Cementový potěr a zpevněná plocha nedělá PETR´S problémy
Téměř čtvrt století zkušeností s aplikací speciálních hmot ve stavebnictví – to je společnost PETR´S Olomouc. Zaměřujeme se zejména na pokládku a vylepšování vlastností průmyslových podlah. Sledujeme ale nejnovější trendy i v oblasti pokládky podlahy v rodinných domech i nebytové výstavbě. Dodáváme a aplikujeme speciální podlahové potěry. Nabízíme ...
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Stavební firma GEMO a.s. – kompletní zajištění stavebních prací včetně developmentu
Jsme ryze česká stavební společnost GEMO a.s. (dříve GEMO OLOMOUC, spol. s r.o.) a řadíme se ke špičkám v oboru pozemního stavitelství. Od svého založení v roce 1990 jsme realizovali na českém a slovenském trhu řadu velkých a významných zakázek, a to nejen jako generální dodavatel stavby, ale i jako developer a investor. Výjimečnost těchto ...
Kvalitní český výrobce autobusových zastávek a čekáren
Zabýváme se jejich klasickou výrobou a specializujeme se na přesné a pečlivě stanovené požadavky zákazníka. Vyrábíme klasické typy, ale je zde možnosti i jakékoliv další úpravy. Provádíme i pozáruční servis včetně dodávky jakýchkoliv náhradních dílů. V tomto odvětví máme kompletní sortiment.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Výroba pryskyřicových modelů
SLÉVÁRNA ANAH Prostějov s.r.o., se řadí mezi tradiční české firmy s ryze českým kapitálem. Jako rodinná firma byla tato společnost založena již v roce 1882. V tomto roce byla poprvé zahájena výroba litiny. Od té doby se mnohé změnilo a nyní se společnost zaměřuje nejen na odlitky z šedé litiny, ale také například na výrobu pryskyřicových a mnohých ...
Kotlíkové dotace
Aleš Jarýn provozuje elektro-vodo-topo, což jsou samozřejmě zkratky pro oblast instalací elektřiny, vody, topení a plynu. Působí v okolí Šumperka. A dokonce u nich koupíte i peletky na topení, takže budete mít na zimu vystaráno.
Ochrana kovů formou galvanického zinkování
Záleží vám na povrchové úpravě materiálu a výrobků? Galvanické zinkování nebo také jinak zvané elektrolytické patří mezi nejrozšířenější metody. Účelem je ochrana základního materiálu, kovu, oceli. Taková úprava vyžaduje profesionální a odborný přístup, který vám poskytne firma FESTA SERVIS spol. s r.o.
Chemické úpravy hliníku – pasivace přípravkem Bonderite 2040 (původní název Alodine 2040)
Úprava materiálů moderními přípravky a technologií vede ke zvýšení kvality pro další použití a také k prodloužení životnosti. V případě pasivace jde o moření jednotlivých dílů z hliníku a aplikaci chemických přípravků Bonderite (Alodine) 2040. O kvalitní zajištění pasivace hliníkových dílů a galvanické pokovení kovových materiálů se s odborným ...
Práškové lakování firmy Festa, putuje převážně do zahraničí
V oblasti povrchových úprav mají mnohaleté zkušenosti a chrání kovy díky svým odborným zkušenostem. Vždy se spoléhají na precizně provedenou práci a garantují vysokou kvalitu jakékoli povrchové úpravy. Velké kapacitní možnosti umožňují, že jsou v každém směru flexibilní a dbají na potřeby svých zákazníků.
Komplexní elektrické zajištění objektů po celé ČR
Hledáte elektrické zajištění objektů? Moc dobře si uvědomujete, že v dnešním světě se musí neustále na něco dávat pozor a že je proto lepší, když se dopředu připravíte? Pak využijte elektrickou požární signalizaci, elektronickou zabezpečovací signalizaci, kamerový systém nebo ozvučení a evakuační rozhlas.
Zpřístupněné prostory jsou pro nechodící úleva
Být celoživotně nebo dočasně odkázaný na pomoc druhých, tak kdo to nezažil, asi nepochopí, jak těžké to je. Všude kolem jsou bariéry, které jsou složité překonat i pro zdravého člověka. Naštěstí společnost MANUS Prostějov spol. s r.o. myslí na všechny a umožňuje život lidem usnadnit pomocí plošin, schdodolezů i nájezdových ramp.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Stavební práce a stavby na klíč
Mít vlastní bydlení, kancelář či firmu znamená spoustu práce a příprav, které spočívají ve vybudování. Ať už jde o dům rodinný nebo bytový, firemní a provozní prostory, tak vše jde postavit, zrekonstruovat a zařídit tak, aby vás to nestálo čas ani námahu a získali jste vše na klíč. Pokud vás takový nápad zajímá, tak se stačí obrátit na stavební ...
Tlustostěnné a tenkostěnné svařování oceli, hliníku, nerezu a dalších materiálů
Výroba vzduchotechniky, části zemědělských strojů i netlakových nádob, nerezových i dalších mechanických produktů téměř vždy vyžaduje proces svařování. Společnost ABA Šumperk se zabývá výrobou výše zmíněných i dalších produktů, přičemž klade velký důraz na finální operace svařování.
