Veřejné osvětlení a svítidla, která na ulici potkáváte i Vy
Veřejné osvětlení, dekorativní osvětlení, ale také osvětlení významných architektonických památek nebo tunelů. Doslova tisíce a tisíce svítidel od společnosti Artechnic–Schréder se podílí na osvětlení stovek měst a obcí po celé naší zemi. Tato svítidla veřejného osvětlení najdete téměř všude od Prahy přes Zlín až po Opavu. Nejenže vyrábí svítidla ...
Realizace elektroinstalace na klíč vám ušetří čas i peníze
Sháníte odborníka na elektroinstalace s dlouholetými zkušenostmi a komplexními službami? Firma RODEL zajistí na území Prahy fullservis v oblasti realizace elektroinstalace na klíč a k tomu poskytuje širokou škálu souvisejících služeb pro maximální pohodlí a úsporu nákladů.
Alpamayo spol.s r.o. specialista na světelné zdroje OSRAM, provozuje více než e-shop a prodejny. S výběrem žárovky, zářivky či výbojky Vám vždy odborně poradí.
Představujeme Vám společnost Alpamayo spol.s r.o., jež působí na českém trhu už více než 20 let. Zaměřuje se zejména na osvětlovací techniku a světelné zdroje. Nově provozuje více než e-shop na adrese www.alpamayo.cz, kde můžete z pohodlí domova zakoupit žárovky, zářivky či výbojky. Abyste nevybrali špatně, odborníci z firmy Alpamayo jsou ...
Pořizujete dílenský nábytek nebo šatní skříně?
Vybavujete velký průmyslový podnik anebo malou dílnu? Společnost TechnoBank, s. r. o. Vám nabízí své služby.
Ovládáme světlo a stín
Kde je světlo, je i stín – jemná forma světla. Rozptýlené sluneční paprsky citlivě dotvářejí prostor. Hra stínů je tak krásná a pestrá jako stínící technika od firmy HELLA.