Materiály a technologie pro balení, polygrafii i reklamu od předního dodavatele
OSPAP a.s. je předním dodavatelem obalových materiálů, grafických a kancelářských papírů a také materiálů a technologií pro výrobu reklamy.
Nezahlcujte se chemií, oddejte se DARŮM KRAJE
Nebuďte otroky masové společnosti a jejich chemických výrobků. Poslední dobou jsme svědky odhalování nekalých praktik výrobců potravin. Zakázané chemikálie v potravinách, šizení gramáží nebo klamání spotřebitele - to je jen malý výčet prohřešků zjištěných Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí. Nebuďme lhostejní k tomu, co jíme. Jezme jen ...
Plastový zahradní nábytek pro relaxaci, přepravní košík pro usnadnění práce
Domov, to je tam, kde se cítíte nejlépe. Udělejte ze svého domu či bytu útulný prostor k bydlení, kam se budete rádi vracet. Zařiďte si místečka pro relax, třeba pomocí plastového zahradního nábytku. Starejte se o květiny a zařiďte si svou oázu klidu. To vše s pomocí IDEA GROUP.
Pneumatiky na vysokozdvižné vozíky s 5x delší životností a full servisem přímo u zákazníka
Sháníte spolehlivou manipulační techniku pro bezproblémový provoz? Obraťte se na firmu Zdeněk Kubík, která zajistí jak prodej kvalitních vysokozdvižných vozíků a další manipulační techniky, tak i odborný servis a opravy.
Je „halal maso“ skutečně důvodem k obavám?
Halal neboli „povolený, přípustný“, je pojem nejčastěji spojovaný s potravinami. Označuje takové výrobky, které jsou muslimům povoleny konzumovat či používat, neboť jsou v souladu s islámskými požadavky Šaria. Termín halal maso vyvolává u „nemuslimů“ mnohdy rozporuplné reakce, především z důvodu rituální porážky zvířat. Je ale proč se obávat?
Kvalitní, funkční a atraktivní obaly s ofsetovým tiskem, které zaujmou
Společnost TOP TISK obaly je moderní flexibilní firma, která produkuje obaly z hladké lepenky ve vynikající kvalitě. S TOP TISKem se v českém polygrafickém a obalovém průmyslu setkáváme již od roku 1999.
Pivovarský dvůr Chýně: k vynikajícímu jídlu patří jedině vynikající pivo
Chýně u Prahy představují únik od světa nedaleké betonové džungle hlavního města. Tato vesnička byla kdysi pravěkým sídlištěm a nachází se v ní první nálezy pravěkých pecí na železo v České republice. Chýně se ale nechlubí jen pravěkým nalezištěm, nabízí toho mnohem více. Nachází se zde totiž restaurace a pivovar Pivovarský dvůr.
Pro pořádek a čistotu je třeba používat program kvalitní průmyslové hygieny
Když chcete i ve velmi náročných provozech udržovat pořádek a čistotu, je třeba mít po ruce velmi kvalitní čisticí prostředky a prostředky pro průmyslovou hygienu. Takové, které se nezastaví před ničím, a žádná skvrna, dokonce ani ta od olejů či maziv, před nimi nezůstane v bezpečí. I ty nejnáročnější požadavky splňují papírové průmyslové utěrky, ...
ZVG CZ s.r.o.
Luštěniny prospívají zdraví. Je ale důležité vědět, jak na ně
Potravina, která je nutričně velmi důležitá, obsahuje esenciální aminokyseliny nutné pro správnou výživu, a dokonce i skvěle chutná? Že taková neexistuje? Omyl. Přesně tahle kritéria splňují právě u Čechů málo oblíbené luštěniny, které by neměly chybět v žádném jídelníčku.
GenSeq s.r.o.
S těmi správnými ochrannými oděvy se nemusíte bát o bezpečí svých zaměstnanců
Dopřejte sobě i svým zaměstnancům bezpečnost při práci. Základní ochranou jejich bezpečí je ochrana kůže. K tomu nejlépe slouží ochranné pracovní oděvy, jednorázové obleky a overaly. Všechny tyto výrobky najdete v nabídce společnosti ZVG.
ZVG CZ s.r.o.
Samolepící bločky - osvěžovač paměti i netradiční dárek
Znáte to, někdo vám volá, aby vám sdělil důležitou informaci. Pakliže máte brilantní paměť, tleskáme. My ostatní potřebujeme informaci zapsat i někam jinam než do mozku, protože právě paměť nás často zrazuje. Patříte-li i vy mezi zapomětlivé, zapište si raději hned, že je nejvyšší čas kontaktovat společnost Lepítka.cz.
Zdravotně nezávadná dětská obuv nemusí být nudná
Vaše dítě je křehká bytost, která se neustále vyvíjí. A je jen na vás, abyste uhlídali jeho správný růst. Víte, že nesprávně zvolená bota může způsobovat deformaci dětské nohy a dítěti tak může způsobit celoživotní následky? Nebuďte lhostejní ke zdraví svého dítěte. Chraňte ho kvalitními dětskými botami. Firmy DEMAR a Coqui, Jonap, Santé… navíc ...
Chia semínka pomáhají nejen při hubnutí
Novinka ve vašem zdravém životním stylu má název chia semínka. Možná jste o nich nikdy neslyšeli a možná jste je ochutnali, aniž byste o tom věděli. V menším množství je totiž obsahuje i pečivo, které je k dostání v pekárnách, obchodech, atd. Semínka chia jsou tak zdravá a tělu prospěšná, že by je do svého jídelníčku měl zařadit každý.
