Studnařské práce zajišťuje firma POŽI, která sídlí v Novém Městě nad Metují
Firma POŽI, s.r.o. se zaměřuje na hydrogeologii a zemní práce v oblasti studnařství a hlubinných vrtů pro tepelná čerpadla. Jako držitelé oprávnění Báňského úřadu mohou provádět hlubinné vrty nad 30 metrů. Každou zakázku navíc zajišťují ve spolupráci s hydrogeology od samotné dokumentace, až po konečný výsledek.
Geodetické práce všeho druhu, tím se vyznačuje společnost Geošrafo s.r.o.
Pod pojmem geodetické práce si jistě hned každý z nás vybaví zeměměřičství. Pokud v této oblasti hledáte spolehlivého, přesného a kvalitního partnera, pak se v každém z těchto ohledů můžete spolehnout na firmu Geošrafo. Působení této firmy započalo již v roce 1996. Za tuto dlouhou dobu načerpala firma mnoho znalostí. Malá firma se rozrostla a nyní ...
Žárové zinkování je účinná forma povrchové úpravy
Ochránit materiály proti nepříznivým vnějším vlivům není nikdy snadný úkol. Můžeme se pokoušet je neustále dokola natírat vhodnými prostředky a barvami, ovšem nikdy nedosáhneme stoprocentního výsledku. Nátěr se po nějaké době opět oloupe nebo začne rezivět. Ochrana proti rzi je náročným úkolem pro profesionály, kterými jsou i zaměstnanci ...
Kompletní dodávky staveb, rekonstrukcí a projekční činnost
Koupit pozemek, začít stavět nebo se pustit do rozsáhlé rekonstrukce jsou nejen velké finanční investice, ale také spousta práce a času. Aby šlo všechno jako po másle a vaše představy byly naplněné, stačí se obrátit na naši stavební firmu STAKO Červený Kostelec s.r.o.
STAKO Červený Kostelec s.r.o. stavby
SV Metal to je obrábění kovů a dodávání kompletních sad kovových dílů, podle potřeby jejich zákazníků
Zabývá se vaše podnikání strojírenstvím? Potřebujte často originální komponenty, které budete mít rychle a přesně dodané v termínu? Zajišťujete flexibilně vlastní výrobu a vždy musíte docílit rychlosti a také preciznosti provedení? U nás získáte, podle svého přání, přesné druhy ohnutých plechů, nařezaných na specifické rozměry nebo svařených do ...
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Výpalky Hradec Králové, pálení plazmou
Firma Elza Předměřice se specializuje na výpalky, řezání plazmou, řezání vodním paprskem, výrobu potrubních dílů ale také zámečnickými pracemi včetně svařování nerezu. Mají mnoho běžných klientů, ale mezi jejich zákazníky mohou patřit i odběratelé s vysokými a specifickými požadavky.
Hluboké vrtání a obrábění bez nutnosti svařování
Ke spojování kovových materiálů se již po dlouhá léta používá právě svařování. Napadlo vás vůbec někdy, jestli to nejde i jinak? Společnost ZPA Nová Paka představuje unikátní možnost, jak vyrobit namáhané součásti z monobloku, tedy bez nutnosti jakéhokoliv svařování. Výsledný produkt je přitom pevný a odolný, a to právě i proto, že na něm bylo ...
ZPA Nová Paka,  a.s.
Voda, topení a plyn – to jsou činnosti společnosti Pavel Reichl Hradec Králové
Ať už potřebujete řemeslníky na instalatérské, topenářské či plynařské práce, obraťte se na společnost Pavel Reichl. Provádíme komplexní služby ve všech třech oborech, tedy voda, topení a plyn, a to už od roku 1992, tudíž máme bohaté zkušenosti. Působíme v lokalitách Hradec Králové, Pardubice a okolí.
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Žárové zinkování - spolehlivá ochrana proti rzi
Malé součásti, rozsáhlé ocelové konstrukce, sériové produkty po stovkách, či jednotlivé výrobky? U nás ve společnosti Wiegel se metodou zvanou žárové zinkování postaráme o ocel v jakékoliv podobě. Ať už potřebujete proti rzi ochránit jen pár kusů nebo celou sériovou výrobu, neváhejte se na nás obrátit. Žárové zinkování je maximálně spolehlivá ...
Proč byste měli chtít zemní protlaky od nás?
Pomocí této technologie se dá stavební zakázka s inženýrskými sítěmi realizovat právě díky protlakům a podvrtům. Provádíme přesnou a konkrétní kalkulaci zdarma. Výkop je ihned zajištěný pomocí vsouvání trubek. Rychlost výkopu je tak deset metrů za hodinu, to všechno umí právě přístroj Grundomat.
Měření a regulace tepelných čerpadel, vzduchotechniky a klimatizací
Tepelná čerpadla jsou v dnešní době nenahraditelná zařízení. Dokážou efektivně ohřívat TUV, což však vyžaduje co nejpečlivější naměření a regulaci těchto zařízení. Optimalizace je činností specialistů, kteří dokážou dodat regulační techniku, vše nastavit a ještě k tomu zaškolit obsluhu těchto zařízení.
Geodetické práce nejen pro Dvůr Králové nad Labem a široké okolí
Společnost Geodézie Dvůr Králové s.r.o. se zabývá poskytováním komplexních služeb v oblasti geodézie. Hlavní náplní činnosti je zpracování geometrických plánů, mapových podkladů a geodetických prací v investiční výstavbě. Společnost působí v regionu východních Čech, převážně pak v okolí měst Dvůr Králové nad Labem, Trutnov, Jaroměř či Náchod.
