Masokombináty, jatka a uzenářství jsou producenty vepřového, hovězího, drůbežího ale i zvěřinového masa. To je možné následně zpracovávat do uzenářských a masných výrobků, jako jsou párky, slaniny, klobásy, sádlo, mleté maso, špekáčky, salámy a šunky.
Když
je práce koníčkem
Jan
Černocký navázal na rodinnou tradici
řeznictví. Jeho rodina se tomuto řemeslu věnuje už více než 70 let! To, že
je práce jeho koníčkem, poznáte právě na kvalitě jeho masných výrobků. Říká se, že láska prochází žaludkem. Synonymem
lásky jsou tedy naše výrobky,…
Zdravé
jehněčí maso bez hormonů a antibiotik
Mateřské
mléko, přirozená pastva a pohyb. Tak by se ve zkratce dalo popsat tajemství
kvality jehněčího masa v bio kvalitě, které prodáváme na Ekofarmě v
Lípě u Zlína. Jehněčí maso
pochází ze zvířat chovaných výhradně dle zásad ekologického…
Protože
zdraví je na prvním místě
Pěstování
s radostí a láskou, bez primárního úmyslu zisku, provádí jen regionální
farmáři. Jejich přístup se odráží i na kvalitě vypěstovaných potravin, které se
mnohokrát označují BIO. Znamená to tedy, že jsou produkty ekologického
zemědělství vyrobené za…