Ekologická likvidace autovraku nově na provozovně v Moravském Krumlově
Máte vozidlo po havárii nebo už váš automobil dosloužil a potřebujete zařídit jeho ekologickou likvidaci? Obraťte se na IB – MET, kde se vám dostane kvalitní péče a osobního přístupu. Bez protokolu o ekologické likvidaci, který vystavíme zdarma, není možné automobil odhlásit z registru vozidel.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Vymáhání pohledávek a exekucí s pomocí profesionálů
Situace, kdy je velmi těžké dohodnout se s dlužníky, jsou opravdu stresující a nepříjemné. Pokud se chcete vyhnout zbytečnému stresu a zdlouhavému, často neúčinnému procesu, přizvěte si na pomoc profesionály. Bezpečnostní agentura TRUE AGENCY SECURITY vám při vymáhání pohledávek a exekucí pomůže a svou práci dovede k úspěšnému mimosoudnímu ...
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Bezpečnostní agentura Brno
Zajištění bezpečnosti na různých akcích, kulturních událostech, politických nebo i formou hlídání a střežení majetku a budov, to vše je bohužel v dnešním světě zapotřebí. Proto jsou zde naše komplexní služby, které mohou pomoci každému.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Silikonové náramky na zakázku jako účinný propagační prostředek
Silikonové náramky jsou účinným a cenově dostupným propagačním a reprezentativním prostředkem všech kulturních či společenských událostí i firem či spolků. Díky moderním technologiím lze v krátké době vytvořit velké množství silikonových náramků, které díky přitažlivému vzhledu zaujmou širokou veřejnost. Tyto náramky jsou populární především u ...
IdentCORE s.r.o.
Dopřej svojí značce péči
Jedním ze základů úspěšnosti každé firmy je investice do kvalitní a účinné reklamy. Proto svým klientům nabízíme vytvoření kompletního reklamního servisu pod jednou střechou. Díky tomu budou jednotlivé prvky v dokonalé souhře a reklama přinese efektivní výsledky.
Výkup a likvidace autovraků a technologických zařízení a celků
Likvidace kovového odpadu je žádanou službou mezi jednotlivci i firmami. Kovový odpad obvykle překáží a ať už jde autovraky, stroje, technologická zařízení či kovový šrot jako takový, je třeba se jej zbavit. Firma HULMAN-kovošrot s.r.o. se sídlem v Pohořelicích se ekologickou likvidací autovraků a výkupem, zpracováním i následným prodejem kovů ...
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Výroba 3D reklamy
Moderní 3D reklamy vynikají vysokou efektivitou při vynaložení nízkých pořizovacích nákladů. Jedná se tedy o propagační formát, do kterého se rozhodně vyplatí investovat. Jednou z možností jsou například reklamní boxy, které najdou své uplatnění na mnoha frekventovaných místech. Použitím LED žárovek bude úsporný i provoz.
Bezpečnostní agentura TRUE AGENCY SECURITY zajistí i vymáhání pohledávek
Dostali jste se do situace, kdy všechny způsoby kontaktování dlužníka selhaly? Nevíte si rady, jak vymoci peníze, které Vám patří? Neváhejte obrátit se na profesionály, kteří zcela legální cestou zařídí vše za Vás. Služba vymáhání pohledávek Vám ušetří spoustu času a nervů, které byste ztratili marným úsilím.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Konferenční paravány, výstavní stěny, reklamní věže, stolky a poutače pro vaše výstavní expozice
Hledáte způsob jak rozdělit kancelář? Místnost pro jednání nebo třeba prostor v obchodě? Paravány a zástěny se skvěle hodí pro členění jakýchkoliv prostor. Navíc fungují na principu stavebnice, takže jsou variabilní a můžete mít trojúhelník, čtverec nebo si ponechat klasickou sestavu.
Activity promotion s.r.o.
Čištění a renovace povrchu ESD podlahovin (vodivých elastických a epoxidových podlah) v různých prostředích
Potřebujete dokonale vodivou podlahu? Máte strach o podlahu? Myslíte si, že se rychle zničí? Každá nesprávně udržovaná podlaha podléhá velice rychle zkáze, obzvlášť v namáhavém prostředí, kde prochází zatěžkávacími zkouškami každý den. Ovšem možná jste zatím ještě nevěděli, že čištění ESD podlah není náročné a že renovace povrchu ESD podlahovin je ...
Výstavní systém, se kterým vaše prezentace skutečně vynikne
Pořádáte výstavy, semináře, reklamní kampaně či konference, které vyžadují výstavní systémy? Vsaďte na systémy ISO Frame, které poskytuje firma Activity Promotion. Správné výstavní stěny a systémy zajistí, že vaše prezentace získá zcela nový rozměr. Lidé si vás lépe zapamatují a prezentace bude pro vás i posluchače příjemnější a účinnější.
Activity promotion s.r.o.
Dobré víno nestačí
K tomu, aby si milovník dobrého vína svůj oblíbený nápoj skutečně vychutnal, je zapotřebí naprostá souhra i těch sebemenších detailů. Kvalitní víno prostě patří pouze do designově dokonalé sklenice nebo jiné vhodné nádoby. Jen tak vynikne jeho dokonalost. A pro návštěvníky Vaší vinařské akce máme navíc speciální taštičky.
G-VIEW znamená snadnou orientaci v digitálních mapách
Sofistikovaný software pro prohlížení digitálních map usnadňuje práci mnoha profesím. Pomáhá zejména pozemkovým úřadům, realitním kancelářím i správcům sítí. Program G-VIEW je jednoduchý z hlediska obsluhy, ale náročný ke svému výkonu.
