Kvalitní plastové bazény s dlouhou životností díky nejmodernější technologii
Bazény dnes vyrábí a nabízí mnoho různých firem, od velkých řetězců po drobné podnikatele. Specializovaných firem, u nichž se můžete spolehnout na kvalitu, je však pomálu. Společnost Bazény Kostelec, specialista výhradně na plastové bazény, s tradicí již od roku 1994, je jednou z nich. Její majitel, pan Josef Hrubý, nám dal několik typů a rad, jak ...
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Interiérové dveře, vestavěné skříně a designový nábytek na míru
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada se zabývá truhlářskou výrobou již od roku 2010. Každý produkt je vyráběn s nejvyšší přesností. Jedná se o zakázkovou výrobu nábytku, proto je každý kus vyroben speciálně na míru.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Výroba plechových střešních krytin a trapézových plechů
Střecha u každého domu patří k základním stavebním prvkům. Hledáte opravdu jedinečnou a kvalitní střechu, která by vám zajistila dlouhou životnost a odolnost? V tom případě se můžete seznámit s plechovými střešními krytinami a trapézovými plechy společnosti LEGOS s.r.o., která se zabývá jejich výrobou.
Čištění a proplachování trubek, tlakové zkoušky či revize vodovodního potrubí už nemohou být jednodušší...
Představujeme Vám praktický a užitečný produkt společnosti REMS Česká republika s.r.o, výrobce profesionálního nářadí pro instalatéry, topenáře a plynaře. Jedná se o přístroj REMS Multi-Push SL/SLW, určený k čištění a proplachování trubek a pro tlakové zkoušky či revize vodovodního potrubí. Funkčnost přístroje a jednoduchost jeho ovládání překvapí ...
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Český výrobce PE plastových trubek s rekordními dodacími lhůtami
Sháníte výrobce a dodavatele PE plastových trubek pro venkovní tlakové rozvody pitné a užitkové vody, kanalizační systémy, domovní přípojky, uložení kabelů či pro napájení studní? Pak Vám doporučujeme obrátit se na společnost LUNA PLAST a.s., českého výrobce plastového potrubí s tradicí již od roku 1998. Jedná se o specialistu výhradně na tento ...
LUNA PLAST a.s. Výrobce PE plastových trubek
Umělý koberec Playrite je pro tenisové kurty efektivním řešením
Sportoviště a kvalitní sportovní hřiště potřebují nejen sportovní kluby, ale i školy, rekreační střediska a další. Výstavbou, rekonstrukcí a údržbou sportovišť na klíč se zabývá firma Forward tenis. Specializujeme se zejména na bezúdržbové umělé sportovní povrchy, které jsou vhodným řešením pro vnitřní i venkovní sportovní hřiště. Nabízíme ...
Stavba rodinných domů již za 2 měsíce? U dřevostavby to není problém
Uvažujete o novém bydlení? Možnou alternativou může být rodinný dům na bázi dřevostavby. I přes řadu mýtů má totiž toto bydlení mnoho nesporných výhod, které Vám v tomto článku v krátkosti představíme. A pokud se budete chtít přesvědčit všemi svými smysly, doporučujeme Vám navštívit vzorový dům společnosti VEXTA a.s., který naleznete ve středních ...
On-line partnerský portál pro snadné nákupy i informace z velkoobchodu Schachermayer
Schachermayer je velkoobchodní dodavatel pro řemeslníky, firmy v oblasti zpracování dřeva a kovu, průmyslui obchodu. Jedná se o rodinnou firmous dlouholetou tradicí (již šesti generací). V rámci neustálého zlepšování služeb pro své zákazníky dnes provozuje také on-line partnerský portál, který usnadňuje a zrychluje přístup k informacím o ...
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Bezúdržbové umělé i přírodní sportovní povrchy na vnitřní a venkovní sportoviště
Sportovních povrchů je v současné době velmi široká nabídka. Jak se v ní ale zorientovat? Který sportovní povrch bude pro Váš projekt ten nejvhodnější a přitom cenově dostupný a přijatelný? A jak to bude s následnou údržbou postaveného sportoviště? Tyto a mnoho dalších otázek Vám pomůžeme zodpovědět v následujícím článku, který nám pomohl vytvořit ...
Fitness vybavení - pryžové kotouče pro vzpírání, odolné pryžové puzzle a další
Vzpírání, crossfit i bojové sporty si v poslední době získávají čím dál větší oblibu a řada lidí pomalu opouští fitness centra plná moderních strojů a dává přednost cvičení s vlastní vahou nebo olympijskou osou. Fitness vybavení jako pryžové puzzle nebo pryžové kotouče na vzpírání přináší společnost NOKO Servis.
Crossfit podlaha s vysokou odolností, to jsou pryžové desky od NOKO Servis Praha
Pryžové podlahy se vyznačují vysokou odolností, proto jsou také vhodné jako sportovní povrchy, ať už se jedná o posilovny, tělocvičny či např. dnes velmi moderní crossfit cvičení. Vysoce kvalitní pryžové desky pro sportovní podlahy nejen v Praze a okolí dodává a odborně instaluje společnost NOKO Servis s.r.o.
Podlaha pod činky – pryžové desky nebo puzzle s žebrováním, Praha
Podlaha ve fitness centru je velice namáhaná. Proto je zapotřebí položení speciálně vyvinuté podlahy právě pro tento účel, aby se nejen šetřilo celé zařízení, ale také aby byl pobyt v tomto sportovišti příjemným. Pro cvičící i pro obsluhující personál.
