REMING spol. s r.o.: Tam, kde mnozí v technickém řešení končí, my teprve začínáme
Naše výrobní firma je na trhu přes 20 let a specializujeme se na výrobu atypických, exklusivních výrobků s vysokou technickou náročností. Nad každou takovou realizací strávíme mnoho projekčních hodin a často vyhotovujeme modely, protože každý takový výrobek je originální. Díky dlouhodobé výrobní praxi jsme schopni realizovat téměř vše technicky ...
Zakázková výroba ze dřeva splní vaše představy o dokonalosti a originalitě interiéru
Použití těch nejkvalitnějších materiálů, moderních a osvědčených metod zpracování, mnohaleté zkušenosti v oblasti výroby ze dřeva, spolupráce se zkušenými architekty a špičková logistika jsou hlavními přednostmi firmy FK dřevěné lišty – specialisty na zakázkovou výrobu ze dřeva.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Okna a dveře Internorm a Slovaktual Znojmo jsou chytrou investicí do budoucnosti
Chcete ušetřit náklady na vytápění, zajistit si komfortní bydlení a navíc využívat komplexních služeb v oblasti oken a dveří špičkové kvality? Obraťte se na firmu GENERIA s.r.o., kde vám nejen poskytnou veškerý servis, ale také rádi poradí s výběrem vhodných produktů. A připraveny jsou pro vás i výhodné akce!
Nábytek na míru od profesionálů s dlouholetou praxí
Nevíte si rady s vhodným nábytkem do bytu, rodinného domu či kanceláře? Přenechte starosti zkušeným odborníkům, kteří díky dlouholeté praxi dokáží správně poradit, zpracovat profesionální návrh a zrealizovat veškerá přání na míru jak přáním zákazníka, tak prostorám jakéhokoliv interiéru.
Kvalitní podlahy pro váš pohodlný život od Renoglob s.r.o.
Výběr vhodné podlahy se nevyplácí podceňovat. Kvalitní podlaha položená zkušenými podlaháři vám bude dlouho a dobře sloužit a zároveň se může stát designovým interiérovým doplňkem. Společnost Renoglob dodává a pokládá podlahy různých materiálů i dekorů a dokáže pomoci i s optimálním výběrem šitým na míru vaší domácnosti či provozovně.
Moderní vestavěné skříně na míru nejen ušetří spoustu prostoru, ale také dodají interiéru šmrnc
Kvalitní vestavěné skříně zajistí maximální využití prostoru a jsou vybaveny efektivním systémem pro ukládání nejen oblečení, ale také bot, spotřebičů a dalších věcí, které nemusíte mít po ruce každodenně. Moderní dekory na vestavěné skříně navíc zajistí, že se z jinak nudného interiérového prvku stane designový doplněk.
Zplynovací kotle ATMOS a akumulační nádrže pro spolehlivé a ekologické vytápění
KESSEL BIO s.r.o. je autorizovaným prodejcem zplynovacích kotlů značky ATMOS pro Moravu a Rakousko, a také výhradním obchodním zástupcem italské firmy LAM INDUSTRIES S.r.l., výrobce akumulačních nádrží a ohřívačů vody. Kromě prodejních aktivit se společnost KESSEL BIO zabývá také odbornou montáží, servisem zplynovacích kotlů a akumulačních nádrží, ...
Originální projekty domů a interiérů, nábytek na zakázku se zárukou
Společnost LT DESIGN se sídlem ve Znojmě poskytuje komplexní služby v oblasti interiérů i exteriérů, staveb a zařízení bytů či rodinných domů vč. výroby nábytku na zakázku se zárukou až 5 let. Kromě špičkové kvality dbáme také na originalitu a splnění i těch nejnáročnějších požadavků a představ každého klienta.
Kdo má židli, bydlí. A kdo má kancelářskou židli od Rafni, ten pohodlně a zdravě pracuje
Kancelářské židle jsou naprostým základem snad každé kanceláře či studovny. A protože se kancelářské židle staly pravidelným společníkem celé řady z nás a trávíme na nich podstatnou část našeho času, je třeba myslet také na jejich kvalitu, a na to, aby nám kancelářské židle nejen usnadňovaly práci, ale měly také pozitivní vliv na naše zdraví. ...
GAUTE: Domy a byty v Brně snadno, rychle a bezpečně
Řešíte prodej domu či bytu, nebo byste naopak nemovitost rádi koupili či získali do pronájmu? Realitní kancelář GAUTE přináší svým klientům realitní služby, které v takové kvalitě a s výhodnými podmínkami budete u konkurence hledat jen těžko. Chtějte domy a byty v Brně i v jiných lokalitách za těch nejlepších možných podmínek!
