Vše pro zahradu přináší zahradní centrum GARDEN CENTRUM RAIDA Opava
Hledáte spolehlivé zahradní centrum, kde pořídíte vše potřebné pro vaši zahradu? Navštivte GARDEN CENTRUM RAIDA v Opavě. Nabízíme stromky, keře i květiny, ale také hnojiva, květináče a proutěné výrobky. Kromě prodeje rostlin nabízíme zahradnické a floristické služby.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Kvalitní krmivo pro psy či kočky se vyplatí jim i vám
Domácí mazlíčci se často stávají plnohodnotnými členy domácnosti. Dvojnásob to platí u psů a koček, o které mnozí majitelé pečují skoro jako o vlastní děti. Každý chce jistě svému zvířátku dopřát tu nejlepší stravu a vše, co ke svému zdraví a štěstí potřebuje. K tomu je zapotřebí vybrat si opravdu kvalitní značku krmiv a jejich doplňků. Krmivo pro ...
Pánské obleky na míru vám ušijeme za 3 týdny
Většina mužů si na nákupy a sledování módních trendů příliš nepotrpí. Existuje však něco, co nesmí chybět v šatníku žádného muže bez ohledu na jeho věk či společenské postavení – oblek na míru. Oblek šitý na míru je totiž velmi univerzální kousek, který vám může sloužit desítky let. Kde oblek na míru sehnat za rozumné peníze? Pánské obleky na míru ...
Nové trendy v oblasti krmiva pro psy
Majitel každého psa zajisté ocení kvalitní krmivo, které obsahuje veškeré potřebné vitamíny, minerály a další látky potřebné pro jeho zdraví a aktivitu. Pro velice citlivé pejsky jsou novinkou vegetariánská a veganská krmiva, která můžou obsahovat i hmyzí bílkovinu a nakoupíte je u společnosti Canis Prosper s.r.o.
Zadřený nebo zanesený motor je minulostí. Začněte používat kvalitní oleje a filtry
Co je nejdůležitější pro správnou funkci automobilů, motorek či zahradní techniky? Je to jistě správně fungující motor. Ať už ale máte výkonný naftový motor, nebo dáváte přednost benzínové variantě, pro jeho bezproblémový chod potřebujete kvalitní a osvědčené oleje a maziva. Kde je seženete? No přece u společnosti ADAMEC – ADRO s.r.o. Nabízíme vám ...
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Vhodný obal udělá i z piva luxusní dárek
Každý milovník piva jistě zaznamenal zajímavé obaly, díky kterým je transport z obchodu do ledničky (nebo na některý vhodný schod) pohodlné a snadné. Navíc můžete věnovat pivo jako milou pozornost někomu blízkému. Třeba jako dárek pod stromeček.
Pivobox Model Pack Shop
Velkoobchod krmiv a chovatelských potřeb se postará o vaše domácí mazlíčky
Společnost Canis Prosper prodává krmiva pro psy a kočky, ale i pro ptáky, hlodavce a další zvířata. Kromě toho nabízíme široký sortiment chovatelských potřeb a produktů pro vaše mazlíčky. Na českém trhu působíme od roku 1991. V současnosti máme k dispozici přes 3 000 m2 skladovacích ploch a dodáváme krmiva a chovatelské potřeby do více než 600 ...
Výroba a prodej hydraulických a průmyslových hadic
Hadice nachází uplatnění nejenom v průmyslu, ale také v lékařství, na zahradách a zkrátka všude tam, kde je potřeba přepravit obvykle nějaký druh kapaliny z místa na místo. Firma Semperflex Optimit s.r.o. má v oblasti výroby hadic mnohaleté zkušenosti, navíc díky mezinárodnímu působení je schopna dodat hadice odpovídajícím normám používaných v ...
Grahamové tyčinky pro opravdové gurmány
Opavské tyčinky nás provázejí našim životem opravdu dlouhou dobu. Znaly je naše maminky i naše babičky. Při každém kousnutí uslyšíte křupnutí tyčinky, která se záhy ve vašich ústech rozplyne a zůstane jenom výborná chuť. Bez konzervantů, éček nebo jiné chemie. Čisté, přírodní a pořád skvěle vyvážené svou výbornou chutí.
Svatby na Zámku Zábřeh s kompletním servisem
Nádherná a přepychová svatba na zámku. Kdo by si to nepřál? Chcete mít svatbu ve výjimečném a romantickém prostředí? Možná je to jenom jednou za život, tak proč nevyužít možnosti mít svatbu na zámku? Zámek Zábřeh s.r.o. je pro svatbu jako stvořený. Umožňuje obřad přímo v centru luxusního zámeckého prostředí. Zajistíme k tomu také kompletní servis.
Dopravníkové pásy pro potravinářský, chemický či farmaceutický průmysl
Drátěné i destičkové dopravníkové pásy, které mají využití nejen v potravinářství, farmacii a chemickém průmyslu, ale i dalších odvětvích, seženete u naší společnosti Transportní technika Tůma.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Výroba léčiv, doplňků stravy a kosmetiky
Léčiva, kosmetika, různé doplňky stravy a další přípravky podléhají přísným kritériím v oblasti technologických a hygienických norem a také vyžadují potřebnou certifikaci. Čeští výrobci, mezi které patří také Galenická laboratoř Ostrava, náleží mezi farmaceutické špičky. Splňují veškeré požadavky a přísné podmínky pro co nejkvalitnější výrobky, ...