Zemní práce, výkopové práce, prodej štěrku i další služby nabízí Miroslav Slabihoudek
Přepravu a recyklaci stavebních odpadů, zemní práce, výkopové práce a další služby pro vás zařídí společnost Zemní práce Miroslav Slabihoudek z města Mníšek pod Brdy. V oblasti zemních a výkopových prací se pohybujeme již řadu let. Jednotlivcům i firmám tak můžeme nabídnout kompletní služby na míru.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Sanitární výrobky, obklady a dlažby
Městec Králové se nachází nedaleko města Hradec Králové. Zde se nachází kamenná prodejna, která nabízí krásný pohled na koupelnové a kuchyňské nábytkové centrum. Obchodní a stavební společnost M&K můžete klidně využít i formou eshopu.
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Představujeme energetické řetězy, které vydrží i v extrémních podmínkách
Společnost CONTRA Praha byla založena v roce 1992. Od prvního okamžiku se zaměřujeme na dodávání zboží z oblasti strojírenství, konkrétně na prodej průmyslových řetězů. V posledních letech zaznamenáváme zvýšený zájem o energetické řetězy. Navázali jsme proto spolupráci s předním německým výrobcem Tsubaki – KabelSchlepp.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Podlahy pro fitness centra či posilovny chtějte jedině od profesionálů, Praha
Zařizujete nebo rekonstruujete fitness centrum, posilovnu nebo jinou sportovní místnost? Pak si zvolte vhodnou podlahu! Je třeba si totiž uvědomit, že podlahy ve fitness centrech a posilovnách jsou vystaveny velké zátěži - jedná se o nárazy těžkých činek a také lokálnímu zatížení v místech, kde je sportovní náčiní uskladněno v době, kdy se ...
Kuchyně na míru podle vašich představ
Kuchyně je jednou z nejdůležitějších částí vašeho domu. Vaříte tu, připravujete zde různé pokrmy, užíváte si gurmánské chvíli a dost možná tu i relaxujete. To je dost důvodů, proč byste se měli v této místnosti cítit více než dobře. To vám zajistí ŠP Truhlářství, které je schopné vám vyrobit krásnou, praktickou a hlavně vysněnou kuchyni tak, jak ...
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Kontaktní místo ČEZ Lety u Dobřichovic zajistí služby zákazníkům
Dodávky, opravy, montáže a rekonstrukce distribučních sítí pro vysoké i nízké napětí. Tím vším se zabývá firma ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. Služby poskytujeme energetickým společnostem, obcím, developerům i drobným stavebníkům. Kromě toho jsme od roku 2005 smluvním partnerem Skupiny ČEZ pro zajišťování služeb zákazníkům.
Výrobky pro bezbariérové stavby snadno z online katalogu Schachermayer
Při realizaci staveb, zařízení a v mnoha různých odvětvích výroby, je potřebný kvalitní a široký sortiment výrobků a služeb. Důležité je také individuální řešení, profesionální přístup a moderní postupy, které vám svými službami a produkty poskytne firma Schachermayer, spol. s r.o.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Vrata na míru vyrábí firma Forte Beroun spol. s.r.o.
Zakázková výroba vrat je typickým příkladem, jak si s něčím poradit, když potřebujete vyrobit přesně druh jisté věci na míru. Halu máte postavenou rychle, ale co potom, když potřebujete vrata na míru? Tento oříšek řeší právě firma Forte Beroun.
Zemní práce Praha – výkop, prodej štěrku i recyklace stavebních odpadů
Společnost Miroslav Slabihoudek poskytuje kompletní zemní a výkopové práce. Stavíte a potřebujete se zbavit vzniklého odpadu? Neváhejte a obraťte se na firmu, která sídlí v Mníšku pod Brdy, ale své služby poskytuje zákazníkům z širokého okolí. Otázka recyklace stavebních odpadů už vás nemusí dále trápit.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Střešní krytina z břidlice dělá majitelům radost dlouhá léta
Břidlicové střechy s sebou nesou spoustu výhod. Mají dlouhou životnost, jsou variabilní, vynikají tepelnou i zvukovou izolací, současně však převyšují ostatní typy krytin co do estetiky. Využitelné jsou v případě různých typů staveb, ať už rekonstruujete nebo máte v plánu novostavbu. Střešní krytina z břidlice se dokáže dokonale přizpůsobit.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Dveře dávají bytu osobitost
Dveře jsou důležitou součástí každého interiéru. Dokáží celkový dojem buď naprosto pozvednout, nebo naopak potopit. Proto společnost ZL interiér s.r.o. nabízí nepřeberné množství různých variant, aby si každý zákazník mohl vybrat opravdu to pravé.
Potrubí z polyethylenu od českého výrobce Luna Plast a.s. na výstavách
Kvalitní potrubí z polyethylenu vyrábí tradiční česká společnost Luna Plast a.s. Pro představení vyráběných trubek je nutné účastnit se výstav a realizovat prezentace přímo u odběratelů.
LUNA PLAST a.s. Výrobce PE plastových trubek
Stavebniny Praha 9 – kompletní sortiment stavebního materiálu
Stavební materiál je žádaný sortiment na všechny stavby, rekonstrukce či jiné úpravy. Nejen zdící a jiné materiály, ale také okna, obklady, dlažby či různé prostředky potřebné ke stavebním pracím uvítáte u jednoho obchodníka. A přesně takové služby poskytuje firma STAVEXA – stavebniny, spol. s r.o. v Praze 9.