G-VIEW Ing. Svatopluk Sedláček
Tisk přesně podle přání? V K+L potiskneme vše od papíru po automobil
Logo firmy na letáku, autě nebo velkém billboardu? Pro společnost K+L z Brna to není žádný problém. V oblasti tisku vám nabízíme kompletní služby a potiskneme téměř cokoli podle vašich požadavků. Ať už máte zájem o velkoformátový tisk, sítotisk nebo potisk aut a autobusů, u nás si přijdete na své.
K + L, spol. s r.o. Velkoformátový tisk Brno
Nemovitost v exekuci
Možná jste to nevěděli, ale Znojemské reality poskytují také odborné poradenství v případě exekucí. Znojemské reality, jak už z názvu odvodíme, je společnost, která se zabývá především oblastí realit. Pomohou vám prodat dům či byt i jinou nemovitost nebo naopak koupit zahradu, dům, byt, pozemek či cokoliv dalšího. Výčet jejich služeb tím však ...
Kovošrot Znojmo, Moravský Krumlov, Hrušovany nad Jevišovkou
Všude se najde nepotřebný materiál v podobě různých kabelů, drátů a kovů. Mnohdy je problém s odvozem nebo s místem, na kterém byste kovový odpad mohli nechat. Co byste však řekli na to, kdyby vám někdo poskytnul nejen místo, ale také odvoz a ještě za to zaplatil? Přesně takové služby poskytuje kovošrot firmy IB - MET s.r.o.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Výroba reklamy
K tomu, aby mohla být reklama účinná, musí být také dostatečně originální a na viditelném místě. Venkovní prostory, kterými jsou výlohy, jsou k tomuto účelu ideální. Stejně jako Váš firemní automobil, který zaveze reklamu na celou řadu míst. To ale rozhodně nejsou všechny možnosti, které nabízíme.
Kovový odpad vykupuje HULMAN – kovošrot
Nevíte, kam s kovošrotem či jiným kovovým odpadem? Poradí si s ním HULMAN – kovošrot s.r.o. Jsme česká společnost, která se už více než dvacet let zabývá výkupem, zpracováním a následným prodejem železného a kovového odpadu. Najdete nás v Pohořelicích a dalších provozovnách.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Ekologická likvidace autovraků Znojmo, Moravský Krumlov, Hrušovany nad Jevišovkou
V případě, že jste se stali majiteli autovraků, tak je ze zákona vaší povinností ekologická likvidace takového vozidla. Pokud si s tímto nevíte rady nebo byste uvítali profesionální pomoc, tak o odvoz a likvidaci vozidla, které již není schopné provozu, se postará firma IB - MET s.r.o.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Firma EKOMETAL Ivančice vykupuje veškerý kovový odpad
Pokud bydlíte v okolí Ivančic, Pohořelic nebo Rosic, pak je právě pro vás určena nabídka na odvoz a výkup barevných kovů, kovošrotu a kovového odpadu. Jestliže se jedná o vzdálenost do deseti kilometrů a hmotnost nad tisíc kilogramů je odvoz zdarma.
Kovošrot OPAMETAL: Výhodný výkup železného šrotu nejen na Znojemsku
Velmi výhodná výkupní cena železného šrotu, kompletní služby i ekologické zpracování odpadu, to vše nabízí kovošrot OPAMETAL. Nabízíme výkup železného šrotu, barvených kovů i dalšího zboží, velké skladovací prostory, moderní techniku i vybavení pro svoz odpadu, a to hned na sedmi provozovnách. Pokud nevíte, na koho se v této oblasti obrátit, náš ...
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Znojmo
Dokonalý vzhled a dlouhodobá ochrana přírodního i umělého kamene
Přírodní i umělý kámen vyniká především svou dlouhou životností, i přesto se na něm zub času začne postupně projevovat. Ať už potřebujete dlažbu, obklad, terasu či jiný kamenný objekt vyčistit nebo ochránit před stárnoucími procesy, s produkty značky Finalit budete spokojeni. Systémy Finalit jsou vhodné pro všechny typy přírodního i umělého kamene ...
Ječné kroupy, loupaný hrách a zrniny
České výrobky z Česka. Přesně těmito slovy se dá popsat výroba firmy ALFA mlýn a balírna. Tato společnost je ryze českého původu a čerpá z dlouholeté tradice, která se dědí po dlouhé generace. Nabízí, vyrábí, balí a prodávají řadu kvalitních tuzemských potravin. Patří sem mouky, těstoviny, ale i kroupy, hrách a ostatní produkty.
Online ostraha je účinnou a méně nákladnou alternativou, jak ochránit majetek
Bezpečí a ochrana majetku jsou velmi důležité. V některých případech, a to zejména u objektů menšího rozsahu, však bývá přímá fyzická ostraha poměrně finančně náročná. Možností, jak ušetřit a zároveň si zajistit kvalitní ochranu, je speciální typ ostrahy a ochrany majetku, která je vysoce efektivní a méně nákladná – takzvaná online ostraha.
Pocitu bezpečí se nic nevyrovná
Člověk si může zabezpečit svůj dům několika způsoby. Některé jsou účinné a některé jsou na tom hůře. V současné době mnoho lidí spoléhá na sofistikované systémy, které patří k těm spolehlivým. Někdy je ale potřeba doplnit vše lidským faktorem.