Rychle šikovně a přesně vám dodáme, co potřebujete a to za velice krátkou dobu
Snažíme se udržovat vysokou spolehlivost, takže zaručujeme vykrytí jakéhokoliv zboží, které si u nás objednáte do 3 dnů. Mnoho produktů z našeho nabízeného sortimentu máme skladem. Specializujeme se na dodávky manometrů, vodoměrů, a další měřící techniky.
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
Ohraničte svůj pozemek stylových plotem a zábradlím
Ukažte všem okolo, kdy začíná a kde končí váš pozemek. Žádná nemovitost se neobejde bez kvalitních plotů a zábradlí, které dokážou jasně určit, co je vaše, a kam nikdo bez vašeho svolení nesmí. HSV Zámečnictví vám vyrobí kvalitní ocelový plot na zakázku, čímž dodá vašemu pozemku na úplnosti.
Zámečnické práce, výroba ocelových konstrukcí či prodej hutního materiálu
Naše společnost HSV zámečnictví Jičín byla založena již roku 1991 a zámečnické práce jsou naší hlavní činností již od počátku. V současné době sídlíme ve vlastním výrobním areálu ve městě Jičín a pracuje pro nás 5 pracovníků s bohatými a dlouholetými zkušenostmi v oboru.
Výrobky ze skla jsou moderní, čisté a působí svěžím designem, využijte je jako zábradlí, dveře nebo schody
Zábradlí, dveře, schody to všechno můžete v dnešní době vyrobit ze skla. Sklo je přírodní velice čistý a moderní materiál. Má hned několik velkých výhod. Vypadá velice efektivně a hodí se do jakýchkoliv prostor. Můžete jej použít v moderní domácnosti nebo také do kanceláří a administrativních prostor.
Dřevostavby od A po Z – návrh, výroba i výsledná montáž
S dřevěnými konstrukcemi se setkáváme v mnoha nejrůznějších odvětvích. Určitě jste se již setkali s dřevostavbami, tolik populárními zimními zahradami, nebo třeba okrasnými altány. Ať už potřebujete postavit jakoukoliv dřevostavbu či konstrukci, pomůže vám společnost IQ KONSTRUKT.
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Výroba dřevěných schodišť, židlí, stolů a atypického nábytku
Tradiční české výrobky jsou stále žádané, neboť splňují náročné požadavky nejenom na kvalitu, ale také na vzhled či cenu. Příkladem toho mohou být produkty Truhlářství pod Budínem, které nespadají do klasického sortimentu nábytku. Jde především o dřevěné výrobky z masivu, které nachází uplatnění jak v domácnostech, tak ve firmách.
Výroba potrubních dílů
Kvalita potrubních dílů spočívá nejen v použitých materiálech, ale také v použité technologii, zkušenostech zaměstnanců a profesionálním přístupu firmy k požadavkům zákazníků. Vaše požadavky splní a kvalitně odvedenou práci poskytne firma ELZA Předměřice, s.r.o.
Instalatérské práce – dodávka, montáž a servis Hradec Králové
Stavby, rekonstrukce či opravy sebou obnášejí také vyřešení vodoinstalace. Než se do něčeho pouštět sami, tak je vhodnějším řešením využít služby profesionálů, kteří vám zajistí poradenství, výběr vhodné technologie a příslušenství a postarají se také o montáž a servis. Instalatérské a další práce vám poskytne firma Pavel Reichl z Hradce Králové.
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Ložiska a řetězy přímo od výrobců dodává Logistar Hradec Králové
Ložiska, řetězy, klínové řemeny, gufera, silentbloky a mnohé další. Na to všechno se specializuje společnost Logistar s.r.o. Hradec Králové. Soustředíme se na prodej a distribuci sortimentu společnosti Rubena a.s., prodáváme ale také výrobky od dalších tuzemských i zahraničních výrobců.
Měřící a regulační technika Hradec Králové
Sháníte v oblasti Hradce Králové solidního dodavatele pro obory instalatérství, topenářství a plynárenství? Pokrytí veškerého zboží z těchto oblastí zajistí společnost MATEP s.r.o. Firma sídlí v Hradci Králové a zabývá se velkoobchodem a dodávkami kompletního sortimentu materiálů pro vodu, topení a plyn.
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
Technologie Grundomat - bezvýkopové práce pomocí zemních protlaků
Zemní protlaky nám přináší mnohé výhody. Díky tomuto způsobu nemusíme kopat hluboko do země, vyvážet veškerou zeminu na hromady a navíc ji opětovně navážet. Tato metoda je zdlouhavá a opravdu náročná na prostor a také na veškerý další servis, práce a finance. Jenomže složitým úkolům je teď konec, protože přichází společnost ZEMPRO - JAHODA, ZEZULA ...
Výroba jednoúčelových strojů, montážních automatů
Hodil by se vám do firmy jednoúčelový stroj? Přemýšlíte a zajímáte se o tyto a podobné produkty? Investice do jednoúčelových strojů a montážních automatů se rozhodně vyplatí a má budoucnost. Obrátit se můžete na společnost UNIREG spol. s r.o., která je špičkovým výrobcem jednoúčelových strojů.
