Služby odborné technické podpory jsou na dosah i vám
Společnost TÜV SÜD není na trhu žádným nováčkem. Ba naopak, naše působení se datuje už od roku 1866. Našim zákazníkům poskytujeme komplexní služby v oblasti nezávislého ověřování, auditu, správy vozového parku a dalších služeb, které vaši firmu pozvednou opět o něco výše.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Kopírování, tisk, skenování, pronájem tiskáren i servis v Praze
Provoz kanceláří a firem sebou přináší i různé administrativní činnosti jako třeba kopírování, skenování, tisk. Provoz vlastní tiskárny sebou přináší i další starosti jako servis a výměnu tonerů. Abyste se těmto starostem mohli vyhnout, můžete využívat služby tisknutí, kopírování a skenování jinde nebo řešit pronájmem tiskárny, o kterou se sami ...
Měření hluku i vibrací - naše zkušebna dovolí uvést na trh pouze bezpečné a kvalitní produkty
V dnešní době jsou lidé čím dál více obklopeni všelijakou technikou, různými stroji, auty a podobně. Z toho plynou i značná rizika, která jsou s užíváním těchto výrobků spojena. Je proto potřeba, aby byly na veřejnost pouštěny pouze takové stroje, které co nejméně škodí lidem a okolí. Je proto nutné podrobovat určité výrobky zkoušce, která ověří, ...
Státní zkušebna strojů a.s. TECHNICKÉ ZKOUŠKY STROJŮ A VOZIDEL
Schvalování zvláštních vozidel i technické zkoušky strojů
Používání zemědělských strojů a techniky nám sice usnadňuje život, zároveň s sebou přináší i nejrůznější rizika. Je tedy potřeba, aby se na trh dostávaly a používaly jen stroje, které prošly zkouškami ověřujícími jejich bezpečnost. Provádí je Státní zkušebna zemědělských, potravinářských a lesnických strojů, a.s.. Zajišťujeme schvalování ...
Státní zkušebna strojů a.s. TECHNICKÉ ZKOUŠKY STROJŮ A VOZIDEL
Potisk textilu a dalších reklamních produktů, sítotiskové práce
Potisk textilu je velice oblíbenou záležitostí. Specialistou na sítotiskové práce je společnost Obchodní a reklamní agentura Karel Šubrt. Zabývají se potiskem na veškerý textil, trička, mikiny, čepice, tílka, ale také na další reklamní předměty. Vyberte si krásně barevné tričko a nechejte si jej potisknou dle vaší představy. Hodí se pro reklamní ...
Obchodní a reklamní agentura Karel Šubrt Praha potisk triček
Agenturní zaměstnávání, světová jednička ve specializovaném recruitmentu a HR consultingu
Společnost ManpowerGroup, spol. s r.o. představuje nové portfolio hledání zaměstnání a také hledání zaměstnanců. Tato společnost funguje obousměrně, takže je zde možnost z pohledu jedné strany hledat zaměstnání a z pohledu druhé hledat vhodné a přijatelné zaměstnance.
Navigační systémy na sloupech veřejného osvětlení od PUBLICITARIA Praha
Společnost Publicitaria Praha nabízí už 25 let svým klientům možnost vytvoření navigačních systémů na sloupech veřejného osvětlení v celé řadě měst a obcí v České republice. I v době GPS navigace tato služba neztratila na svém významu a je o ni stále zájem.
Pronájem a montáž party a cateringových stanů pro vaše venkovní akce
Chystáte oslavu, svatbu, večírek či jinou společenskou událost pod širým nebem? Společnost M.P.M. se zabývá komplexním zajištěním party a cateringových stanů, od jejich pronájmu přes montáž až po jejich dekoraci, instalaci pódií či vytápění.
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Party stany a montované haly – řešení pro všechny venkovní akce
Pořádáte velkou firemní akci nebo večírek, organizujete setkání s větším množstvím přátel a nebo hledáte vhodné místo pro svatbu? Nebo organizujete sportovní akci, a potřebujete zajistit zázemí pro účastníky? Vhodným řešením jsou party stany, které dobře poslouží i v případě, že potřebujete náhle vyřešit nedostatek prostoru.
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Znovuotevřený hřbitov Strašnice umožňuje nově pietní rozptyl a vsyp popela
V říjnu minulého roku se po několikaleté rekonstrukci otevřel hřbitov Strašnice v Praze. Uzavřený byl od roku 1945, měl být zlikvidován a na jeho místě mělo vyrůst sportoviště. Z plánů sešlo, hřbitov pustnul, ale roku 2002 byl prohlášen za kulturní památku a zrekonstruován. Nyní se používá k uložení zpopelněných ostatků, nově umožňuje také vsyp ...
Odborné nakladatelství pro preventivní a osvětové publikace
Partneři IV-Nakladatelství s.r.o. jsou renomované organizace garantující odbornou stránku všech vydávaných titulů. Regionálně se vydávají různé publikace, které jsou zdarma přístupné na veřejných místech.
IV-Nakladatelství, s.r.o. Preventivní a osvětové publikace
Výroba a tisk samolepicích etiket a dalšího zboží – 28 let působení na trhu
Provoz podnikatelské a jiné činnosti vyžaduje také provoz různých druhů systémů, jako jsou pokladny či tachografy. Kromě toho také označení zboží či služeb nebo příslušenství k různým akcím. K těmto účelům potřebujete papírovou formu příslušenství, o které se postará firma TECOM paper s.r.o.