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Zabezpečení našeho domova, zajistěte dveře, branky nebo vrata kvalitními zámky
Ochrana vlastního bezpečí se v první řadě týká našeho domova. Firma Stores Bruntál, s.r.o. se věnuje velkoobchodnímu a maloobchodnímu prodeji železářského zboží. Najdete u nich maloobchodní prodej ručního a elektrického nářadí a spojovacích materiálu nebo také prodej stavebního kování.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Moderní přepravní balení do ochranných tepelně smrštitelných fólií
Posilujeme trend moderního přepravního balení strojního zařízení, produktů těžkého strojírenského průmyslu a balení dopravních prostředků do ochranných tepelně smrštitelných fólií.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
V naší nabídce najdete metráž i oděvní látky
Ušít si něco doma není tak složité. Stačí šikovné ruce a kvalitní materiál a nové originální šaty či halenka jsou na světě. Právě o dodávku kvalitního materiálu se staráme my. Výběr je skutečně pestrý!
Roolltex s.r.o. Prodej látek, galanterie
Hydroponie – moderní pěstování rostlin v interiérech
Zabýváme se pěstováním rostlin pomocí metody hydroponie. K tomu nabízíme širokou škálu okrasných nádob. Služby se týkají návrhu, realizace, kompletního servisu, následné péče o rostliny nebo pronájmu květin či prodej květin a nádob.
Pečené speciality, možno objednávat online přes e-shop s osobním odběrem v Ostravě Petřkovicích
Také Vám v oblasti pečených specialit a jiných uzenin občas chybí klasický a tradiční postup? Přírodní a plná chuť, stejně tak, jako tomu bývalo v minulosti, kdy se ještě tolik žádné jídlo nešidilo a nepřidávalo se do něj samých éček a dalších konzervantů.
Zámečnictví Karel Bartoš – zámečnické práce na míru vašim potřebám
Potřebujete vyrobit klíč, který by pasoval do starého zámku? Nebo chcete vyměnit či sjednotit vložky v domě? Kompletní zámečnické práce vám nabízí Zámečnictví Karel Bartoš Ostrava. Zakládáme si na individuálním přístupu a dobře odvedené práci. Poradíme si s výrobou klíčů a autoklíčů, nouzovým otevíráním dveří i montáží a servisem zámků. To vše ...
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Kvalitní sádlo vyrábí a po celé republice rozváží Řeznictví Janus
Čisté škvařené sádlo, sádlo se škvarky, ale také škvarky a škvarkovou pomazánku vyrábí Řeznictví Janus, tradiční výrobce vepřového sádla. Sádlo rozvážíme po celé České republice a dodáváme jej velkoobchodům, velkoskladům i obchodním řetězcům, které sádlo prodávají pod svou značkou. Najdete nás také ve vlastní prodejně v Petřkovicích.
Železářství Stores Bruntál je tu pro váš praktický život
Je všude kolem nás, ale jeho přítomnost si neuvědomujeme. A přesto bychom se bez něj obešli jen stěží. Řeč je o železářském zboží, které vám v maloobchodním i velkoobchodním prodeji nabízí společnost Stores Bruntál.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Montované konstrukce, spojovací a upevňovací materiály
Stavíte dům a přemýšlíte, jak nejspolehlivěji vyřešit jeho technické vybavení? Pokud rádi sázíte na kvalitu a zkušenosti, můžete se obrátit na společnost Metalfix, která vám zajistí pevné montované konstrukce, kotvy a hmoždinky, objímky pro potrubí a další spojovací materiál i nářadí, které vám při stavbě vyřeší řadu věcí.
Zadlabávací a vícebodové zámky pro zajištění bezpečnosti
Zámek je často jediným prvkem, který chrání objekt před vniknutím cizích osob. To je také důvod, proč by výběr zámku měl být pečlivý a uvážlivý. Ať už stavíte či rekonstruujete, vždy se budete muset potýkat s problematikou výběru zámku do interiérů a především do vstupních dveří. Skvělou volbou jsou zadlabávací zámky, ideální pak vícebodové, které ...
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Dřevoprodej Jiří Hrůza: Stavebně truhlářská výroba a dřevo
Dřevoprodej Ostrava je dlouholetým dodavatelem dřeva určeného na stavební využití, ale také dodavatelem stavebních truhlářských výrobků. Kromě samotného prodeje můžete využít i odborné poradenství, díky kterému se naučíte dřevu rozumět, a stane se součástí vašeho prostředí. Největší výhodou je, že nemusíte nakupovat pouze přímo na prodejně v ...
Nechejte si vyrobit snubní prsten svých snů
Kde Vám snubní prsten vyrobí dle Vašich požadavků a Vašich přání? Přece ve firmě Zlatnictví a svatební salon ADONIS. Zlatnická dílna se zaměřuje na výrobu snubních prstenů přímo na míru, zatímco ve svatebním salonu Vás na svatbu krásně obléknou. Ve Frenštátě pod Radhoštěm pořídíte také veškeré doplňky, kytice a mnoho dalšího.
Kvalitní pánské obleky i ručně šité obleky na míru od firmy Liptex Trading
Pánové, hledáte oblek, ve kterém uděláte dojem? Pánské obleky konfekčních velikostí nebo ručně šité obleky na míru té nejvyšší kvality seženete u firmy Liptex Trading. Obleky od této moravskoslezské společnosti jsou elegantní, vycházejí z posledních trendů a jejich hlavním úkolem je vylepšit vaši image. Nebojte se hodit do gala, kvalitní pánské ...