Chraňte svůj majetek před nezvanými návštěvníky kvalitním oplocením
Kvalitní oplocení je nejen jedním z preventivních opatření proti nezvaným lidským i zvířecím návštěvníkům a ukazatelem výměry pozemku, ale může plnit i funkci estetickou. Ať už sháníte oplocení pro jakýkoliv účel, prvořadým kritériem při výběru plotu je kvalita materiálu, dále pak bezúdržbový provoz, snadná instalace, vzhled nenarušující okolí ...
Elektrické a plynové kotle od jediného ryze českého výrobce Thermona
Věděli jste, že elektrické a plynové kotle jsou v dnešní době většinou dováženy ze zahraničí? Že v ČR existuje jen jediná firma, která si udržela ryze českou kapitálovou účast? Touto výjimkou na tuzemském trhu je společnost Thermona, výrobce a dodavatel elektrických a plynových kotlů pro ohřev vody prvotřídní kvality.
Klimatizace , tepelná čerpadla a rekuperace vám zajistí pohodlný domov a ušetří nemalé finanční prostředky.
Společnost KLIMATIZACE KAPA se specializuje na prodej, montáž a servis klimatizací, tepelných čerpadel, včetně dodávky topení, a zařízení na čištění vzduchu. Novinkou v nabídce firmy jsou také rekuperační jednotky zajišťující nucené větrání objektů s úsporou nákladů na topení. Metoda větrání s rekuperací zajišťuje optimální využití vytvořeného (a ...
K čemu je dobré lamelové zakrytí bazénu a kvalitní bazénové lamely?
Máte na zahradě nebo v domě bazén a rádi byste, aby vám dlouho sloužil bez přehnané údržby a zbytečných výdajů? Dbáte na bezpečnost vašich dětí či domácích mazlíčků? Pak jistě přemýšlíte také o zakrytí bazénu. Skvělým řešením je lamelové zakrytí bazénu, které lze kombinovat také s klenutým zastřešením a dalšími prvky pro důmyslné a přitom úsporné ...
Víte, jak vybrat dveře do interiéru?
Dveře v interiéru jsou podstatným prvkem, při jehož výběru musíme brát ohled nejen na jejich design a způsob otevírání, ale i na další, často opomíjené parametry. Ať už vybíráte dveře do novostavby nebo vás čeká výměna dveří v rámci rekonstrukce, nepodceňte přípravu.
Kvalitní plastová okna a dveře jsou nedílnou součástí energetické úspory
Společnost EVOokna poskytuje komplexní servis v oblasti plastových oken a dveří, žaluzií, rolet, markýz, zimních zahrad a dalších prvků nezbytných pro dokonalý komfort vašeho bydlení a úsporu financí za energie.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Fachkas s.r.o.: Rodinné domy za bezkonkurenční cenu
Stavební firma Fachkas poskytuje komplexní služby v oblasti výstavby rodinných domů na klíč. Specializuje se jak na energeticky úsporné dřevostavby, tak i zděné domy, půdní vestavby, nástavby, rekonstrukce, sanace či cementové a anhydritové lité potěry. Díky metodě Design and Build dostanete veškeré služby za výhodnější cenu oproti konkurenčním ...
Pila Belcredi: kvalitní dřevo a řezivo pro široké využití
Na okraji Brna – Líšně naleznete kompletní sortiment dřeva a řeziva pro různá využití. Optimální produkty za rozumnou cenu zde najdou jak stavební firmy či truhláři, tak i soukromé osoby, které shánějí palivové dřevo pro svou domácnost. Mezi běžné zákazníky patří i majitelé lesů a dřevozpracující firmy.
Byt i dům s.r.o.: Specialista na pasivní a nízkoenergetické domy
Stavební firma Byt i dům s.r.o. provádí veškeré stavební a projekční práce včetně rekonstrukcí, přestaveb a zprostředkovatelské činnosti. Zabývá se výstavbou pasivních a nízkoenergetických domů.
Dřevostavba nebo zděný dům?
Investice do výstavby vlastního domu sebou nese nemalá rizika, se kterými je třeba počítat hned na začátku. Rozhodujete-li se mezi dřevostavbou a zděným domem, zvažte nejprve výhody a nevýhody obou typů staveb. Předejdete tak dalším „skrytým“ nákladům v budoucnu.
Infrapanely ES systems: luxusní skleněné topení do každé domácnosti
Společnost ES systems produkt s.r.o. je český výrobce topných panelů nejvyšší kvality na trhu. V nabídce firmy naleznete nejen nejlevnější skleněné infrapanely, ale i infrasauny, fotovoltaické systémy, termonátěry a regulační techniku.