Geodézie Dvůr Králové s.r.o. Geodetické práce Dvůr Králové nad Labem
Od dřevěných podlah po PVC – to je nabídka Jeka Interier
Pokud uvažujete o nových podlahách, dřevěné podlahy mohou být to pravé pro vás. Pokládka podlah sice není jednoduchou záležitostí, stačí si však pozvat odbornou firmu, která vše profesionálně zvládne na jedničku. Přesně tyto služby nabízí společnost Jeka Interier Josefa Kysela z Jičína. Také pokládka plovoucích podlah je stále žádanou službou.
Tvarpal s.r.o.: Profesionální specializace na výpalky z plechů
Konečným výsledkům z materiálů předchází profesionální zpracování, například dělením. Společnost Tvarpal s.r.o. se sídlem v Hradci Králové se již od roku 2001 specializuje právě na plechové výpalky, ke kterým používají pouze moderní technologii různého provedení. Kromě toho je v jejich kompetenci také zpracování oděruvzdorných plechů.
Odborníkem na geodetické práce je společnost GEOŠRAFO Hradec Králové
Geodetické práce jsou nezbytnou součástí při prodeji i koupi pozemku. Hledáte odborníka v oboru geodézie, který vám pomůže vyřešit veškeré záležitosti spojené s geodetickými pracemi? Obraťte se na firmu GEOŠRAFO, s.r.o., která působí v okolí města Hradec Králové.
Zemní protlaky - metoda, která ve městech nezpůsobuje komplikace a je šetrná k přírodě
Plánujete realizaci stavby spojenou s budováním inženýrských sítí? V oblastech mimo města lze pro výkopové práce běžně používat bagry, v městech by však podobné práce omezovaly provoz, což často ani není možné - nejen kvůli uzavírkám, které by komplikovaly život řidičům. Řešením mohou být zemní protlaky.
Správná ochrana dřeva výrazně ušetří stavební výdaje
Pokud stavíte či rekonstruujete objekty, ve kterých se nachází jakékoli dřevěné konstrukce, jistě by pro vás neměly být pojmy jako sanace dřeva, ochrana dřeva či mykologické posudky cizí. Jestliže chcete mít v těchto oblastech jistotu kvalitně odvedené práce, obraťte se na společnost Zbyněk NYČ.
Sklepní kóje TEROM – uchovávejte vaše věci v bezpečí
Kvalitní sklepní kóje na míru od českého výrobce? Přesně to nabízí společnost TEROM z Chlumce nad Cidlinou. Vyrábíme bytelné sklepní kóje a sklepní boxy, které skvěle poslouží ke skladování sezónních věcí, zboží i cenností. Při výrobě kójí se navíc plně přizpůsobíme vašim požadavkům.
Kvalitní a pevnou střechu postaví firma IQ KONSTRUKT s.r.o.
Stavíte a hledáte spolehlivou firmu, která se postará o veškeré pokrývačské, klempířské i tesařské práce? To všechno provádí společnost IQ KONSTRUKT s.r.o. sídlící v obci Čáslavky u Jaroměře. Zhotovíme střešní konstrukce, zajistíme pokládku střešních krytin a další související práce.
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Kvalitní střechy jsou předpokladem pro příjemné bydlení
Stavíte či rekonstruujete dům a sháníte spolehlivou firmu, která vám jej kvalitně zastřeší? Pokud jste z Náchoda, můžete se obrátit na společnost Střechy na klíč. Ta se specializuje na tesařské práce, pokrývačské i klempířské práce. Zajistí vám kompletní stavbu vaší střechy tak, aby splňovala i ty nejnáročnější požadavky a zajistila vám dlouhodobý ...
Hydroizolace plochých střech od skutečných odborníků
Společnost POPAS CZ se sídlem v Trutnově se zabývá profesionální ochranou povrchů a staveb. Jednou z oblastí zájmu firmy je hydroizolace plochých střech s využitím nejmodernějších technologií. Provedená hydroizolace je bezúdržbová a vyznačuje se ověřenou životností 30 let. Chystáte-li se provést generální opravu ploché střechy, aplikace ...
Výroba a servis dřevařských strojů pro zpracování pilařských výřezů
Společnost Binter DS s.r.o. se zabývá poskytováním služeb v oblasti výroby a servisu dřevařských strojů, které slouží ke zpracování pilařských výřezů. Dřevařským dílnám a pilám zajišťuje dodávku klasických dvouetážových rámových pil, dále kotoučových pil (rozmítacích, omítacích i zkracovacích) a dalších strojů. Zajišťuje také jejich servis a ...
Soukromá slévárna a strojírna zajistí modely z mnoha materiálů
Potřebujete vyrobit odlitky či modely ze dřeva, hliníku, polystyrenu, umělých hmot a dalších materiálů? Společnost TSS vám pomůže. Tato soukromá slévárna a strojírna disponuje moderním vybavením, obráběcím centrem pro úpravu produktů a modelárnou. Firma se zaměřuje i na kovovýrobu.
TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
Vrtané studny zaručují lepší a levnější vodu
Bydlíte v rodinném domě a máte už po krk cen za vodu? Přivádějí vás stále rostoucí ceny za energie k šílenství a přemýšlíte, jak to vyřešit? Pak pro vás mohou být řešením vrtané studny. Díky nim výrazně ušetříte za energii, a navíc se stanete nezávislí na dodávkách vody od dodavatelů.
TOMAS: strojírenství a strojírenská výroba nejen pro potravinářský, ale i chemický průmysl
Bez strojů a dalších technologií se neobejdete v žádném odvětví průmyslu. Firma TOMAS s.r.o. si to dobře uvědomuje, a proto se zabývá výrobou, opravami a režijními dodávkami technologického zařízení na klíč. Specializujeme se především na potravinářské a chemické stroje.