GenSeq s.r.o.
Dětské boty BEFADO jsou navrženy ve spolupráci s ortopedy pro správný vývoj dětských nožiček
Výběr správné obuvi je velmi důležitou součástí péče o zdraví a optimální vývoj stavby těla vašeho dítěte. Značka BEFADO je zárukou, že první botičky budou nejen pohodlné, bezpečné a „trendy“, ale budou splňovat i veškeré požadavky na zdravotní nezávadnost a hygienu.
Víte, jak správně vybrat boty pro děti?
Při výběru obuvi nejen pro děti je třeba zohlednit hned několik faktorů, které mají vliv nejen na pohodlí, ale hlavně na zdraví. Kupujeme-li boty pro dítě, platí obezřetnost dvojnásob. Svaly, vazy i kosti potřebují pro optimální vývoj podmínky, které může negativně ovlivnit především výběr nevhodné obuvi. A jak tedy vybrat správné boty pro děti?
Tašky, sáčky, fólie, pytle i lepicí pásky pro každodenní využití v mnoha odvětvích
Společnost OBALY GREIT má více než dvacetileté zkušenosti v oboru obalových materiálů. Její sáčky, lepicí pásky, tašky, fólie a strečové pytle jsou praktickými pomocníky pro převoz či přepravu zboží a pro kancelářské i průmyslové využití. Chcete-li něco speciálního, pak společnost OBALY GREIT zajišťuje také potisk lepicích pásek, tašek, sáčků i ...
Boty dětem: kvalitní zdravé boty pro děti každého věku
Internetový obchod Boty dětem nabízí pestrý sortiment dětské obuvi a oblečení splňující veškeré zdravotní i bezpečnostní požadavky. Za rozumnou cenu zde můžete nakoupit kvalitní boty pro děti, punčocháče, ponožky a návleky, ale i např. mikiny, trička či pláštěnky od renomovaných výrobců.
Velkoobchod s mléčnými výrobky a uzeninami české výroby pro Znojmo a okolí
JIMA – SPOL, s.r.o. je součástí skupiny Interlacto a zajišťuje dodávky kvalitních mléčných, uzenářských a lahůdkářských výrobků od prověřených českých výrobců do prodejen a provo-zoven na Znojemsku a v Moravském Krumlově.
Chcete být zdraví a psychicky v pohodě? Vyzkoušejte stravování podle 5 elementů
Zní vám to jako jedna z dalších „zaručených“ diet, kterými jsme každodenně prostřednictvím médií bombardováni? Omyl. Stravování podle 5 elementů vychází z poznatků tradiční čínské medicíny a přirozených metabolických procesů, jejichž vyvážení je nezbytné pro správné fungování vnitřních orgánů i psychiky.
BTGreen přináší nápady pro vaši zahradu
Zahradní skleníky a pařníky prvotřídní kvality, různé druhy závlah, stínící technika, zahradní nábytek, dětská hřiště, profesionální grily a spousta dalšího zahradního vybavení, to je nabídka společnosti BTGreen, specialisty na vybavení vašeho pozemku. O prvotřídní kvalitě produktů i služeb svědčí nejen výběr materiálů a precizní zpracování, ale ...
Videochůvičky spolehlivě pohlídají vaše dítě
Naše maminky to s námi neměly jednoduché. Nesměly z nás spustit oči, a když se třeba jen na krátkou chvilku otočily, měli jsme hned „bebí“. Vy si však s tímto problémem už nemusíte lámat hlavu. Dnešní moderní doba nabízí mnoho přístrojů, které dohled nad malými dětmi zjednoduší. Jedním z těchto přístrojů je revoluční videochůvička!
Orientační a informační systémy pomohou zákazníkům snáze najít vaši firmu
Orientační a informační systémy se ukazují jako čím dál důležitější prvek v prezentaci moderních a úspěšných firem. Ať už jde o orientační systémy jako tabule, cedulky na dveřích, piktogramy, a označení vstupů, aby k nám zákazníci snadno trefili, nebo o informační systémy ve formě reklamních ploch všeho druhu od plakátů a vitrín až po bannerové ...
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha
Kvalitní podlahy pro váš pohodlný život od Renoglob s.r.o.
Výběr vhodné podlahy se nevyplácí podceňovat. Kvalitní podlaha položená zkušenými podlaháři vám bude dlouho a dobře sloužit a zároveň se může stát designovým interiérovým doplňkem. Společnost Renoglob dodává a pokládá podlahy různých materiálů i dekorů a dokáže pomoci i s optimálním výběrem šitým na míru vaší domácnosti či provozovně.
Vánoční pohlednice Konta Bariéry, potěší a pomůže ...
Stačí vám dvacet korun, abyste udělali radost sobě i jiným. Za dvacet korun totiž dostanete vánoční pohlednici Konta Bariéry a umožníte tak bezbariérové úpravy škol po celé republice.
Originální cukrovinky všech chutí, tvarů a barev
Ať už sháníte originální cukrovinky pro prodejnu, cukrárnu či jako dárek pro děti a hravé dospělé, vsaďte na produkty od společnosti MP Sweet, ze kterých si vybere každý. V sortimentu najdete jak klasická lízátka, pendreky, žvýkačky nebo želé, tak i atraktivní originální sladkosti, vše v prvotřídní kvalitě.