, noviny nebo jinou formu papíru a vytvořit z toho kvalitní lepenku, která se dá nadále použít jako nový výrobek. Vyrábíme lepenky v šedé, hnědošedé, bílošedé nebo dekorativní barvě. Můžeme zajistit ručně vyráběnou kartonáž potahovanou nebo speciální slepovanou lepenku.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Spolehlivá čerpadla a čerpací techniku seženete ve Vrchlabí
Sháníte kvalitní čerpadla a čerpací techniku nebo potřebujete opravit svou stávající? Chcete mít jistotu ověřených produktů od zkušených dodavatelů, ale zároveň nemáte zájem za zboží ani za opravy vydat zbytečně moc financí? Obraťte se tedy na společnost Čerpadla Vrchlabí, která v oboru čerpací techniky, rozvodů a čištění vod pracuje již přes ...
ČERPADLA VRCHLABÍ s. r. o. Čerpací technika
Dřevěné palety na míru nabízí VPS J&M s.r.o.
Dřevěné palety se hodí pro skladování a převoz zboží, ale i pro výrobu nábytku a zajímavých doplňků do bytu. Sháníte i vy kvalitní dřevěné palety a nevíte na koho se obrátit? Spolehněte se na českého výrobce palet firmu VPS J&M s.r.o.. Nabízíme vám standardní palety, europalety i atypické palety na míru, to vše levně a v krátkém termínu.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Přístupové systémy od českého výrobce mají mnoho výhod
Uvažujete o tom, jak nejlépe zabezpečit objekt, ve kterém pracujete či žijete? Potřebujete mít kontrolu nad pohybem osob v daném objektu? Chcete mít evidenci docházky zaměstnanců a díky tomu připravené podklady pro výpočet mezd? Pak nesmíte zapomenout na kvalitní přístupový systém. Jak si ale vybrat z široké nabídky ten nejlepší? Odpovědi ...
Hydraulika, projektování i servis a náhradní díly. To vše zajišťuje Ekosys
Hledáte firmu, která vyrábí hydraulická zařízení? Obraťte se na společnost Ekosys, s.r.o.! Soustředíme se na projektování, výrobu a montáž, ale zajistíme i servis hydrauliky a pneumatiky. Dodáváme také náhradní díly pro strojírenský průmysl, zejména v oblasti hydraulických a pneumatických zařízení.
Analýza vína - profesionální měřicí přístroje pro vinaře od světového výrobce
Vinařství sebou přináší nejen pěstování kvalitních odrůd hroznů, ale také pečlivost, profesionalitu a vybavení, díky kterému přistanou na pultech jenom ty nejkvalitnější vína. K vybavení proto patří i měřící technika jako kvalitní profesionální měřicí přístroje používané ve vinařství. Měřicí přístroje pro vinaře přímo od světového výrobce, to je ...
Hanna Instruments Czech s r.o. Laboratorní přístroje eshop