K&P Stavby Therm: stavby na klíč, rekonstrukce i zateplování domů
Drobné stavební úpravy, zateplování domů i stavby na klíč. To všechno provádí stavební firma K&P Stavby Therm s.r.o. se sídlem v Uničově. Kromě toho se zabýváme také prodejem stavebního materiálu. Svým zákazníkům poskytujeme kvalitní služby a materiály za příznivé ceny.
Veškeré zemní a výkopové práce se společností Müller. Vždy spolehlivě a bez problémů
Není to zrovna jednoduchý úkol, ale my se s ním popereme vždy vítězně. Naší zálibou je bourání a demolice, stejně tak jako různé druhy výkopů, úprava terénů, pozemní práce ale také například betonování jímek a mnoho dalšího.
Hledáte vhodné partnera pro strojírenskou výrobu? Strojírny Olšovec s.r.o. je spolehlivým partnerem při výrobě strojů různého typu
Zaměření této společnosti je opravdu široké, zabývají se výrobou strojů, stavbou svařenců a všemi ostatními stroji. Vyrábí velké i malé zařízení. Za dvacet let zkušeností získali mnoho zajímavých zakázek, takže se rozhodně ničeho nebojí.
Mytí oken není adrenalinový sport, ale přesto potřebujete správné jištění
Výškové budovy nejsou v dnešní době záležitostí už jen New Yorku nebo Dubaje. Stále více a více firemních staveb roste i u nás do podoby mrakodrapů, ve kterých sídlí společnosti, konají se zde důležité obchodní schůzky, točí se byznys. A právě proto je třeba, aby se společnost navenek prezentovala co možná v nejlepším světle. Nejde jen o upravené ...
Střechy na klíč spolehlivě a pro každého od FRANKIE Zábřeh
Střecha je základ domu. Pokud není v pořádku střešní krytina, pak může docházet k zatékání vody do domu a k jeho ničení. S tím, abyste měli střechu vždy v pořádku, vám pomůže společnost FRANKIE Zábřeh zajišťující střechy na klíč.
Strojírenská výroba od profesionálů je zárukou spolehlivosti
Stroje a svařence vyrobené na míru popř. dle dokumentace zákazníka, kvalitní obrábění i zámečnictví. To vše zahrnuje portfolio služeb Strojíren Olšovec nacházejících se v Olšovci u Hranic na Moravě. Poctivá strojírenská práce se ještě nevytratila. Ve Strojírnách Olšovec pracuje téměř šedesát vysoce kvalifikovaných obráběčů, zámečníků a techniků, ...
Starý nábytek nemusí být špatný. Restaurování mu vdechne nový život
Pokud se nechcete vzdát starého nábytku, vsaďte na restaurování! Kvalitní ruční práce přinese vašemu vybavení nový lesk a vy jej můžete bez problémů nadále využívat na sto procent. Restaurátorské práce nabízí i společnost ONJASI truhlářství ze Zábřehu, a to více než deset let. Najdete zde kvalifikovaný a odborný personál na svém místě!
Váš vůz si zaslouží tu nejlepší péči - dekorativní chromování od DELTACOL CZ
Chcete svému vozidlu dopřát opravdu luxusní péči i vzhled? Dekorativní chromování je nejen velmi efektní povrchová úprava, ale díky svým vlastnostem plní i funkci ochrannou. Specialistou nejen na dekorativní chromování je společnost DELTACOL CZ z Litovle.
Plechové střechy jsou vysoce odolné a navíc šetří vaši peněženku
Stavíte a přemýšlíte, jakou střechu zvolit? Váháte, jestli je plechová střešní krytina pro vás ideální? Tak čtěte dál a třeba bude vaše rozhodování jednodušší. Plechové střechy mají mnohé výhody, jako je například jejich snadná montáž, nízká hmotnost, vysoká odolnost, velká škála barev či v neposlední řadě přijatelná cena. Střecha je ...
Komplexní služby v oblasti staveb a rekonstrukcí od stavební firmy Rudolf Malina
Stavební firma Rudolf Malina je specialistou na veškeré stavební práce včetně rekonstrukcí bytů, domů i celých objektů. Poskytuje kvalitní a komplexní služby, od projekční činnosti, přes samotnou realizaci, až po navržení interiéru a jeho prvků. Díky ucelené nabídce služeb nemusíte oslovovat více firem, ale vše najdete pod jednou střechou pro ...
Interiérové dveře za bezkonkurenční ceny
Problém s příliš otevřeným prostorem vyřeší společnost Rudolf Malina. Dodá vám totiž interiérové dveře nejvyšší kvality. Vybírat můžete z velkého množství druhů a vzorů, ty své dveře si zde zkrátka najde každý. Zabýváme se dodávkou a montáží dveří od 3 osvědčených výrobců. Nyní navíc ve výhodném cenovém setu!
Hledáte originální a designový prvek?
Plast, sklo, dřevo. Tyto materiály dominují drtivé většině domácností. Místnosti doplněné prvky z těchto materiálů jsou pak fádní a nudné, bez špetky originality. Pokud chcete vybočovat ze „stáda“ a vytvořit originální domov, pak kontaktujte společnost Kámen Klaper – Kojetín. Najdete nás v Olomouckém kraji kousek od Kroměříže.
KÁMEN KLAPER, s.r.o.