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Kanadské dřevostavby a rodinné domky
Poznejte výjimečný pocit, když poprvé vstoupíte do svého domova. Okouzlí vás příjemná atmosféra, krásný a elegantní dům, který již na první pohled bude lákat svou moderností a přitom bude splňovat prvky útulného a hezkého bydlení. Takové jsou kanadské dřevostavby a rodinné domy, které vám může postavit firma HOLIDAY-PACIFIC HOMES-BOHEMIA, spol. ...
Elektroinstalační materiál pro firmy i domácí pracanty
Společnost EPRO Trutnov s.r.o. je specializovaným velkoobchodem a maloobchodem s elektroinstalačním materiálem. Sortiment zboží zahrnuje od A do Z všechen potřebný materiál, široký sortiment výrobků, příslušenství a dokonce i služeb formou poradenství nebo provedených elektromontáží.
Geodetické práce Hradec Králové
Společnost GON Hradec Králové, a.s. se zaměřuje na geodetické práce. Všechno na zemi má své místo. Každičký centimetr musí být zaznamenán a veden v katastru. Geodézie však také znamená vyhotovování map na základě výpočtů a různých informací z terénu.
GON Hradec Králové, a.s. Geodetické práce Hradec Králové
Velkoobchodní prodej sádrokartónů a izolací po celé České republice
Zdeněk Kozák s.r.o. prodává produkty pod značkou KNAUF. Tato značka je velice známá v oblasti výroby sádrokartónů, fasádních systémů, izolací a veškerého stavebního materiálu. Hodí se pro výstavbu budov ale také pro jejich rekonstrukci.
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
Hydroizolace, zateplení a sanace terasy, balkonu, lodžie a fasády
Potřebujete na svém domě provést kvalitní hydroizolaci? Nebo zateplení fasády? Či sanaci ploché střechy, terasy, balkonu nebo lodžie? V tom případě se obraťte na firmu, POPAS CZ, která sídlí v Trutnově.
Kompletní stavební práce a kanalizace
Touha po vlastním domě bývá mnohdy nerealizovatelná nejen kvůli financím, ale třeba i kvůli tomu, že si netroufáte na stavbu svépomocně. Naštěstí však tento problém můžete velice rychle vyřešit a kromě stavby domu na klíč si můžete nechat zrealizovat i veškeré inženýrské sítě. A tyto služby v jednom poskytuje firma jednatele Karla Rulfa, RULF Nová ...
Dřevěné pergoly Hradec Králové
Firma Jaroslav Nálevka sídlí nedaleko Hradce Králové a specializuje se na výrobu různých produktů ze dřeva. Mezi hlavní náplň jejich činnosti patří také výstavba dřevěných pergol, včetně zajištění veškerého příslušenství.
Kovové konstrukce, které vydrží vše
S ocelovými rámovými konstrukcemi se lidé mohou setkat na mnoha různých místech. Na stavbách, ve školách i při potřebě převážet například koně. V každém případě ale všechny tyto pomůcky musejí mít jedno společné. Tím je kvalita provedení.
Výroba bazénu s kompletním příslušenstvím
Bazén je již běžným komfortem, který zdobí nejednu zahradu. Proto si zákazníci užívají nejen tento komfort, ale i možnosti, díky kterým si můžou vybrat bazén podle svých představ i s veškerým požadovaným příslušenstvím. O kompletní výrobu a servis v oblasti bazénů se prvotřídně postará firma A+M Borovnička.
Kompletní zemní práce i autodoprava - Hradec Králové
Sháníte firmu v oblasti autodopravy? Pak Vám kompletní služby v této oblasti může poskytnout firma AM Gnol s.r.o., která se zabývá přepravou osob, servisem osobních a nákladních vozidel ale zaměřují se také na kompletní provedení zemních prací.
Studnařské práce zajišťuje firma POŽI, která sídlí v Novém Městě nad Metují
Firma POŽI, s.r.o. se zaměřuje na hydrogeologii a zemní práce v oblasti studnařství a hlubinných vrtů pro tepelná čerpadla. Jako držitelé oprávnění Báňského úřadu mohou provádět hlubinné vrty nad 30 metrů. Každou zakázku navíc zajišťují ve spolupráci s hydrogeology od samotné dokumentace, až po konečný výsledek.
Nábytkové kování Hradec Králové
Vše co potřebujete pro svůj dům, byt, dílnu, prodejnu či řemeslo najdete v kamenném obchodě firmy CRATER HK s.r.o., která sídlí ve městě Hradec Králové. Zde provozují kamenný obchod, ve kterém najdete nejrůznější truhlářské potřeby. Nabízí nábytkové kování, stavební kování, spojovací materiál, lepidla, tmely, barvy, nářadí, nástroje a ochranné ...
Úspory - snižování energetických nákladů
Pracujete ve firmě se stlačeným vzduchem? Víte, že je za tím spousta nákladů? Máte toho už dost? V tom případě se můžete obrátit na firmu DOST s.r.o. Nebaví vás placení nepřetržitých výdajů a nákladů? Nechejte si zajistit audit výroby stlačeného vzduchu.