Výstavba sociálního bydlení, ubytoven, škol i domovů pro seniory
Firma PKD, s.r.o. se zaměřuje na výstavbu. Postaví jak rodinný dům, tak také ubytovnu nebo zařízení pro sociální bydlení. Důležitým aspektem pro hodnocení staveb je samozřejmě finanční otázka. Tu výrazně ovlivňuje fakt, že firma pracuje na jiném systému výstavby. Dokáží tak postavit objekt nejen během pár dní, ale také za nízké finanční náklady. ...
Kompletní stavební práce a kanalizace
Touha po vlastním domě bývá mnohdy nerealizovatelná nejen kvůli financím, ale třeba i kvůli tomu, že si netroufáte na stavbu svépomocně. Naštěstí však tento problém můžete velice rychle vyřešit a kromě stavby domu na klíč si můžete nechat zrealizovat i veškeré inženýrské sítě. A tyto služby v jednom poskytuje firma jednatele Karla Rulfa, RULF Nová ...
Dřevěné pergoly Hradec Králové
Firma Jaroslav Nálevka sídlí nedaleko Hradce Králové a specializuje se na výrobu různých produktů ze dřeva. Mezi hlavní náplň jejich činnosti patří také výstavba dřevěných pergol, včetně zajištění veškerého příslušenství.
Srubové domy WALFER jsou určeny pro komfortní a ekologické bydlení
Vůně dřeva umí v člověku nabudit příjemnou a pohodovou atmosféru. Tu však nemusíte pociťovat pouze na chalupě nebo v lese. Užívejte si ji denně. Srubové domy WALFER vám dokáží nejen svou vůní, ale především svými vlastnostmi vytvořit pohodlný a kouzelný domov, na který budete pyšní. Srubové domy ocení především lidé, kteří chtějí žít ekologicky i ...
WALFER spol. s r. o. Srubové domy Zlínský kraj
PRIMATEP Teplice – stavební činnost, ale i kompletní péče o komíny
Stavební práce všeho druhu – přesně to nabízí společnost PRIMATEP Teplice. Postaráme se o klasickou stavební činnost, zateplení budov i rekonstrukce bytů. Naším oborem jsou ale i komíny. Na přání klienta zařídíme revize komínů, čištění komínů i jejich montáže.
Výstavba a rekonstrukce komunikací, vozovek a silnic všech typů
Silnice najdete nejenom ve městech, mezi městy, ale také v horách či na místech, kde byste je opravdu nečekali. Jejich výstavba a případná rekonstrukce není nic jednoduchého, a proto zajisté oceníte bohaté zkušenosti specialistů v oblasti pozemních staveb. Takovými zkušenostmi oplývá i firma SILNICE.CZ s. r. o., která dokáže splnit jakékoliv přání ...
Do srubů a roubenek firmy Walfer doporučujeme kamna na dřevo
Krásná dřevěná roubenka na konci vesnice, někde u lesa. Nemusí to být zrovna na samotě, vždyť spoustu srubů a roubenek leží sice blízko přírody, ale také nedaleko civilizace, aby to pro všechny obyvatele takového domova bylo příjemnější. Firma WALFER spol. s.r.o. se zabývá výstavbou srubů, roubenek, chat, ale také velkých, masivních a moderních ...
WALFER spol. s r. o. Srubové domy Zlínský kraj
Stavební firma v regionu Třebíč
Projektování, instalace, zateplování, klasické stavební práce, prodej stavebnin, výstavba krbových kamen nebo stavba novostavby, to všechno jsou služby, které každý den zahrnujeme do naší práce. Naše stavební firma Vesas s.r.o., působí v oblasti Třebíče. Zaměřujeme se na bytovou výstavbu a průmyslové stavby a máme za sebou již mnoho zrealizovaných ...
Hledáte firmu, která vám postaví velkou halu, sklad nebo rozlehlou firmu? Pak se spolehněte na společnost Ruchstav Building a.s.
Zaměřujeme se na všestrannost. Pomůžeme vám v každém ohledu a mnoho z daných staveb stavíme kompletně na klíč. Můžete se spolehnout na odborníka v oboru, který vás nezklame. Realizace stavebních záměrů nebyla nikdy jednodušší.
Plynové kotle, servis plynových kotlů i kominické práce nabízí Antonín Pech
Kotle na plyn, tuhá paliva, biomasu i elektrokotle. Jejich prodej, montáže a servis nabízí firma Antonín Pech. Provádíme instalatérské, zámečnické, zednické, obkladačské, soustružnické i kominické práce. Obraťte se na nás také, pokud potřebujete zajistit čištění komínů nebo jejich vložkování. Prodáváme, montujeme a servisujeme tepelná čerpadla a ...
GARD&N: Vkusná realizace zahrad a veřejné zeleně
Co je součástí každého města i vesnice a pomáhá vytvářet jeho celkový dojem? Je to zajisté veřejná zeleň a také městský mobiliář. Náměstí se spoustou květin, stromů a míst k odpočinku působí vždy lépe, než holá plocha bez čehokoliv živého. Přesně na to myslí společnost GARD&N, která se kromě realizace zahrad soukromých osob zabývá i projektováním ...
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
DAGETT 66 zajišťuje veškeré stavební práce, řezání železobetonu i stavbu obchodních center
Nebaví vás kvůli několika stavebním úpravám obvolávat vždy různé dodavatele? Pak se spolehněte na nás. Veškeré stavební práce, inženýrskou činnost i technický servis zajišťuje DAGETT 66. S námi budete mít vše pohromadě. Zabýváme se také stavbami obchodních center.
