Motorové kolečko od firmy Zdeněk Vorlický, stavební stroje usnadní přepravu materiálu
Stavíte a potřebujete přepravovat materiál? Obraťte se na firmu Zdeněk Vorlický, stavební stroje. Od roku 1993 se zabýváme dovozem, prodejem, servisem i pronájmem malé stavební mechanizace, ručního nářadí a podobně. Jistě vás zaujmou například naše motorová kolečka.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Luxusní nábytek do vašich domovů, který znamená jedinečnost
Zařízení interiéru patří k základním potřebám každého jedince. Co člověk to jiný vkus a v krvi každého koluje touha po individuálním řešení dle vlastních představ. Je skvělé, když se dají představy naplnit a přesně o to se snaží i společnost HOME STYLE s.r.o., která se zabývá novými trendy interiérového nábytku a to nejen v České republice, ale ...
HOME STYLE s.r.o. Hülsta & KOINOR Studio
Vinylové podlahy a PVC v rolích Gerflor v nabídce BOMA PARKETU, Praha
Pokud se na vinylové podlahy podíváme obecně, tak mají mnoho výhod. Unikátní patentová technologie umožní, že se tyto podlahy plnohodnotně přizpůsobí a zakryjí jakékoliv nedostatky povrchu. Propojenost vinylových podlah Gerflor s textilní podložkou umožní snížení přenosu hluku, ale také velice dobrou tepelnou izolaci.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Profesionální péči o zeleň a zahradu zajistí společnost Král – Zahradnické práce
Užívejte si naplno krásu vaší zahrady díky službám firmy Král – Zahradnické práce s.r.o. z Prahy. Poskytujeme nejrůznější zahradnické práce, naším cílem je údržba a dokonalá péče o zeleň i péče o stromy v soukromých zahradách i veřejných parcích. Disponujeme moderními technickými prostředky a díky vyškoleným pracovníkům uspokojíme jakékoliv ...
Reklama, která jde s dobou
Každá firma, která chce, aby se o ní vědělo, potřebuje dobrou reklamu. Záleží na grafickém zpracování, ale také na materiálu, ze kterého bude vyrobena. Současná doba nabízí mnoho různých možností, které kvalitní výrobci polepů a reklamních poutačů dovedou využít.
Světelná reklama Praha
Spolehlivá izolace a hydroizolace spodních staveb materiály XYPEX
Izolace a hydroizolace spodních staveb proti pronikání a vzlínání vody patří k obtížným krokům při stavbách i rekonstrukcích objektů. Účinným řešením je hydroizolační materiál XYPEX, který zajistí, aby betonová konstrukce byla nepropustná pro vodu i ostatní kapaliny. Jeho výhradním dodavatelem v České republice je společnost Nekap s.r.o..
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Podlahy do obýváku, kuchyně či jiné místnosti vybírejte nerušeně na Praze 4
Nerušený výběr podlahy do jakékoliv místnosti, ať už se jedná o obývací pokoj, kuchyň, pracovnu či koupelnu zažijete v podlahovém studiu společnosti Boma parket s.r.o. na Praze 4. Studio je určené pro výběr podlah do domů, bytů, ale také firem a kanceláří. Dobře se v něm cítí ženy, muži i profesionálové z řad architektů a podlahářských firem.
BOMA PARKET s.r.o. Podlahové studio Praha 4 Nusle
Luxusní nábytek Natuzzi Italia– nápaditý italský design, prvotřídní kvalita i pohodlnost
NatuzziItalia italský nábytek, to je synonymum pro kvalitu, preciznost a styl. Užijte si luxusní nábytek italské výroby ve svém interiéru a pořiďte si například kožené sedací soupravy od prodejce Correct Interior Natuzzi Italia. Designově nápaditý nábytek Natuzzi je ideálním způsobem vybavení každého domova.
Natuzzi Italia – Luxusní designový nábytek
Dveře, kování i kliky - pohodový výběr v 2.patře vzorkovny Praha 6
Dveře vytváří první dojem při vstupu do jakékoliv budovy či bytu a jsou jedním z nejdůležitějších designových prvků všech interiérů. Výběr dveří a příslušenství by proto neměl být podceňován a měla by mu být věnována patřičná pozornost. Pokud chcete, aby Vás těšil a bavil, doporučujeme Vám navštívit vzorkovnu společnosti ZAHRADNÍK PARKET, spol. s ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Eshop - stavební chemie
Největší tuzemský výrobce stavební chemie, společnost BETOSAN s.r.o., představuje vlastní eshop. V tomto eshopu najdete veškerou stavební chemii. Nyní můžete nakupovat z pohodlí svého domova nebo přímo z firmy! Široký sortiment zboží máme skladem a ihned k odběru. Stačí si zadat objednávku a my co nejrychleji vaši zakázku vyřídíme!
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Výroba elektroinstalační techniky a skříní - nová červená řada
Výroba systémů pro elektrotechniku a průmysl vyžaduje letité zkušenosti a dovednosti včetně moderní výrobní technologie. Zárukou vysoké kvality a bezpečnosti v této oblasti je společnost s dlouholetou tradicí Spelsberg spol. s r.o. se sídlem v Praze.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Kovový nábytek přináší jistotu i pohodu
Zatímco v domácím prostředí si můžeme zvolit nábytek z materiálů, které jsou vůči drsnějšímu zacházení méně odolné, v místnostech veřejných budov je zapotřebí věnovat pozornost i tomuto kritériu. Proto se pro podobné využití volí více kovový nábytek.
