Bezpečnostní dveře do bytu i domu
Vchodové dveře jsou nejdůležitějším prvkem ochrany vašeho bytu a také u rodinného domu hrají důležitou roli. Zloději si totiž často vybírají svůj cíl právě podle toho, jak vypadají dveře, které musí při loupení překonat. Do klasických vchodových dveří se totiž dostanou bez větší námahy za pár vteřin. Nenechte nic náhodě a pořiďte si raději pořádné ...
Železobetonové konstrukce od projektu po montáž
Stavební firma ZIPP Brno s.r.o. se zabývá projektováním, statikou, dodávkou a montáží železobetonových konstrukcí. K další nabídce služeb společnosti patří také autodoprava, pronájmy jeřábů, provozování autodíly a pneuservisu, zámečnické práce a další činnosti na profesionální úrovni.
MANIBS BRNO, spol. s r.o.: prodejce armatur a zařízení pro plyn a vodu  s dlouholetými zkušenostmi
Spojením dvou nejvýznamnějších výrobců speciálních armatur pro plynovody a vodovody v SRN – firem Brüder Mannesmann a IBS Nagel – vznikla společnost MANIBS, která zaměstnává tým techniků s praxí více než 40 let v plynárenském a vodárenském odvětví. Vsaďte na zkušenosti a dlouholetou tradici firmy!
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Pneumatické prvky, ventily, průmyslové armatury a pohony dodává firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o.
Mezi hlavní činnosti této firmy patří dodávky pneumatických systémů. V tomto oboru jsou na českém trhu největším distributorem předního světového výrobce firmy Parker Hannifin. Společnost Parker Hannifin patří mezi hlavní světové dodavatele produktů v oblasti řízení pohybu. Distribuční síť je velice komplexní.
Profesionální uchopovací systémy a upínací technika
Pokud vaše firma hledá pro svoji strojírenskou, automobilovou a další výrobu a činnost kvalitní uchopovací systémy a upínací techniku, tedy chapadla, která mají široké možnosti využití a množství důležitých funkcí, tak produkty a služby firmy Schunk Intec s.r.o. vám zajistí kvalitu, profesionalitu a prestiž.
PVC lamelové clony, protiprůvanové clony, svařovací závěsy
Firma PortaTherm s.r.o. vyrábí, prodává a zajišťuje kompletní servis PVC lamelových clon, předělení prostorů, svařovacích zástěn, svařovacích boxů, kyvných dveří a okenních fólií. Chcete uspořit peníze nebo potřebujete vytvořit hygienické prostředí ve vaší firmě? V tom případě si můžete vybírat z širokého sortimentu PVC lamelových clon a kyvných ...
Hutní a nerezový materiál – Brno
Přemýšlíte, kam v Brně zajet pro hutní a nerezový materiál? Potřebujete ruční nebo elektrické nářadí? Pak pro Vás máme vhodný tip. Využít můžete širokého sortimentu firmy Železářství Skořepka, s.r.o. Firma sídlí právě v Brně.
Komplexní řešení z oblasti geodezie
Geodezie je obor, který se nejvíce operuje v oblasti zaměřování objektů, staveb, pozemků. Vyhotovíme geometrický plán pro: vyznačení a změnu obvodu budovy, rozdělení pozemků nebo změnu hranic pozemků, opravujeme geometrii a polohy nemovitosti v katastrální mapě.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Prodej a výroba žuly, žulové kameny, atypické žulové produkty a zakázky na míru
Žula patří mezi přírodní materiály 1. jakostní třídy, které se využívají již staletí. Díky skvělým fyzikálním vlastnostem patří mezi oblíbené produkty hodící se na různé druhy staveb a dalších projektů. O vaše představy na míru se postará společnost MS Trade Company, s.r.o.
Zakázková zámečnická výroba - nerezové zábradlí, nerezové schodiště, ocelové schody, brány a ploty
Zámečnictví a kovovýroba, dva obory, které na první pohled nemají moc společného. Ovšem společnost RS evostyl s.r.o. Vám dokáže pravý opak. V jejich firmě se totiž tyto dva obory skvěle doplňují. Firma zpracovává nerez, ocel, hliník a mosaz a věnuje se především interiérovému provedení schodů a zábradlí, ale i exteriérovému provedení bran a plotů.
Kamenné koberce PRESSTONE  – to je nabídka IP TRADE BRNO s.r.o.
Pokud uvažujete o nových venkovních dlažbách, vnitřních podlahách nebo rekonstrukcích povrchů, mohou být kamenné koberce to pravé pro Vás. Pokládka kamenných koberců sice není jednoduchou záležitostí, avšak stačí si pozvat odbornou firmu, která vše profesionálně zvládne na jedničku. Přesně tyto služby nabízí společnost IP TRADE BRNO s.r.o. se ...
PRESSTONE
REMING – profesionální pasířské práce
Již více než čtvrt století spolupráce s odborníky z řad architektů a projektantů na realizaci velmi náročných a atypických zámečnických prací na zakázku. Důraz na každý detail a precizní řemeslné provedení. Tak by se stručně dala popsat činnost společnosti REMING Brno, specialisty na zámečnické a pasířské práce.
REMING spol. s r.o.: Tam, kde mnozí v technickém řešení končí, my teprve začínáme
Naše výrobní firma je na trhu přes 20 let a specializujeme se na výrobu atypických, exklusivních výrobků s vysokou technickou náročností. Nad každou takovou realizací strávíme mnoho projekčních hodin a často vyhotovujeme modely, protože každý takový výrobek je originální. Díky dlouhodobé výrobní praxi jsme schopni realizovat téměř vše technicky ...
Pila Belcredi: kvalitní dřevo a řezivo pro široké využití
Na okraji Brna – Líšně naleznete kompletní sortiment dřeva a řeziva pro různá využití. Optimální produkty za rozumnou cenu zde najdou jak stavební firmy či truhláři, tak i soukromé osoby, které shánějí palivové dřevo pro svou domácnost. Mezi běžné zákazníky patří i majitelé lesů a dřevozpracující firmy.