DAGETT 66, s.r.o.
Půjčovna stavebního nářadí a mechanizace Veselí nad Moravou, okres Hodonín
Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o. je firma, která vznikla v roce 2000 a úspěšně plní veškeré služby, které jsou s vodohospodářskými stavbami spojené. Budují kanalizace, obecní a městské komunikace, ale mají také půjčovnu stavebního nářadí a ostatní mechanizace.
S opravou vozovky i recyklací živice Vám pomohou profesionálové
Chystáte se stavět příjezdovou cestu nebo budovat novou veřejnou pozemní komunikaci? Potřebujete opravit výmoly či pomoci s recyklací živice? S pokládkami asfaltových neboli živičných koberců a s dalšími souvisejícími úkony vám hravě pomůže pražská společnost Silnice Málek.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Stavební práce Třebíč
Stavební práce zahrnují do svého oboru spoustu náročné a těžké práce, ale také mnoho informací. Znalosti jsou totiž hned druhou věcí, kterou budete potřebovat při stavbě domu, hned po svalech, které jsou první věcí, kterou do stavby domu zapojíte. Takže máme svaly a také znalosti a můžeme začít!
Dodávka ocelových přístřešků
Společnost ST-mont Dačice, s.r.o. staví nejenom ocelové přístřešky, ale i veškeré další průmyslové objekty. Většinou se jedná o výstavbu ze železných a ocelových konstrukcí. Stavby mohou být libovolně velké a investor si může zvolit požadovanou délku i výšku stavby.
Pořiďte si dřevěná EURO okna od tradičního českého výrobce TESKO Kolovrat
Kvalitní česká okna vyrobená českými řemeslníky z výběrového českého dřeva. Taková pořídíte u firmy TESKO Kolovrat s.r.o., která je tradičním českým výrobcem oken pro každý domov. Vyrábíme a montujeme dřevěná EURO okna, vchodové dveře a také tesařské konstrukce. To vše ve špičkové kvalitě. Působíme v Moravskoslezském kraji, zejména v regionech ...
Nejen systémové bednění: Postavte dům na kvalitních základech díky KAPPI CZ Ostrava
Pokud hodláte stavět dům, určitě hledáte firmu, která bude spolehlivá a kvalitně odvede práci. Právě taková je stavební firma KAPPI CZ, s.r.o Ostrava. Mezi námi poskytované služby patří hrubá stavba, systémové bednění, sanace i opravy betonu. Máme dlouholeté zkušenosti a za sebou mnoho spokojených zákazníků. Obraťte se na nás i vy!
Rekonstrukce domů v regionu Třebíč
Hledáte možnost jak opravit svůj dům? Čekají Vás těžké a náročné práce a nechcete se do toho pouštět sami? Neznáte patřičné odborné věci a raději byste to v klidu chtěli přenechat stavební firmě? Pak si můžete vybrat tu naší, stavební firmu Josef Pejchal, která působí v oblasti Třebíče.
Výročí 25 let slaví Stavební firma OSP spol. s r.o. Moravský Krumlov
Stavební firma OSP spol. s r.o. má za sebou úspěšnou historii plnou převratů a zvratů. Do nynější podoby se vypracovala velkou snahou a vysokou pílí a díky tomu může v letošním roce oslavit výročí 25 let od svého vzniku.
Asfaltování chodníků a vozovek kvalitně a pro každého
Stav chodníků i vozovek je vizitkou každé obce i města. Proto by jak občané, tak vedení měst měli dbát na to, v jakém stavu se komunikace v místě jejich bydliště právě nachází. Pro řešení takových problémů je třeba zvolit vhodného a spolehlivého partnera, a tím je právě firma Silnice Málek Praha.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Nízkoenergetické a pasivní domy jsou investicí, která se vyplatí
Investujte do toho nejcennějšího co máte - do zdraví, a vyberte si jeden z nízkoenergetických či pasivních domů, které se v posledních letech těší stále větší oblibě. A není se vůbec čemu divit. Tyto domy seženete za velmi přijatelné ceny, mají nízké náklady na vytápění a jsou šetrné k přírodě.
O sanace budov i další stavební práce se postará BB building sanace Praha
Problém s vlhkostí zdiva vašeho domu či jiné stavby může vyřešit sanace. Pokud vás prosakování vody přes stěny či střechu do domu trápí, obraťte se na firmu BB building sanace, s.r.o. Praha. Specializujeme se na sanace budov a betonových konstrukcí, ale také další stavební práce a rekonstrukce.
Potrubní průmyslové rozvody zajistí firma MONTEMA z Otrokovic
Firma MONTEMA, spol. s.r.o. sídlí v Otrokovicích a poskytuje kompletní služby v oblasti průmyslových odvětví, jako je gumárenství, strojírenství, stavebnictví, potravinářství a chemický průmysl. Zabývá se službami, prací i dodávkou materiálu. Zaměřuje se na potrubní průmyslové rozvody.
Zateplení fasády – nejsnadnější způsob, jak ušetřit za energie
Energetické požadavky se během několika let zásadně změnily. Proměnily se i vlastnosti běžně dostupných materiálů, které jsou na mnohem vyšší úrovni než kdykoli dříve. Právě proto je třeba u starých domů provádět revitalizaci, jejímž cílem je úspora za energie. Základem revitalizace je přitom zateplování fasády.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.