Skleněné dveře, stěny i schody vyrobíme na míru vašemu interiéru
Sklo se skvěle hodí do interiérů domů, firem i hotelů. Prostoru totiž dává eleganci, punc luxusu, dost světla a opticky zvětšuje prostor. Ve společnosti SAŠ GLASS výhody skleněných výrobků známe. Nabízíme proto skleněné dveře, skleněné stěny, skleněné schody i další originální výrobky ze skla, které zaujmou na první pohled, zároveň jsou ale ...
SAŠ GLASS s.r.o. Sklo, Interiéry, Exteriéry
Autodoprava, stavební práce i pneuservis v Kolíně pod jednou střechou
Stavební firma Dočkal CZ se sídlem v Kolíně se od roku založení 1994 neustále rozvíjí a rozšiřuje paletu nabízených služeb. V současné době tak můžete využít služeb od autodopravy přes stavební práce až po pneuservis osobních, nákladních i agro vozidel.
Veškeré sklenářské práce na profesionální úrovni
Společnost SAŠ GLASS poskytuje komplexní sklenářské práce ve špičkové kvalitě za rozumnou cenu. Spolupráce s vynikajícími architekty a interiérovými designéry dává vzniknout sklu dokonalému nejen po technické stránce, ale také originálním designovým prvkům.
SAŠ GLASS s.r.o. Sklo, Interiéry, Exteriéry
Destro – drcené kamenivo pro mnoho druhů využití
Společnost Destro z Kladna dodává drcené kamenivo získávané ekologickou recyklací. Veškeré materiály mají potřebné odborné zkoušky laboratoří ZKK v Hořicích. Zabývá se také zpracováním ocelárenských odpadů, strusek i stavebních odpadů včetně autodopravy a zemních i bouracích prací. Společnost Destro je spolehlivou firmou s dlouholetými ...
Montáže kabelů vyžadují odborné znalosti
To, že různé práce dnes vykonávají nekvalifikovaní zaměstnanci, je známý fakt. U některých profesí to vadí méně, u některých více. To, že vám přijde opravit ucpaný odpad vyučený kuchař, vám asi moc vadit nebude. Jenže pak jsou i takové oblasti, které vyžadují odborně vyškolený personál. Jednou z těchto oblastí je montáž kabelů.
Vše pro ochranu osob i majetku od firmy ELSI – Pavel Král
Chcete zajistit bezpečnost a efektivitu vašemu provozu? Využijte potenciálu moderních slaboproudých technologií od společnosti ELSI, specialisty na kamerové, zabezpečovací, protipožární a docházkové systémy, strukturované kabeláže, elektroinstalace a další služby ze širokého portfolia firmy.