Klimatizace , tepelná čerpadla a rekuperace vám zajistí pohodlný domov a ušetří nemalé finanční prostředky.
Společnost KLIMATIZACE KAPA se specializuje na prodej, montáž a servis klimatizací, tepelných čerpadel, včetně dodávky topení, a zařízení na čištění vzduchu. Novinkou v nabídce firmy jsou také rekuperační jednotky zajišťující nucené větrání objektů s úsporou nákladů na topení. Metoda větrání s rekuperací zajišťuje optimální využití vytvořeného (a ...
Realizace elektroinstalace na klíč vám ušetří čas i peníze
Sháníte odborníka na elektroinstalace s dlouholetými zkušenostmi a komplexními službami? Firma RODEL zajistí na území Prahy fullservis v oblasti realizace elektroinstalace na klíč a k tomu poskytuje širokou škálu souvisejících služeb pro maximální pohodlí a úsporu nákladů.
Kvalitní ochrana před požárem i zlodějem od EIKO
Ostravská společnost EIKO se zabývá elektromontážními pracemi v oblasti slaboproudu, silnoproudu, měření a regulace. Naší parketou jsou zejména elektrické zabezpečovací systémy, elektrické požární signalizace, kamerové systémy, systémy kontroly vstupů, strukturovaná kabeláž, ozvučovací systémy, systémy měření jednotného času a televizní antény ...
Fachkas s.r.o.: Rodinné domy za bezkonkurenční cenu
Stavební firma Fachkas poskytuje komplexní služby v oblasti výstavby rodinných domů na klíč. Specializuje se jak na energeticky úsporné dřevostavby, tak i zděné domy, půdní vestavby, nástavby, rekonstrukce, sanace či cementové a anhydritové lité potěry. Díky metodě Design and Build dostanete veškeré služby za výhodnější cenu oproti konkurenčním ...
Acera sklenářství Praha 6 navrhuje a vyrábí na zakázku skleněné příčky, celoskleněné dveře, skleněné schody, zábradlí a realizuje další sklenářské práce. Pracujeme rychle a odborně.
Představujeme Vám společnost ACERA SKLO s.r.o., jež působí na českém trhu už více než 20 let. Zaměřuje se zejména na zakázkovou výrobu ze skla, pro interiéry i exteriéry. Veškeré sklenářské práce jsou na klíč, včetně projektu a souvisejících služeb. Podle Vašeho přání dokážeme vyrobit skleněné příčky a celoskleněné dveře, skleněné schody nebo ...
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Byt i dům s.r.o.: Specialista na pasivní a nízkoenergetické domy
Stavební firma Byt i dům s.r.o. provádí veškeré stavební a projekční práce včetně rekonstrukcí, přestaveb a zprostředkovatelské činnosti. Zabývá se výstavbou pasivních a nízkoenergetických domů.
Dřevostavba nebo zděný dům?
Investice do výstavby vlastního domu sebou nese nemalá rizika, se kterými je třeba počítat hned na začátku. Rozhodujete-li se mezi dřevostavbou a zděným domem, zvažte nejprve výhody a nevýhody obou typů staveb. Předejdete tak dalším „skrytým“ nákladům v budoucnu.
Chemia System Geo nabízí špičkové služby v oblasti ekologických staveb
Poradenská a stavební firma Chemia System Geo s.r.o. poskytuje již více než 20 let kvalitní služby v oblasti ekologických staveb nejen pro stavitele domů a stavební firmy, ale i pro průmyslové podniky, města, obce a kraje.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
GARNET CZ a.s. zajistí profesionální výměnu plynoměrů a topidel
Potřebujete vyměnit nebo zkontrolovat plynoměr či topidlo? Hledáte odborníka na revizi plynu? Firma GARNET CZ a.s. se postará o profesionální servis k vaší plné spokojenosti. Kromě těchto služeb se zabývá i mimosoudním vymáháním pohledávek.