Chraňte svůj majetek před nezvanými návštěvníky kvalitním oplocením
Kvalitní oplocení je nejen jedním z preventivních opatření proti nezvaným lidským i zvířecím návštěvníkům a ukazatelem výměry pozemku, ale může plnit i funkci estetickou. Ať už sháníte oplocení pro jakýkoliv účel, prvořadým kritériem při výběru plotu je kvalita materiálu, dále pak bezúdržbový provoz, snadná instalace, vzhled nenarušující okolí ...
Elektrické a plynové kotle od jediného ryze českého výrobce Thermona
Věděli jste, že elektrické a plynové kotle jsou v dnešní době většinou dováženy ze zahraničí? Že v ČR existuje jen jediná firma, která si udržela ryze českou kapitálovou účast? Touto výjimkou na tuzemském trhu je společnost Thermona, výrobce a dodavatel elektrických a plynových kotlů pro ohřev vody prvotřídní kvality.
Klimatizace , tepelná čerpadla a rekuperace vám zajistí pohodlný domov a ušetří nemalé finanční prostředky.
Společnost KLIMATIZACE KAPA se specializuje na prodej, montáž a servis klimatizací, tepelných čerpadel, včetně dodávky topení, a zařízení na čištění vzduchu. Novinkou v nabídce firmy jsou také rekuperační jednotky zajišťující nucené větrání objektů s úsporou nákladů na topení. Metoda větrání s rekuperací zajišťuje optimální využití vytvořeného (a ...
K čemu je dobré lamelové zakrytí bazénu a kvalitní bazénové lamely?
Máte na zahradě nebo v domě bazén a rádi byste, aby vám dlouho sloužil bez přehnané údržby a zbytečných výdajů? Dbáte na bezpečnost vašich dětí či domácích mazlíčků? Pak jistě přemýšlíte také o zakrytí bazénu. Skvělým řešením je lamelové zakrytí bazénu, které lze kombinovat také s klenutým zastřešením a dalšími prvky pro důmyslné a přitom úsporné ...
Víte, jak vybrat dveře do interiéru?
Dveře v interiéru jsou podstatným prvkem, při jehož výběru musíme brát ohled nejen na jejich design a způsob otevírání, ale i na další, často opomíjené parametry. Ať už vybíráte dveře do novostavby nebo vás čeká výměna dveří v rámci rekonstrukce, nepodceňte přípravu.
Kvalitní plastová okna a dveře jsou nedílnou součástí energetické úspory
Společnost EVOokna poskytuje komplexní servis v oblasti plastových oken a dveří, žaluzií, rolet, markýz, zimních zahrad a dalších prvků nezbytných pro dokonalý komfort vašeho bydlení a úsporu financí za energie.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Nechte si poradit při výběru vhodného nábytku od zkušených odborníků
Více než 20 let zkušeností v oblasti prodeje kvalitního nábytku a spousta spokojených vracejících se zákazníků poskytuje firmě Nábytek Kafka & Šuba stabilní zázemí a možnost rozšiřovat prostory i služby společnosti tak, aby všem klientům mohla nabízet ten nejlepší servis spojený se zařízením interiéru.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Kvalitní matrace jsou základem zdravého a klidného spánku
Výběr správné matrace, která bude splňovat veškeré požadavky na pohodlí a hygienu, se nevyplácí podceňovat. Kvalitní matrace je prvním krokem ke zlepšení fyzické i psychické pohody, naopak špatná volba vede ke zdravotním obtížím, jako jsou bolesti zad a krční páteře, kožní onemocnění a v neposlední řadě poruchy spánku.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Nábytek na zakázku dokáže využít každého koutu Vašeho domova
Elegance, praktičnost a kvalitní materiály nábytku na zakázku od společnosti TODAP spol. s r.o. dají interiéru Vašeho domu, bytu či kanceláře zcela novou moderní tvář.
Magická klubíčka BALL-DE-SIGN: skvělý tip na originální vánoční osvětlení
Přemýšlíte o tom, jak vyzdobit pokojíček svých ratolestí něčím opravdu originálním? Pořiďte jim magická klubíčka, která je nejen zabaví, ale zároveň slouží jako dekorativní vánoční osvětlení. BALL-DE-SIGN svítící balony jsou nadčasovou výzdobou nejen do dětského pokoje!
Infrapanely ES systems: luxusní skleněné topení do každé domácnosti
Společnost ES systems produkt s.r.o. je český výrobce topných panelů nejvyšší kvality na trhu. V nabídce firmy naleznete nejen nejlevnější skleněné infrapanely, ale i infrasauny, fotovoltaické systémy, termonátěry a regulační techniku.