NV Engineering Praha: Stavebně technický průzkum i diagnostika staveb
Stavíte a potřebujete někoho, kdo vám zajistí veškeré podpůrné služby? Technickou podporu v oblastech stavební činnosti a diagnostiky staveb vám poskytne firma NV Engineering s.r.o., která na českém stavebním trhu působí stabilně od roku 2008. Ať už jste investor, projekční či statická kancelář, realizační společnost nebo uživatel objektu, obraťte ...
NV Engineering s.r.o. Stavebně geologický průzkum Praha
Těžký beton o zaručené objemové hmotnosti 3800kg/m3 pro onkologickou kliniku FNKV
Fakultní nemocnice Královské Vinohrady jako investor, LT PROJEKT a.s. projekční kancelář, realizační firma Pragis a.s. a dodavatel betonu TBG METROSTAV s.r.o. spojili své síly, aby vytvořili a zrealizovali projekt, který je v každém směru výjimečný.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Snížení hluku ve výrobě od českého dodavatele s dlouholetou tradicí
Silné zvuky nemají vhodné působení na lidské zdraví. Lidé, kteří v tom žijí, vědí svoje a měnili by za klidné prostředí okamžitě. Lépe, než stěhováním, jde hluk řešit odhlučněním. A o to se postará společnost ROMAn s.r.o., která odhlučnění provádí již od roku 1992.
ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály
Čerstvé maltové směsi Malmix připravené k okamžitému použití
Malta neodmyslitelně patří ke každé stavbě. Díky společnosti TBG Pražské malty se ale nemusíte zdržovat její přípravou. Nabízíme vám totiž čerstvé maltové směsi MALMIX. Připravenou maltu vám ve smluvený den jednoduše přivezeme na stavbu a práce mohou začít.
TBG Pražské malty, s.r.o. Maltárna Praha Rohanský ostrov
Diamantové pily a ruční řezačky pro profesionální využití, Praha
Profesionální diamantové pily a ruční řezačky využívají ve své každodenní praxi obkladači, kameníci i stavební firmy. Aby byla jejich práce bezproblémová, musí toto profesionální nářadí splňovat celou řadu důležitých parametrů. Italská společnost Battipav jako největší a nejkvalitnější evropský výrobce diamantových pil, ručních řezaček a dalšího ...
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Údržba zeleně po celé Praze - jedině od Zahradnictví Král
Aby veřejná zeleň vypadala stále k světu, je potřeba se o ni náležitě starat. Od toho je tu Zahradnictví Král, které nabízí veškeré zahradnické práce. Naši činnost nezaměřujeme pouze na veřejná prostranství, ale i na zahrady u rodinných domků. S naší péčí bude i vaše zahrada vypadat skvostně.
Vinylové podlahy WINEO Vám přináší největší vzorkovna podlah v Praze
Společnost BOMA PARKET s.r.o. působí na českém podlahářském trhu již od roku 1997 a dnes patří mezi nejvýznamnější velkoobchody s podlahovými krytinami. Vzorkovna podlah, nebo lépe řečeno velkoobchodní sklad, se sídlem Praha 10 - Bohdalec nabízí široký výběr podlah všeho druhu na ploše více než 1100 m2. Vyškolený personál je připraven pomoci a ...
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Pokládka podlahy od profesionálů má mnoho důvodů, Praha
Pokud se chystáte realizovat podlahu, ať už se jedná o rekonstrukci nebo pokládku nové podlahy, jistě Vás napadla otázka, zda využít služeb profesionálů nebo si poradit svépomocí. Ač je lákavé na pokládce podlahy ušetřit, velmi často se ukazuje, že toto šetření není na správném místě. Zkušenosti profesionálů jsou totiž doslova "k nezaplacení". ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Dovoz vody do bazénu po celý rok
Venkovní bazén už dnes patří k běžnému vybavení rodinného domu. V létě poskytuje prostor k ochlazení a zábavě zároveň. Napouštění venkovního bazénu zahradní hadicí by ale trvalo týden a stálo spoustu peněz. Od toho je tu Agentura Hřivna Barrandov, která zajišťuje dovoz vody do bazénu po celé Praze i okolí.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Rozvoz a dovoz vody do vašich bazénů a ochrana majetku a budov pomocí PCO
V letních dnech je to rozhodně k nezaplacení. Mít se kde osvěžit a ovlažit. Bazény jsou velice oblíbené, a proto je zde tato unikátní možnost, jak si nechat napustit plný bazén vody. Dokonce je možná i teplá voda do vašeho bazénu.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Stavební chemie od sanace betonu po hydroizolaci
Společnost BETOSAN vznikla již na počátku 90. let s cílem nabídnout v tuzemsku vyrobené profesionálně formulované stavební hmoty a stavební chemii, které budou výhodnou alternativou k hmotám do České republiky dováženým, a záhy se v oboru stavební chemie stala největším českým výrobcem. Již více než 20 let tak vyrábí cenově přijatelné a po ...
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Údržba zeleně od kácení stromů, přes výsadbu až po hnojení
Údržba zeleně je důležitá během celého roku, její pravý čas však přichází právě teď, v období jara. Všechny rostliny je třeba připravit, aby během zeleného období dělaly svým majitelům jen a jen radost. Pokud vám údržba zeleně nic neříká či na její obstarání nemáte potřebné vybavení, obraťte se raději na profesionály v oboru.
Zahradní bazény jsou tak kvalitní, jak je jejich příslušenství
Chcete-li si svůj bazén užívat skutečně plnými doušky, nesmíte podcenit volbu toho správného příslušenství. A právě na dokonalost bazénu jako celku se zaměřuje bazénový specialista, společnost Bazény Desjoyaux, s.r.o., číslo 1 v Evropě. Její zakladatel, Jean Desjoyaux, vždy navrhuje veškeré prvky pro své pohodlí a pohodlí svých nejbližších. ...