Masokombináty, jatka a uzenářství jsou producenty vepřového, hovězího, drůbežího ale i zvěřinového masa. To je možné následně zpracovávat do uzenářských a masných výrobků, jako jsou párky, slaniny, klobásy, sádlo, mleté maso, špekáčky, salámy a šunky.
Dáváte přednost kvalitě a chuti?Pak děláte správnou věc. Každý si chce pochutnat na tom, co si dává do úst. Pokaždé by jídlo mělo být také o výjimečném požitku a to se snažíme díky našemu zpracování udržet. Jakmile vám něco začne chutnat, tak u toho zůstanete. To bývá základním pravidlem. Také…
Vynikající chuť a báječná vůněPřipravujeme speciální, vynikající pokrmy plné chutí a báječné vůně. Umíme se přizpůsobit požadavkům našich zákazníků. Jídlo dodáváme na různé akce, jako jsou svatby, narozeninové oslavy, firemní večírky, párty, rauty a pro mnoho dalších událostí. Vždy teplé v novém a…
Kvalitní škvařené sádlo a další výrobkyPro zpracování používáme obzvlášť vybrané vepřové hřbetní sádlo. Škvaření provádíme ve velkokapacitních plynových kotlích při minimální teplotě 160 °C po dobu 3 až 5 hodin. Díky tomu je škvařené vepřové sádlo z našeho řeznictví vysoce kvalitní a škvarky…
Výkup a porážka prasatSpolečnost JATKA-KURKA nakupuje kvalitní kusy vepřového dobytka, které přepravuje přímo na jatka, kde tyto prasata poráží a zpracovává. Vepřové maso následně expeduje. Díky špičkovému vybavení a moderním strojům dodává důkladně opracované maso v takové podobě, jakou zákazníci…
Firma, která se stále snaží dodržovat klasický přístupNaše firma je ryze českého původu. Známe místní krajové speciality, víme, co mají Češi rádi a nad čím se všichni olizují. Proto se stále snažíme dodržovat tradiční postupy při výrobě našich pečených specialit. Sortiment zboží je však daleko…