Kvalitní truhlářství poznáte podle několika kritérií
Vybavení interiéru kvalitním nábytkem a spotřebiči je finančně náročnější záležitost. Proto je velice důležitá správná volba firmy, která se právě tou vaší zakázkou bude zabývat. To, jak dopadne finální výsledek, můžete odhadnout už na začátku jednání. Truhlářství Aleše Víta vám pomocí speciálního počítačového programu hned na samém počátku ukáže, ...
Dokonalost kuchyňské linky dotváří vkusné kování i stylové spotřebiče
Kvalitní kování dovede prodloužit životnost kuchyňské linky o mnoho let. Proto firma ALEŠ VÍT NÁBYTEK spolupracuje pouze s dodavateli, kterým může v tomto ohledu důvěřovat. To samé také platí při výběru výrobců vestavěných spotřebičů. Pouze kvalita a dokonalý design je dostatečně dobrý pro zákazníky této renomované truhlářské dílny.
Vestavěné skříně vám přinesou pohodu
Dnešním trendem v oblasti bydlení je z jedné stany úspora místa a z druhé možnost mít co nejvíce úložných prostor. Tyto požadavky lze jednoduše skloubit tím, že si necháme vyrobit vestavené skříně přímo na míru do našeho interiéru a přesně podle našich představ.
Nechte si zvětšit byt
Doby, kdy celé rodině stačila jako úložný prostor jedna velká skříň, jsou už v nenávratnu. Dnešní moderní člověk je náročný v každém ohledu. Pomoci v ušetření místa a zároveň rozšíření úložných prostor může vhodně zvolený nábytek. Například formou vestavěných skříní.
Detail, na kterém záleží konečný výsledek
Současná doba dává mnoho prostoru odborníkům na designové návrhy interiérů i exteriérů. Můžeme mít nejnovější výstřelky, ale také například světla ve stylu retro. Co však zůstává vždy stejné, je požadavek na nejvyšší kvalitu. A pokud se k tomu přidá doprava zdarma, pak už není co řešit.
Frézované úchytky kuchyňských dvířek a kuchyní
Kuchyně a kuchyňské linky jsou součástí každého interiéru v domácnosti a jsou jedním z hlavních bodů prostředí. Proto i pozornost na ně je vysoce důležitá a jde i o ten nejmenší detail jako jsou třeba úchytky na dvířka. O dokonalost kuchyní se ve všech směrech postará firma Draft Inc., s.r.o., Židlochovice.
Truhlářské práce pro region Brno-venkov
Zařízení interiéru patří k důležitým prvkům pro útulné a harmonické bydlení. Na trhu je spousta možností pro výběr nábytku, ale mnohdy nesplňují konkrétní představy, možnosti a požadavky zákazníka. Pokud si však najdete šikovného truhláře, tak získáte realizaci nábytku podle vašich představ. A pro Brno venkov svoje služby poskytuje Truhlářství ...
Výrobce kuchyní a truhlářství Znojmo, Moravský Krumlov, Pohořelice, Ivančice
Kvalitní nábytek, který splní představy dizajnové i účely praktické, si přeje asi každý. Často však natrefíte na nábytek z hotové výroby, který je hezký, ale není podle vašich přesných představ. A to platí i v případě kuchyní. Pokud máte představu, o kterou nechcete přijít, tak jí svěřte do rukou firmy Truhlářství Josef Reiter, s.r.o. s působením ...
Ploty, pletiva a oplocení - Gaves
Chcete ohraničit svůj pozemek? Nechcete, aby na něj někdo nezákonně vstupoval? Plot je základním prvkem, který tvoří jakýsi mezník mezi naším vlastním pozemkem a pozemkem někoho jiného. Pokud se více zajímáte o styly a druhy oplocení, pak se obraťte na firmu Ploty Gaves. Zabývají se samotnou výrobou, ale i prodejem a samozřejmě také montáží všech ...
Modelárna a CNC obrábění FORKLIM s.r.o.
Velkou část úspěchu ve firmě FORKLIM s.r.o., tvoří zkušenost a zručnost pracovníků. Firma byla založena jako malý rodinný podnik, ale postupem času se rozšiřovala až do dnešní velkolepé podoby.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Jak vybrat vhodnou matraci pro zdravý spánek?
Spánek. Stačí jedno slovo a už se člověk rozplývá a nejraději by si šel lehnout. Natáhnout se do svojí postýlky, kde je mu vždy příjemně a kde si odpočine. Ano, postel je místem, kde lidé mohou odpočívat, spát a užívat si relaxaci na duši a především na těle. Z těchto důvodů je důležité vybrat si takovou matraci, na které se nám bude usínat každý ...
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Dejte svému interiéru nový kabát v podobě lakovaného nábytku
Nic neoživí váš interiér lépe než kvalitní lakovaný nábytek. Ve společnosti Draft Inc to víme, a proto se už od roku 1995 zabýváme výrobou a lakováním kuchyňských dvířek, ale i dalšího nábytku. To ale není vše. V našem interiérovém studiu v Brně vám pomůžeme vytvořit interiér snů od původního návrhu až po montáž poslední skříňky.
Elektrická polohovací postel usnadní každodenní život nemocnému i jeho pečovateli
Když zdraví slouží, je to paráda. Jakmile ale sloužit přestane, hledáme každý výdobytek moderní doby, který by nám pomohl. Velmi užitečnými pomocníky pro použití nejen v nemocnicích, domovech pro seniory, ale také domácnostech s pacienty s omezenou pohyblivostí, tak nacházejí své uplatnění třeba elektrické polohovací postele a postele s ...