Pietní průběh obřadu, pohřební služby a pomoc s přípravou pohřbu
Smutnou povinností pozůstalých je prokázat zesnulému úctu pietním průběhem smutečního obřadu. Pomoc s přípravou pohřbu a ostatní pohřební služby nabízí Pohřební ústav hlavního města Prahy.
Telekomunikační zařízení Praha vám poskytne kompletní servis služeb
Právě vývoj a vývin technologií posouvá také tuto společnost neustále kupředu. Musejí dobře znát veškerou danou problematiku a učit se neustále novým věcem v této oblasti. Proto také nevynechávají žádná školení a snaží se být vždy kousek popředu.
BROTEL, s.r.o. Telekomunikační zařízení Praha
Adecco: Personální agentura s lidským přístupem
Poskytneme vám pomocnou ruku při výběru práce či zaměstnanců. Jsme personální agentura Adecco, která v České republice pomáhá zaplňovat pracovní trh už od roku 1992. V naší databázi na vás čeká mnoho volných míst nebo ideálních zaměstnanců. Tak na co ještě čekat?
Hledáte nové obchodní partnery nebo zajímavé produkty, které u nás nenajdete?
Jak ale získat veškerý přehled o těchto obchodnících? Jak se mezi nimi vyznat a ještě hůře, jak je vlastně kontaktovat? Na tyto otázky známe odpověď. Ecoplus International Tschechien s.r.o. je společnost, se kterou v těchto ohledech můžete úzce spolupracovat.
Jak na pracovní příležitosti: Stáže ve firmách jsou skvělou možností praxe
Není tajemstvím, že dostatek praxe včetně třeba absolvování stáže ve firmách, jsou velmi podstatným kritériem pro získání pracovní příležitosti. Bez praxe to dnes zkrátka nejde a absolventi, byť prestižních škol, se v určité chvíli často dostávají do nelehké situace – zaměstnavatelé o ně jednoduše nestojí z důvodu nedostatku praktických ...
AVE CZ – úklidové služby, technická správa budov i další služby pro úspěch vašeho podnikání
Společnost AVE CZ patří již od roku 1993 k jedničce v oboru odpadového hospodářství po celé České republice. Protože se ale snažíme vyhovět všem vašim požadavkům a podpořit vaše podnikání, nabízíme vám i další užiteční služby. K dispozici je vám tak naše technická správa budov či úklidové služby, rádi pro vás ale zajistíme i schopné recepční, ...
Ochrana majetku a požární služby v jednom? To je Agentura Hřivna Barrandov
Každý z nás si cení svého majetku a chce pro něj zajistit tu nejlepší možnou ochranu. Hrozba požáru, násilné vniknutí do objektu, následná krádež i povodeň. Žádná z těchto pohrom se neohlašuje dopředu a může nás překvapit v době, kdy to nečekáme. Proto je potřeba být na takové nepříjemné události připravený a předem zamezit jejich vzniku. Od toho ...
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Ofsetový tisk, vazba diplomových prací a další knihařské práce od Tomos Praha
Každý je jednou potřeboval nebo potřebovat bude - odpovědi na otázky typu "kde si nechat svázat diplomovou práci", "kde vytisknout svatební oznámení" nebo "kam pro kvalitní vizitky". Nejen v Praze a okolí už si s podobnými odpověďmi dávno hlavu lámat nemusíte. Tomos Praha se totiž profesionálním tiskem a knihařskými pracemi zabývá již dlouhá léta, ...
Tomos Praha a.s. tiskárna a knihárna se 70letou tradicí
Investiční činnost a správu nemovitostí zajišťuje firma A.K.F. Správa nemovitostí a.s.
Dlouholeté zkušenosti se správou budov jsou naší oporou při dalších jednáních. Mezi tyto služby zahrnujeme správu nemovitostí, prodej a pronájem nebo také údržbu a to po celé Praze. V této oblasti zajišťujeme kompletní servis.
Poslední rozloučení – objednávka a kompletní zajištění pohřbu
Poslední rozloučení se zemřelou blízkou osobou je naší nepsanou povinností. Pohřební ústav hlavního města Prahy pomáhá pozůstalým s kompletním zařízením pohřbu v Praze, včetně kremace či dodání úmrtního listu. Pohřby lze v Praze objednat v 10 objednávkových kancelářích se snadnou dostupností MHD i automobilem.
Hledáte vhodné místo pro své podnikání? Potřebujete kancelář, kontaktní centrum, výdejnu e-shopu nebo obchod?
Podívejte se na možnosti, které nabízí areál BB Centra na Praze 4. Není jednoduché začít budovat vlastní firmu, nebo ji zvětšovat a zajišťovat všechno potřebné k jejímu chodu. Ať už začínáte nebo se rozrůstáte, vždy k tomu potřebujete správné prostory.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Defektoskopie - kurzy a služby nejvyšší kvality přináší DEKRA CZ a.s.
V defektoskopii je hlavní důraz kladen na odbornost. Systém vzdělávání je nastaven tak, že pracovník je po absolvování vzdělávacího programu a získání certifikátu plně způsobilý vykonávat danou činnost bez potřeby dozoru. Aby tomu bylo opravdu tak, je třeba zvolit kvalitní kurzy. Jedním z poskytovatelů, na které se můžete plně spolehnout, je DEKRA ...
Výroba a prodej etiket a jejich možnost využití na milion způsobů
Etikety dneska frčí, tak nebuďte zbytečně v křeči. I těmito slovy by se dala popsat naše výroba a spolupráce se zákazníky. Někteří lidé si totiž dělají zbytečné starosti, přitom v našem sortimentu najdete všechny možnosti a mnoho různých způsobů jak využití tak jejich konečného použití.