Designové doplňky do bytu navrhujeme na míru každému zákazníkovi
Chcete si ozvláštnit byt, ale nabídka velkých řetězců vám nevyhovuje? Už vás nebaví jít s davem? Odlišit se můžete i bez velkých rekonstrukcí a investic. Stačí, když si pořídíte originální designové doplňky do bytu od firmy MarK Design. Všechny designové doplňky vyrábíme ručně a na míru požadavkům klienta, můžete si tak být jistí, že výrobky z ...
Benco: Naše výrobky vám ulehčí život
Problém s nedostatkem prostoru v domácnosti řešil někdy snad každý. Ne každý však ví, že tento problém hravě vyřeší pomocníci od firmy Benco. Nabízíme chytré sušáky na prádlo, zahradní boxy, kompostéry a jiné užitečné výrobky, které vám ulehčí práci a ušetří místo.
REMING – profesionální pasířské práce
Již více než čtvrt století spolupráce s odborníky z řad architektů a projektantů na realizaci velmi náročných a atypických zámečnických prací na zakázku. Důraz na každý detail a precizní řemeslné provedení. Tak by se stručně dala popsat činnost společnosti REMING Brno, specialisty na zámečnické a pasířské práce.
Pořiďte si kousek umění i k sobě domů. Prodejní galerie Art Saga Praha nabízí to nejlepší z tvorby Davida Gersteina
Láska k životu, energie a světlé pozitivní barvy, to a mnohem víc můžeme najít v díle návrháře a umělce Davida Gersteina. Že vám jeho jméno nic neříká? Nová prodejní galerie Art Saga, kterou najdete na Vinohradské ulici v Praze, vám rozšíří obzory. V příjemných prostorách galerie se nejen můžete kochat dílem světově uznávaného umělce, ale také ...
Zakázková výroba ze dřeva splní vaše představy o dokonalosti a originalitě interiéru
Použití těch nejkvalitnějších materiálů, moderních a osvědčených metod zpracování, mnohaleté zkušenosti v oblasti výroby ze dřeva, spolupráce se zkušenými architekty a špičková logistika jsou hlavními přednostmi firmy FK dřevěné lišty – specialisty na zakázkovou výrobu ze dřeva.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Nechte si poradit při výběru vhodného nábytku od zkušených odborníků
Více než 20 let zkušeností v oblasti prodeje kvalitního nábytku a spousta spokojených vracejících se zákazníků poskytuje firmě Nábytek Kafka & Šuba stabilní zázemí a možnost rozšiřovat prostory i služby společnosti tak, aby všem klientům mohla nabízet ten nejlepší servis spojený se zařízením interiéru.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.