Zahradní technika k dostání u nás včetně servisu
Před jarní sezonou je dobré být připraven, zahradní technika by vám tedy rozhodně neměla chybět. Při ošetřování zeleně vám pomůže a ušetří spoustu namáhavé práce. Zajeďte si i vy pro zahradní techniku ECHO, kterou prodává společnost Zahradní technika Omelka. Kromě prodeje se vám postaráme i o záruční a pozáruční servis.
Aranžování květin pro nejrůznější příležitosti – od interiérů až po svatební kytice
Květiny mají velkou moc – květinová výzdoba dokáže zcela změnit vzhled celého interiéru a dodat mu slavnostní atmosféru. Proto se v Květinářství Kamélie věnujeme aranžování interiérů. Květinovou výzdobu zařídíme přesně podle vašich představ i konkrétní události, ať už jde o svatební hostinu či ples, nebo tématické vyzdobení restaurace či ...
Domácí, chovatelské i zahradnické potřeby od firmy Zahradní technika Omelka
Sháníte kvalitní vybavení pro domácnost a zahradu? Vše pořídíte u nás. Zahradní technika Omelka, to jsou domácí potřeby, ale také chovatelské potřeby, ruční nářadí nebo zahradnické potřeby. Najdete u nás opravdu široký sortiment, ze kterého si vyberete vše pro svou domácnost.
Rozvoz květin za bezkonkurenční ceny? Květinářství Kamélie Holešov
Květiny povznesou vzhled každého interiéru při nejrůznějších oslavách. Nádherné kytice také udělají radost každé ženě. Sháníte květinářství, kde pořídíte nádherné květiny, které následně doručí na místo určení? Obraťte se na Květinářství Kamélie v obci Holešov. Vytváříme květinové vazby pro všechny příležitosti a specializujeme se na doručování ...
Staráme se o krásnější a bezpečnější Kroměřížsko
Když vy ráno vstáváte, my už máme svou práci hotovou. V zimě se díky nám dostanete do práce. Šetříme vaše auto a hlavně jeho tlumiče. Jsme totiž Správa a údržba silnic Kroměřížska. A nabízíme i takové služby, které byste od nás nečekali.
Prodej a servis kvalitní zahradní, lesní a komunální techniky
Vybavte se zahradní, lesní a komunální technikou už teď a buďte včas připraveni na příchod sezóny. Zahradní technika Omelka vám pomůže s výběrem vhodných strojů a zařízení a zajistí také jejich servis či pravidelnou údržbu.
Kam pro kvalitní nářadí a domácí spotřebiče Bosch, Dremel či Skil?
Zlínská prodejna Bosch nářadí a spotřebičů společnosti Knirsch je vám otevřená každý všední den od osmi do pěti hodin. Najdete u nás kvalitní, spolehlivé a účinné domácí spotřebiče Bosch a Siemens, zahradní techniku a také praktické nářadí Bosch, Skil a Dremel. Sledujte i naše akční nabídky nebo nakupujte přes e-shop z pohodlí domova.
Chcete lehce  vyměnit nevzhlednou kupu  odpadků za kvalitní kompost z kompostéru?
Pokud stále váháte, zda si i na svoji zahradu pořídit kompost, zkuste se inspirovat: Platový kompostér vyniká odolným a bezúdržbovým materiálem, má rychlou a snadnou montáž. Zaručí plnohodnotný humus rychleji než z běžného kompostu. Vyřeší problém odpadů z kuchyně a zahrady.
Vsaďte na ekologickou zatravňovací dlažbu Puruplast a podpořte přírodu!
Z plastových recyklátů lze dnes vyrobit jedinečnou zatravňovací dlažbu. Zatravňovací dlažba tak nabídne pevné povrchy a zároveň umožní zachovat přirozený travnatý ráz okolí. Stačí nahlédnout do světa ekologie, recyklovaných materiálů a šetrného zacházení s přírodou.
Půjčovátor: Půjčovna zahradní techniky, nářadí a přístrojů v jednom
Vyrostl vám na zahradě nevzhledný porost a nemáte doma křovinořez? Vypůjčete si ho! Jedete jednou za čas na dovolenou a potřebovali byste nosič kol na auta? Vypůjčete si ho! Přepadla vás nutkavá touha potápět se? Vypůjčete si vodní scooter! Všechny tyto věci a mnoho dalších najdete u Půjčovátoru.
Plastový zahradní nábytek pro relaxaci, přepravní košík pro usnadnění práce
Domov, to je tam, kde se cítíte nejlépe. Udělejte ze svého domu či bytu útulný prostor k bydlení, kam se budete rádi vracet. Zařiďte si místečka pro relax, třeba pomocí plastového zahradního nábytku. Starejte se o květiny a zařiďte si svou oázu klidu. To vše s pomocí IDEA GROUP.