Zabraňte vlhkosti, aby ničila váš majetek
Společnost IZOLACE M v Uherském Hradišti se postará o to, aby voda a vlhkost nezasahovala nežádoucím způsobem do našich domovů. Kromě toho si umí poradit i se zabráněním pronikání nebezpečných látek, jakými jsou kupříkladu radon nebo metan.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Ohýbání výpalků a dílů ohraňováním, vypalování laserem
Zpracování a povrchová úprava nerezových, ocelových či hliníkových materiálů vyžaduje nejen moderní technologii, ale také odbornost a zkušenosti pracovníků. Různé možnosti zpracování, široké portfolio produktů, zkušenosti i moderní vybavení v oblasti kovovýroby poskytuje firma KOVSTA s.r.o.
Nepodceňujte péči o svou studnu. Pravidelné čištění a montáž kvalitní vodárny se vám vyplatí
Chcete být nezávislí a dopřávat si čerstvou pitnou vodu z vlastních zdrojů? Pak je pro vás studna tou správnou volbou. Také o studnu je ale třeba pravidelně pečovat a udržovat ji v dobrém stavu. Že nevíte, jak na to? Ve společnosti Pavla Páleníčka vám rádi poradíme. Nabízíme vrtání a čistění studní, ale i dodávku a montáž náhradních dílů, ...
Pronájem montážní plošiny AVIA MP13
Hledáte vhodnou příležitost, jak získat montážní plošinu? Jedinou možností je pro vás pronájem, ať již krátkodobý nebo dlouhodobý? V tom případě se můžete obrátit na společnost ELPO systém s.r.o., která nabízí pronájem montážní plošiny AVIA MP13.
Výměna starého kotle za plynový kondenzační kotel snadno a rychle
Už je to víc než rok, co české firmy přestaly pro domovský trh vyrábět klasické atmosférické kotle. Na podzim roku 2015 to nařídila evropská směrnice, která s klasickými atmosférickými kotly od té doby už vůbec nepočítá. Pokud se tedy atmosférický kotel rozbije, není jiná cesta, než ho nahradit novým kondenzačním. A právě na jejich výměnu se ...
Chropyňská strojírna, a.s. získala v uplynulých několika letech řadu významných titulů a ocenění
Chropyňská strojírna a.s. je mateřskou společností firem Chropynska Deutschland GmbH, Slavia Production Systems a.s., SC Ramira SA a vlastníkem 50% podílu Shanghai Chropynska Automation Technologies Co., Ltd.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Elektroinstalace rodinných domů – poradenství i realizace
Elektroinstalace rodinných domů je náročná nejen z hlediska realizace, ale také plánování. Firma ELPO systém se zabývá realizací slaboproudých i silnoproudých elektroinstalací již od roku 1992. Klade velký důraz na komunikaci s klientem a kromě samotné elektroinstalace RD poskytuje také poradenské služby. Díky nim klientům například poradí, jak ...
Originální smaltované tabule a štítky, označení budov, erby měst nebo státní znaky
SMALTOVNA TUPESY, a.s. vyrábí různé produkty ze smaltu. Dokonce si sami můžete navrhnout například číslo popisné Vašeho domu nebo název ulice. Dáte si tam vlastní text a zvolíte si barvu. Takto provedenou objednávku zašlete online, jednoduché a praktické.
Výhody vinylových podlah
Podlaha tvoří vždy jakýsi základ místnosti. Nejdříve se díváme na celý prostor, ale hned v zápětí si všímáme podlahy. A právě proto by měla být podlaha příjemná, hezká na pohled, pohodlná při nášlapech a snadno udržovatelná při úklidu. Chcete nahlédnout do světa podlahovin? V tom případě vás vítá firma HARMONIE DESIGN, která sídlí ve městě Vsetín.
Vyrobíme a smontujeme ocelové konstrukce i potrubí. Demontujeme, stěhujeme a montujeme stroje a technologické zařízení
Dnes je těžké najít spolehlivou firmu, která svou práci odvádí kvalitně, rychle a s úctou k zákazníkovi. Montema Otrokovice však k těmto vzácným firmám patří. Klade důraz na kvalitu provedení práce, profesionalitu svých zaměstnanců a vstřícnost k přáním a požadavkům zákazníků. Hledáte-li tedy někoho, kdo montuje ocelové konstrukce, stěhuje či ...
Výroba atypických kovových a ocelových konstrukcí, rámů pro stroje a zařízení nebo rovnou svařence
Zmínili jsme svařence, pod tímto názvem si můžete představit svařované konstrukce různého typu, které dodává společnost TRIOMETAL s.r.o., jejíž prostory se nachází v Novém Hrozenkově v okrese Vsetín. Zaměření firmy je opravdu široké, pohybují se v oblastech kovovýroby, kovoobrábění a zámečnické výroby.
Plechové střechy a prodej střešních krytin Zlín
Výběr střešních krytin nebývá vždy záležitost jednoduchá, a proto se hodí nejen pestrý výběr, ale také dobrá rada od odborníka. V případě, že hledáte obojí a široké spektrum produktů v oblasti střešních krytin, tak se o vás ve všech směrech postará firma SALVATOR STŘECHY s.r.o. s pobočkou i ve Zlíně.
Firma MRB Sazovice se zaměřuje na zpracování plechů a výrobu dílů, konstrukcí a sestav z plechového a profilového materiálu
Centrála se nachází v Sazovicích, ale mají také pobočku v Kroměříži. Pohybujeme se tedy v oblasti kolem Zlína. Moderní technologie, kterými disponují, umožňují opracování různého typu materiálů. Běžně může jít o plech, nerez, mosaz, měď a další.