Prodej pozinkovaného a poplastovaného pletiva
Potřebujete oplotit dům, zahradu nebo halu či sportoviště? Nebo naopak potřebujete kvalitní plot či oplocení pro firemní objekt nebo jiný průmyslový pozemek? Pak Vám pomůže firma Ploty Gaves.
Zakázková zámečnická výroba - nerezové zábradlí, nerezové schodiště, ocelové schody, brány a ploty
Zámečnictví a kovovýroba, dva obory, které na první pohled nemají moc společného. Ovšem společnost RS evostyl s.r.o. Vám dokáže pravý opak. V jejich firmě se totiž tyto dva obory skvěle doplňují. Firma zpracovává nerez, ocel, hliník a mosaz a věnuje se především interiérovému provedení schodů a zábradlí, ale i exteriérovému provedení bran a plotů.
Střešní okna a zimní zahrady pro maximální komfort bydlení
Střešní okna stejně jako zimní zahrady jsou důležité nejen z hlediska svých izolačních vlastností. Jsou významným estetickým i funkčním prvkem každého bydlení. Kvalitní střešní okna i zimní zahrady přináší interiérovým i exteriérovým prostorům oživující prvek, který se navíc pyšní mnohaletou životností. Společnost IVAPLAST s.r.o., sídlící v ...
Služby, poskytovány zákazníkům v oblasti klimatizace a vzduchotechniky
Obecně by se dalo říct, že klimatizace nepřivádí venkovní vzduch do budovy. Stará se o výměnu vzduchu již v místnosti. Díky přenosu energie, která se zde provádí, může vzduch různě upravovat a samozřejmě také chladit. Což je to nejdůležitější, proč si chceme klimatizaci pořídit.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Plastová okna a okenní doplňky s důrazem na kvalitu a příznivou cenu
Společnost IVAPLAST s.r.o. se sídlem v Ivančicích u Brna se již 20 let zabývá výrobou, montáží a poradenstvím v oblasti plastových oken a okenních doplňků. Svým klientům z Brna, Ivančic a dalších měst a krajů poskytuje nadstandardní přístup při výběru a montáži plastových oken, rovněž zajišťuje zaměření a poradenství na místě zdarma včetně ...
Návrh kuchyně zdarma? V Truhlářství Rehberger Znojmo samozřejmost
Čeká vás stavba či rekonstrukce kuchyně? Nepodceňte přípravy a vyhledejte opravdové odborníky. Kuchyně na míru vyrábí řada firem, ale ne vždy jsou výsledky dostatečně kvalitní a odpovídající vašim představám. V Truhlářství Rehberger ale zklamaní nebudete. Připraví vám návrh kuchyně zdarma a najdou originální řešení na míru pro jakýkoli prostor.
Ploty pro domy, zahrady, průmyslové objekty i sportoviště
Plánujete k vašemu rodinnému domu, průmyslovému objektu, zahradě, hale, sportovišti či jakémukoliv pozemku pořídit nové ploty? Je důležité si uvědomit, že ploty nejsou krátkodobá záležitost - pokud zvolíte vhodný materiál od spolehlivé společnosti, vydrží vám mnoho let. Prohlédněte si nabídku společnosti GAVES-PLOT, na e-shopu nebo přímo v ...
Nábytek na zakázku od TODAP – vestavěné skříně, interiérové dveře i kuchyně, které jinde nenajdete
Vestavěné skříně, kuchyně interiérové dveře i další nábytek na zakázku vám vyrobíme ve společnosti TODAP. Zakládáme si na individuálním přístupu k zákazníkovi a použití kvalitních materiálů. Ať už si budete přát novou skříň, stůl nebo zařízení celého bytu, postaráme se o vše od prvotních konzultací a návrhů, přes výrobu až po montáž.
Zakázková výroba nábytku, která se týká vestavěných skříní, kuchyní, interiérových dveří a šatních místností
Jakmile potřebujete speciálně vybavit byt či dům, kuchyni, pokoj nebo jenom vytvořit další místo pro vaše oblečení, pak se vždy můžete obrátit na firmu, která se právě těmito zkušenostmi a výrobou zabývá. Takovýto nábytek na zakázku se hodí do jakéhokoliv pokoje.
O montáž klimatizace i vzduchotechniky se postará firma bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika, to jsou oblasti, kterým se věnuje firma bbklima99, s.r.o. Zajišťujeme prodej a montáž klimatizace a vzduchotechnického zařízení, rekuperace a tepelná čerpadla. Postaráme se také o servis veškerých produktů.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Kuchyňské linky a nábytek na míru z truhlářství Radima Sladkého
Když se řekne zařízení nábytkem na míru, tak nejde jen o vestavěné skříně, ale také o kuchyňské linky a další nábytek do pokojů v domácnostech a do kanceláří ve firmách. Každá představa se nechá zhmotnit a v tom vám ve všech směrech ochotně podá svojí ruku Radim Sladký a jeho truhlářství.
Kachlová kamna, krb i čištění komínů. Abyste doma měli teplo a útulno
Pokud zrovna nebydlíte v panelovém domě a nemáte byt připojený na ústřední topení, jistě pravidelně řešíte kominické služby - revizi komína, jeho čištění kominíky a tak dále. Nebo byste si možná právě vy rádi domů pořídili krb, krbovou vložku či pokojová kachlová kamna a svému příbytku tak vetkli naprosto neopakovatelnou atmosféru. Na jižní Moravě ...