Relax, rodinná dovolená i firemní akce pod střechou hotelu Všemina
Pro milovníky zážitků přímo v krásném kraji naší země, uprostřed Hostýnských a Vizovických vrchů, je připravených mnoho skvělých možností. Můžete se těšit na wellness pobyty, rodinnou dovolenou, rybaření, cyklistiku, turistiku, ale také uspořádat nezapomenutelné teambuildingy i další firemní akce. Moderní zázemí a kvalitní péči pro hosty poskytne ...
Lanové centrum Lanáček Otrokovice nabízí zábavu pro celou rodinu
Hledáte místo, kde se vaše děti zabaví a vy se nebudete muset strachovat o jejich bezpečí? Navštivte dětské lanové centrum Lanáček Otrokovice, který je součástí cyklotrasy Baťův kanál. Na děti tu čeká lanová dráha s překážkami. Součástí areálu jsou i další atrakce pro děti i dospělé a nekuřácká restaurace.
Necestujte po Moravě, zažijte ji!
Ta jižní Morava, je jistě krásná zem, posázená vinohradem. Stará lidová píseň má platnost i v dnešních dobách. Morava nabízí spoustu krás přírodního charakteru, ale skrývá také unikátní možnost ubytování. V Ostrožské Nové Vsi nebudete za turistu, ale naopak se budete cítit jako správný Moravák či Moravačka.
Jízda vláčkem přináší netradiční zážitky i detailní prohlídku měst Olomouc, Luhačovice a Hodonín
Při výletě nebo návštěvě cizího města toho obvykle chcete stihnout co nejvíc. Chcete vidět nejdůležitější památky, prohlédnout si historická náměstí, poznat atmosféru města, ale také zavítat do krásných parků či zoologických zahrad. Jak ale vše stihnout v jeden den? Máme pro vás řešení. Vyhlídkový vláček Moravský drak Vám zajistí prohlídku toho ...
Úspěšná tenisová kariéra začíná ve SPORT KLUBU Mladcová
Špičkoví tenisté potřebují už od útlého dětství to nejlepší zázemí a trenéry. Ve zlínském SPORT KLUBU Mladcová to víme, a proto malým nadějným sportovcům poskytujeme kvalitní kurty, ty nejlepší trenéry a týmovou podporu. Nezapomínáme ale ani na amatérské tenisové nadšence, kteří si u nás po odvedené práci na kurtu mohou dopřát také odpočinek.