Dřevěné dubové podlahy
Společnost FRANC spol. s. r.o. se více jak 15 let zabývá prodejem bytových doplňků, textilu a veškerých podlahových krytin. Zaměřují se samozřejmě i na dřevěné dubové podlahy, které jsou v posledních letech velice oblíbené a to jenom z pohledu praktičnosti, ale také z pohledu estetického cítění, protože si uchovávají krásný vzhled a půvabný ...
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Moderní způsob lakování kovů i plastů - mokré lakování s využitím UV záření
Lakovna Hajdík je česká společnost, která se na trhu pohybuje již od roku 1989. Od té doby jsme postupně získali jak cenné zkušenosti, tak celou řadu spokojených klientů. Naší hlavní činností je kompletní péče o povrchovou úpravu prostřednictvím mokrého lakování, což je oblast, ve které patříme ke špičce. V letošním roce vám můžeme nabídnout i ...
Výroba vnitřního i venkovního nerezového zábradlí
Nerezové zábradlí, jednoduchá leč velice účelná věc, která je snadno dostupná, lehce udržovatelná a navíc od firmy SEADD s.r.o., za skvělou cenu včetně práce a jejich originálního designu. Každé zábradlí se vytváří dle požadavků a přání zákazníků a je k němu vyhotovena také výkresová dokumentace.
Novodobý ochranný a bezpečnostní systém - Alarm Jablotron se snadným ovládáním
Společnost Kve-mont s.r.o. provádí silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace. Sídlí v Otrokovicích u Zlína, ale činnost a montáže provádí po celé České republice. Hlavní náplní práce jsou průmyslové elektromontáže. Provádí montáže EZS zabezpečovacích systémů Jablotron, kamerových systémů i fotovoltaických panelů. V této oblasti vám zajistí ...
Nově otevřený provoz těžké lakovny HAJDIK a.s.
Jablůnka je malá vesnička ve Zlínském Kraji poblíž většího města Vsetína. Má však jednu velkou přednost a to tu, že se může chlubit největším a nejrozsáhlejším provozem těžké lakovny, kterou vlastní firma HAJDIK a.s.
Jaké výhody přináší promyšlené návrhy interiéru a nábytek na zakázku?
Při plánování interiérů se po letech, kdy byly na výsluní moderní a často syntetické materiály, se opět čím dál častěji dostává ke slovu klasické dřevo. Tento přírodní materiál pro návrhy interiérů a jejich realizace se skvěle hodí nejen do interiérů rodinných domů, ale také do bytů včetně novostaveb, kde bývalo dřevo mnohdy neprávem podceňováno. ...
Kovové palety na přepravu i skladování jedině od firmy TRIOMETAL
Potřebujete pravidelně přepravovat nebo skladovat své zboží? Pak jistě využijete kovové palety od firmy TRIOMETAL s.r.o., která má v této oblasti více než 25 let praxe. Kovové palety vysoké výrobní kvality nachází své uplatnění především ve strojírenství, stavebnictví a logistice, ale i v dalších průmyslových odvětvích.
Klimatizace a tepelná čerpadla vzduch – voda zajistí kvalitnější prostředí pro váš život
Společnost FRESH AIR s.r.o. se specializuje na dodávku, montáž a servis klimatizací, chladírenské a mrazírenské technologie, tepelných čerpadel, a je také regionálním zástupcem firmy TESTO, která vyrábí přístroje na měření teploty, vlhkosti a proudění vzduchu.
Střechy na klíč i různé další rekonstrukce zařídí firma KD Služby
Střecha na klíč je vždy souhrn ucelených prací a kompletních služeb, které poskytují naši odborníci a to od prvopočátku až do konce. Seznámíme se s danou problematikou, odborně posoudíme výchozí stav střechy, profesionálně zpracujeme návrh řešení, a následně zrealizujeme samotnou zakázku.
KVE-mont – specialista na elektroinstalace a elektromontáže
Elektromontáže, elektroinstalace silnoproudých a slaboproudých rozvodů, ale i kamerových systémů. To všechno a mnohé další služby provádí firma KVE-mont s.r.o. Otrokovice u Zlína. Patříme k největším dodavatelům průmyslových elektromontáží, kromě toho zajistíme kompletní servis a provádíme také revize elektroinstalace, a to po celé České republice.
G2 Reality Zlín: prodej nemovitostí, pronájem i rekonstrukce
Hledáte nové bydlení? Najdeme vám vhodnou lokalitu, poradíme a pomůžeme rovněž s vyřízením hypotéky. Jsme totiž zlínská realitní kancelář G2 Reality, s.r.o., která zajišťuje tradiční realitní služby pro kupující i prodávající. Vykupujeme nemovitosti, zprostředkujeme prodej nemovitostí i jejich pronájem a postaráme se také o rekonstrukce. Naše ...
Skleněné obklady dodají punc luxusu každé kuchyni i koupelně
Hledáte šikovné sklenářství, které by bylo schopné realizovat vaše specifické požadavky na skleněné obklady kuchyní a koupelen? Sklenářství Sedláček se sídlem v Kroměříži zajišťuje výrobu skleněných obkladů do domácností i komerčních prostor na míru. Ozvláštněte tímto zajímavým a luxusním prvkem svůj interiér i Vy.